СТрАХ?!
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Nasti написа:мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!
Хич да ме те притеснява, моето момиче е от италия и до сега който и майстор да я гледа (понеже съм я карал на всякакви диагностики) е в шок колко читава и стегната кола е! ПуПу да не и е уруки!

Мисълта ми е, че всичко си е до конкретния екземплят...... заеби тия философски приказки от каде какви били. Тва е се едно да ебеш една керлива шведка на морето и да кажеш че на всички шведки им миришат п***ките

Tvrrr написа:Nasti написа:мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!
Хич да ме те притеснява, моето момиче е от италия и до сега който и майстор да я гледа (понеже съм я карал на всякакви диагностики) е в шок колко читава и стегната кола е! ПуПу да не и е уруки!![]()
Мисълта ми е, че всичко си е до конкретния екземплят...... заеби тия философски приказки от каде какви били. Тва е се едно да ебеш една керлива шведка на морето и да кажеш че на всички шведки им миришат п***ките
хаххахахахаах

_!_
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
© написа:виж дали излиза VIN-а на таблото и ако съвпада значи е ОК
освен това за пълненето на климатика не се доверявай много, най-вероятно не работи като хората или пък го напълни преди да купиш

А в Камор няма ли да ми кажат, ако е прецакан климатика без да го пълна?

_!_
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
гледай в Камора да не те разберат,че си толкова лятен,защото ще ти отмъкнат бая парички
-Аз не бих дал 8к за кола без клима и пласмасови фарове (без лупи)
най добре му я плати след като ти я обслужат за негова сметка

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Tvrrr написа:Nasti написа:мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!
Хич да ме те притеснява, моето момиче е от италия и до сега който и майстор да я гледа (понеже съм я карал на всякакви диагностики) е в шок колко читава и стегната кола е! ПуПу да не и е уруки!![]()
До това откъде ги купуват търговците е всичко, защото аз мога да ти докарам Е36 96-7г. Купе 18иС или 20 и за 4000лв. ама дали ще го караш или само ще се ремонтирате ти се сети!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
///milko way написа:гледай в Камора да не те разберат,че си толкова лятен,защото ще ти отмъкнат бая парички![]()
Е ще се правя на луд разбира се. Аз не показвам емоции

За климата си прав! Така трябва да направа! А фаровете нали след 95 са без лупи??

Насти, и ти си прав друже, но това сигурно само Господ го знае

Само да ви питам ... тва с фреона може ли да стане също в Камор и не за 1000000000 лева?

_!_
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
климатика: виж дали се върти перката отпред, защото може да е блокирала. ако да - тогава не се и опитвай да го пускаш, може да спукаш радиатора (ако вече не си е спукан
)
иначе без фреон не включва изобщо, така че ако всичко изглежда наред, се пълни и то с фреон с оцветител, за да се види ако тече отнякъде. удоволствието е 60-80 лева, и ако тече отнякъде - източавне, ремонт, и наново всичко.
за кола с неработещ климатик от раз сваляй поне 600 лв надолу, а ако и компресор нещо е заминал - направо филм най-страшен. аз 1000 бих свалил каквото и да ми разправят. към 500+работата (2 пъти разглобяване на предница!) ми излезе с части _евтино_ втора ръка (с МНОГО търсене и КЪСМЕТ, 3 месеца!) да ми тръгне климатика! а бях 'само' за радиатор, перка (мега-дефицитни части), 2 тръбички и фреон, без компресор или други проблеми по електроника и т.н..
нови са по 700 лева, и допреди 6 месеца нямаше афтермаркет от тях. така че си е сериозен проблема ако искаш кола с климатик и те убеждават 'че е само за пълнене' - ми да го напълнят

иначе без фреон не включва изобщо, така че ако всичко изглежда наред, се пълни и то с фреон с оцветител, за да се види ако тече отнякъде. удоволствието е 60-80 лева, и ако тече отнякъде - източавне, ремонт, и наново всичко.
за кола с неработещ климатик от раз сваляй поне 600 лв надолу, а ако и компресор нещо е заминал - направо филм най-страшен. аз 1000 бих свалил каквото и да ми разправят. към 500+работата (2 пъти разглобяване на предница!) ми излезе с части _евтино_ втора ръка (с МНОГО търсене и КЪСМЕТ, 3 месеца!) да ми тръгне климатика! а бях 'само' за радиатор, перка (мега-дефицитни части), 2 тръбички и фреон, без компресор или други проблеми по електроника и т.н..
нови са по 700 лева, и допреди 6 месеца нямаше афтермаркет от тях. така че си е сериозен проблема ако искаш кола с климатик и те убеждават 'че е само за пълнене' - ми да го напълнят

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4