кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
ildivvy написа:В ЕКО има 'доброволна' тяхна отстъпка от 25ст за топ-горивата им (бензин и нафта)...
То май всичките имат

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
TheDriver написа:Едно време имаше едни държачи на които им се разглобяваше главата и се сменяше ножчето, те са на същия принцип, но нямат протектор.
Още ги има, както с протектор, така и без. Отворен и затворен гребен им се вика.
Даже тема си имаме във форума за бръснене.

https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=392790
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:ildivvy написа:В ЕКО има 'доброволна' тяхна отстъпка от 25ст за топ-горивата им (бензин и нафта)...
То май всичките иматШел със сигурност. Което пък е показателно какъв им е маржа, щом имат 25ст за раздаване
Само допреди половин година повече от 10ст беше мираж или някаква промоция за 3 седмици в годината.
И аз това си мислех, докато обясняваха как щели да фалират за няколкото месеца докато държавата им изплати тия -25ст. Говорим за веригите нали, за малките с по една бензиностанция може би има повече резон.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
За кои малки говорим, защото на малките цените им са си по-ниски още на колонките... Като се сложи и отстъпката... Интересна ми е една бензиностанция 'Шел' в Асеновград до колелото на входа... Различни цени, спрямо основната 'верига'!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
alekangg написа:Това с хладилника е мит.zAcK написа:MrManson написа:Здравейте! Колеги, пазарувалите зехтин от https://zorbas-creta.com, тествали ли сте след това продукцията дали си променя състоянието в хладилник? Според каквото знам би трябвало да стане доста гъст, подобно на мас? Реших и аз да взема една тенекия от Манолакис, заложил съм проба и чакам 24ч
Не целенасочено, но съм слагал неща с техен зехтин в хладилника и става като мас![]()
Най-често купувам точно този Манолакис, или има един био зехтин.
Дано да са читави, че зехтинът е едно от най-фалшифицираните неща от римско време още![]()
![]()
Не е задължително да кристализира, зависи от сорта маслини.
Да, съгласен съм. Не е задължително, но е едно добро начало. Намерих това, едно добро онагледяване https://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1 ... 0%BD%D0%BE
И да, Манолакиса мина теста. Доволен

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Един от няколко парфюма, този пристигна пръв макар да го поръчах последен
Супер зимна бомба на цена подарък, уцелих залежала бройка и ми дойде на под 50% от retail цената
. Нямаше как да го пропусна. Повече за самия аромат в темата за парфюмите след няколко дни като го понося, сега имам само впечатления от мострата и 2 дни носене (на първо петене съм влюбен в аромата)
Tiziana Terenzi Laudano Nero

Супер зимна бомба на цена подарък, уцелих залежала бройка и ми дойде на под 50% от retail цената

Tiziana Terenzi Laudano Nero
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
empar написа:TheDriver написа:Едно време имаше едни държачи на които им се разглобяваше главата и се сменяше ножчето, те са на същия принцип, но нямат протектор.
Още ги има, както с протектор, така и без. Отворен и затворен гребен им се вика.
Даже тема си имаме във форума за бръснене.![]()

Вече си поръчах нещо на "Дядо Коледа".
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
MrManson написа:alekangg написа:Това с хладилника е мит.zAcK написа:MrManson написа:Здравейте! Колеги, пазарувалите зехтин от https://zorbas-creta.com, тествали ли сте след това продукцията дали си променя състоянието в хладилник? Според каквото знам би трябвало да стане доста гъст, подобно на мас? Реших и аз да взема една тенекия от Манолакис, заложил съм проба и чакам 24ч
Не целенасочено, но съм слагал неща с техен зехтин в хладилника и става като мас![]()
Най-често купувам точно този Манолакис, или има един био зехтин.
Дано да са читави, че зехтинът е едно от най-фалшифицираните неща от римско време още![]()
![]()
Не е задължително да кристализира, зависи от сорта маслини.
Да, съгласен съм. Не е задължително, но е едно добро начало. Намерих това, едно добро онагледяване https://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1 ... 0%BD%D0%BE
И да, Манолакиса мина теста. Доволен
Не се занимавай с тестове. Гледай от къде купуваш и да ти харесва на теб като вкус.
У нас няма култура за зехтин, появи се последните години и се внася най-евтиното и еднообразно. Тук там срещам някакви по-така зехтини на абсурдни цени, ама то с всичко е така.
Отделно, че няма и кой да го оцени, масово хората не са свикнали на такъв вкус. Това не е олио, да се слага на всичко от него, има стотици видове и аромати, кои силни, кои слаби.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
TheDriver написа:empar написа:TheDriver написа:Едно време имаше едни държачи на които им се разглобяваше главата и се сменяше ножчето, те са на същия принцип, но нямат протектор.
Даже тема си имаме във форума за бръснене.![]()
![]()
![]()
тази тема съм я пропуснал, а класическа бръзначка за мен винаги е била бръсначката на дядо ми която явно е отворен гребен.
Вече си поръчах нещо на "Дядо Коледа".
Muhle?

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI

Колеги помагаите защото скоро ще заритам моята прахосмукачка робот към коша честно.
Накратко lydsto r1 , при стартиране трябва да задържиш 3 секунди 2-те копчета за да пусне wi-fi мрежа и после е ясно.
Е какво ли не направих какво ли не пробвах, изчетох 100 страници интрукции, тубата изгледах цялата е това не иска да пусне wi-fi , за да почне да пуска мрежа трябва да почнат 2 те лампички да мигат, е при мен мига само тази за включване и то в бяло и каквото и да правя друго не се случва и го зареждах и го ресетвах и всякакви комбинации с 3-те бутона пробвах и задържах и натисках , и докато е на станцията пробвах и докато не е .... още малко ми остава наистина да го ритна

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа::OT:
Колеги помагаите защото скоро ще заритам моята прахосмукачка робот към коша честно.
Накратко lydsto r1 , при стартиране трябва да задържиш 3 секунди 2-те копчета за да пусне wi-fi мрежа и после е ясно.
Е какво ли не направих какво ли не пробвах, изчетох 100 страници интрукции, тубата изгледах цялата е това не иска да пусне wi-fi , за да почне да пуска мрежа трябва да почнат 2 те лампички да мигат, е при мен мига само тази за включване и то в бяло и каквото и да правя друго не се случва и го зареждах и го ресетвах и всякакви комбинации с 3-те бутона пробвах и задържах и натисках , и докато е на станцията пробвах и докато не е .... още малко ми остава наистина да го ритна![]()
![]()
Имаме си тема по темата
viewtopic.php?f=4&t=439103
Не знам, защо толкова оспамихте тук, и то начело с Кроки

Купих много работи. Най-ме кефи новата стойка за въдица за каяка. Сега ръцете ще са ми свободни и двете

Не знам колко от вас помнят, но някога любимата ни марка правеше и спортни коли. Та долното чудо сега ми е главоблъсканица, как да го сложа на стената така, че да не му се разминават различните части 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Такъв тип постери са ужасни за поставяне на стена
Късаш си нервите докато ги нагласиш
По темата: още едно парфюмче, 30мл травел сет на сляпо ама е попадение, доста приятен аромат: Eight & Bob Egypt.
Повече впечатления в другата тема след известен период на ползване
Отпреди няколко седмици: едни уикенд самолетни билети до Букурещ, за 60лв в двете посоки е грехота да не купиш хаха

Късаш си нервите докато ги нагласиш
По темата: още едно парфюмче, 30мл травел сет на сляпо ама е попадение, доста приятен аромат: Eight & Bob Egypt.
Повече впечатления в другата тема след известен период на ползване

Отпреди няколко седмици: едни уикенд самолетни билети до Букурещ, за 60лв в двете посоки е грехота да не купиш хаха
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Don_Diego написа:..... самолетни билети до Букурещ, за 60лв в двете посоки е грехота да не купиш хаха
и аз така, но до Лисабон, Как да им простиш?
пп, с 16лв по-скъпи, ама ги преживях

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMW_POWER написа:Не знам колко от вас помнят, но някога любимата ни марка правеше и спортни коли. Та долното чудо сега ми е главоблъсканица, как да го сложа на стената така, че да не му се разминават различните части
Имаше някакъв пиниз при монтирането на тея пана.Редиш ги на земята едно до друго както трябва да бъдат и с линия,нивелир бележиш с моилив леко по края на отделните елементи.После на стената пак с нивелир гледаш да съвпаднат маркерите.Накрая с гумичка търкаш и си готов