кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от TNT » 21 Окт 2022, 8:37

ildivvy написа:В ЕКО има 'доброволна' тяхна отстъпка от 25ст за топ-горивата им (бензин и нафта)...

То май всичките имат :yes: Шел със сигурност. Което пък е показателно какъв им е маржа, щом имат 25ст за раздаване :yes: Само допреди половин година повече от 10ст беше мираж или някаква промоция за 3 седмици в годината.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 21 Окт 2022, 8:54

TheDriver написа:Едно време имаше едни държачи на които им се разглобяваше главата и се сменяше ножчето, те са на същия принцип, но нямат протектор.

Още ги има, както с протектор, така и без. Отворен и затворен гребен им се вика.
Даже тема си имаме във форума за бръснене. :bchug:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=392790

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 21 Окт 2022, 9:00

TNT написа:
ildivvy написа:В ЕКО има 'доброволна' тяхна отстъпка от 25ст за топ-горивата им (бензин и нафта)...

То май всичките имат :yes: Шел със сигурност. Което пък е показателно какъв им е маржа, щом имат 25ст за раздаване :yes: Само допреди половин година повече от 10ст беше мираж или някаква промоция за 3 седмици в годината.

И аз това си мислех, докато обясняваха как щели да фалират за няколкото месеца докато държавата им изплати тия -25ст. Говорим за веригите нали, за малките с по една бензиностанция може би има повече резон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Окт 2022, 9:38

За кои малки говорим, защото на малките цените им са си по-ниски още на колонките... Като се сложи и отстъпката... Интересна ми е една бензиностанция 'Шел' в Асеновград до колелото на входа... Различни цени, спрямо основната 'верига'!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 21 Окт 2022, 9:59

alekangg написа:
zAcK написа:
MrManson написа:Здравейте! Колеги, пазарувалите зехтин от https://zorbas-creta.com, тествали ли сте след това продукцията дали си променя състоянието в хладилник? Според каквото знам би трябвало да стане доста гъст, подобно на мас? Реших и аз да взема една тенекия от Манолакис, заложил съм проба и чакам 24ч :)

Не целенасочено, но съм слагал неща с техен зехтин в хладилника и става като мас :bchug:
Най-често купувам точно този Манолакис, или има един био зехтин.
Дано да са читави, че зехтинът е едно от най-фалшифицираните неща от римско време още :help: :help: :help:
Това с хладилника е мит.
Не е задължително да кристализира, зависи от сорта маслини.

Да, съгласен съм. Не е задължително, но е едно добро начало. Намерих това, едно добро онагледяване https://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1 ... 0%BD%D0%BE

И да, Манолакиса мина теста. Доволен :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Окт 2022, 10:37

Един от няколко парфюма, този пристигна пръв макар да го поръчах последен :lol:

Супер зимна бомба на цена подарък, уцелих залежала бройка и ми дойде на под 50% от retail цената :twisted: . Нямаше как да го пропусна. Повече за самия аромат в темата за парфюмите след няколко дни като го понося, сега имам само впечатления от мострата и 2 дни носене (на първо петене съм влюбен в аромата)

Tiziana Terenzi Laudano Nero
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 21 Окт 2022, 11:48

empar написа:
TheDriver написа:Едно време имаше едни държачи на които им се разглобяваше главата и се сменяше ножчето, те са на същия принцип, но нямат протектор.

Още ги има, както с протектор, така и без. Отворен и затворен гребен им се вика.

:bchug: :bchug: :bchug: тази тема съм я пропуснал, а класическа бръзначка за мен винаги е била бръсначката на дядо ми която явно е отворен гребен.

Вече си поръчах нещо на "Дядо Коледа".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 21 Окт 2022, 12:20

MrManson написа:
alekangg написа:
zAcK написа:
MrManson написа:Здравейте! Колеги, пазарувалите зехтин от https://zorbas-creta.com, тествали ли сте след това продукцията дали си променя състоянието в хладилник? Според каквото знам би трябвало да стане доста гъст, подобно на мас? Реших и аз да взема една тенекия от Манолакис, заложил съм проба и чакам 24ч :)

Не целенасочено, но съм слагал неща с техен зехтин в хладилника и става като мас :bchug:
Най-често купувам точно този Манолакис, или има един био зехтин.
Дано да са читави, че зехтинът е едно от най-фалшифицираните неща от римско време още :help: :help: :help:
Това с хладилника е мит.
Не е задължително да кристализира, зависи от сорта маслини.

Да, съгласен съм. Не е задължително, но е едно добро начало. Намерих това, едно добро онагледяване https://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1 ... 0%BD%D0%BE

И да, Манолакиса мина теста. Доволен :bchug:

Не се занимавай с тестове. Гледай от къде купуваш и да ти харесва на теб като вкус.
У нас няма култура за зехтин, появи се последните години и се внася най-евтиното и еднообразно. Тук там срещам някакви по-така зехтини на абсурдни цени, ама то с всичко е така.

Отделно, че няма и кой да го оцени, масово хората не са свикнали на такъв вкус. Това не е олио, да се слага на всичко от него, има стотици видове и аромати, кои силни, кои слаби.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 21 Окт 2022, 16:27

TheDriver написа:
empar написа:

:bchug: :bchug: :bchug: тази тема съм я пропуснал, а класическа бръзначка за мен винаги е била бръсначката на дядо ми която явно е отворен гребен.

Вече си поръчах нещо на "Дядо Коледа".

Muhle? ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 21 Окт 2022, 17:17

:OT:

Колеги помагаите защото скоро ще заритам моята прахосмукачка робот към коша честно.
Накратко lydsto r1 , при стартиране трябва да задържиш 3 секунди 2-те копчета за да пусне wi-fi мрежа и после е ясно.
Е какво ли не направих какво ли не пробвах, изчетох 100 страници интрукции, тубата изгледах цялата е това не иска да пусне wi-fi , за да почне да пуска мрежа трябва да почнат 2 те лампички да мигат, е при мен мига само тази за включване и то в бяло и каквото и да правя друго не се случва и го зареждах и го ресетвах и всякакви комбинации с 3-те бутона пробвах и задържах и натисках , и докато е на станцията пробвах и докато не е .... още малко ми остава наистина да го ритна :ranting: :ranting: :ranting:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Окт 2022, 0:20

ivanski_2 написа::OT:

Колеги помагаите защото скоро ще заритам моята прахосмукачка робот към коша честно.
Накратко lydsto r1 , при стартиране трябва да задържиш 3 секунди 2-те копчета за да пусне wi-fi мрежа и после е ясно.
Е какво ли не направих какво ли не пробвах, изчетох 100 страници интрукции, тубата изгледах цялата е това не иска да пусне wi-fi , за да почне да пуска мрежа трябва да почнат 2 те лампички да мигат, е при мен мига само тази за включване и то в бяло и каквото и да правя друго не се случва и го зареждах и го ресетвах и всякакви комбинации с 3-те бутона пробвах и задържах и натисках , и докато е на станцията пробвах и докато не е .... още малко ми остава наистина да го ритна :ranting: :ranting: :ranting:

Имаме си тема по темата

viewtopic.php?f=4&t=439103

Не знам, защо толкова оспамихте тук, и то начело с Кроки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Купих много работи. Най-ме кефи новата стойка за въдица за каяка. Сега ръцете ще са ми свободни и двете :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Окт 2022, 21:01

Не знам колко от вас помнят, но някога любимата ни марка правеше и спортни коли. Та долното чудо сега ми е главоблъсканица, как да го сложа на стената така, че да не му се разминават различните части :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Окт 2022, 22:00

Такъв тип постери са ужасни за поставяне на стена :banghead:
Късаш си нервите докато ги нагласиш

По темата: още едно парфюмче, 30мл травел сет на сляпо ама е попадение, доста приятен аромат: Eight & Bob Egypt.
Повече впечатления в другата тема след известен период на ползване :bchug:

Отпреди няколко седмици: едни уикенд самолетни билети до Букурещ, за 60лв в двете посоки е грехота да не купиш хаха
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 26 Окт 2022, 5:18

Don_Diego написа:..... самолетни билети до Букурещ, за 60лв в двете посоки е грехота да не купиш хаха

и аз така, но до Лисабон, Как да им простиш?

пп, с 16лв по-скъпи, ама ги преживях :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Окт 2022, 9:08

BMW_POWER написа:Не знам колко от вас помнят, но някога любимата ни марка правеше и спортни коли. Та долното чудо сега ми е главоблъсканица, как да го сложа на стената така, че да не му се разминават различните части :roll:

Имаше някакъв пиниз при монтирането на тея пана.Редиш ги на земята едно до друго както трябва да бъдат и с линия,нивелир бележиш с моилив леко по края на отделните елементи.После на стената пак с нивелир гледаш да съвпаднат маркерите.Накрая с гумичка търкаш и си готов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата