СТрАХ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Фев 2007, 20:20

Мисля, че е до 240, защото е по-късните години и при Е46 дори 20-ките са до 240 ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 06 Фев 2007, 20:59

SuPeR_FLY написа:Мисля, че е до 240, защото е по-късните години и при Е46 дори 20-ките са до 240 ;)

A ok успокох се :mhihi:

Tvrrr какво реване бечовек, душата си изплаках вече! :) Утре, или в други ден ще ходим по сервизи да видим там дали няма да ме разочароват :cry:
_!_

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 06 Фев 2007, 22:10

мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 06 Фев 2007, 22:27

Nasti написа:мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!

Хич да ме те притеснява, моето момиче е от италия и до сега който и майстор да я гледа (понеже съм я карал на всякакви диагностики) е в шок колко читава и стегната кола е! ПуПу да не и е уруки! :mhihi:

Мисълта ми е, че всичко си е до конкретния екземплят...... заеби тия философски приказки от каде какви били. Тва е се едно да ебеш една керлива шведка на морето и да кажеш че на всички шведки им миришат п***ките ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 06 Фев 2007, 23:13

Tvrrr написа:
Nasti написа:мойте италианки за никви австрийски и немски гнилочи с жигулови екстри не ги сменям!!!

Хич да ме те притеснява, моето момиче е от италия и до сега който и майстор да я гледа (понеже съм я карал на всякакви диагностики) е в шок колко читава и стегната кола е! ПуПу да не и е уруки! :mhihi:

Мисълта ми е, че всичко си е до конкретния екземплят...... заеби тия философски приказки от каде какви били. Тва е се едно да ебеш една керлива шведка на морето и да кажеш че на всички шведки им миришат п***ките ;)

хаххахахахаах :yes: айде да видим Каморци какво ще кажат, от тях зависи работата :D Мерси много на всички. Ся си попийнах да се успокоя, че не мога да си намеря място :twisted:
_!_

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 06 Фев 2007, 23:18

И аз така се лекувах през 6-те дни докъто събера парата да си взема моята!!! :mhihi:

Стискам палци ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Фев 2007, 23:44

виж дали излиза VIN-а на таблото и ако съвпада значи е ОК
освен това за пълненето на климатика не се доверявай много, най-вероятно не работи като хората или пък го напълни преди да купиш

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 07 Фев 2007, 1:15

© написа:виж дали излиза VIN-а на таблото и ако съвпада значи е ОК
освен това за пълненето на климатика не се доверявай много, най-вероятно не работи като хората или пък го напълни преди да купиш

:yes: ама това не знам точно как става с изкарването на ВИН-а .. :uups:

А в Камор няма ли да ми кажат, ако е прецакан климатика без да го пълна? :roll: сори ама тия работи малко ми бягат :(
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Фев 2007, 3:10

гледай в Камора да не те разберат,че си толкова лятен,защото ще ти отмъкнат бая парички ;)
-Аз не бих дал 8к за кола без клима и пласмасови фарове (без лупи)
най добре му я плати след като ти я обслужат за негова сметка
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 07 Фев 2007, 8:51

Tvrrr написа:

До това откъде ги купуват търговците е всичко, защото аз мога да ти докарам Е36 96-7г. Купе 18иС или 20 и за 4000лв. ама дали ще го караш или само ще се ремонтирате ти се сети!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 07 Фев 2007, 11:19

///milko way написа:гледай в Камора да не те разберат,че си толкова лятен,защото ще ти отмъкнат бая парички ;)
-Аз не бих дал 8к за кола без клима и пласмасови фарове (без лупи)
най добре му я плати след като ти я обслужат за негова сметка

Е ще се правя на луд разбира се. Аз не показвам емоции :mhihi:

За климата си прав! Така трябва да направа! А фаровете нали след 95 са без лупи?? :roll: Или пак аз нещо не съм разбрал? :mhihi:

Насти, и ти си прав друже, но това сигурно само Господ го знае :roll:

Само да ви питам ... тва с фреона може ли да стане също в Камор и не за 1000000000 лева? :D
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 07 Фев 2007, 14:58

Не знам защо си се засилил към Камор,ходих там за диагностика при покупката на мойта.Взеха ми 80 кинта за да не видят неща които бай Пешо в гаража зад блока щеше да види.
За мотора иди при Веско в Юве
За окачването в Друмник

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Фев 2007, 15:23

климатика: виж дали се върти перката отпред, защото може да е блокирала. ако да - тогава не се и опитвай да го пускаш, може да спукаш радиатора (ако вече не си е спукан ;))
иначе без фреон не включва изобщо, така че ако всичко изглежда наред, се пълни и то с фреон с оцветител, за да се види ако тече отнякъде. удоволствието е 60-80 лева, и ако тече отнякъде - източавне, ремонт, и наново всичко.

за кола с неработещ климатик от раз сваляй поне 600 лв надолу, а ако и компресор нещо е заминал - направо филм най-страшен. аз 1000 бих свалил каквото и да ми разправят. към 500+работата (2 пъти разглобяване на предница!) ми излезе с части _евтино_ втора ръка (с МНОГО търсене и КЪСМЕТ, 3 месеца!) да ми тръгне климатика! а бях 'само' за радиатор, перка (мега-дефицитни части), 2 тръбички и фреон, без компресор или други проблеми по електроника и т.н..
нови са по 700 лева, и допреди 6 месеца нямаше афтермаркет от тях. така че си е сериозен проблема ако искаш кола с климатик и те убеждават 'че е само за пълнене' - ми да го напълнят :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 07 Фев 2007, 15:39

Дам чел съм за твойте неволи с климатика :( явно ще трябва да го напълниме с пичагата преди това. А в Камор ли да го направя или на друго място и ако е друго кое е и къде е ? :roll:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Фев 2007, 14:22

А, бе хора как мога да проверя дали е крадена??? Въпроса е спешен :roll:
_!_

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата