Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Войната започна ...

Мнение от Е.Димитров » 17 Юни 2022, 16:02

nikola59 написа: Ето и още един интересен документ както се очакваше започват наистина от Полша. Молбата за депортация от външния на хобита към полският:
]

Какво се казва в тея документи?
Събират материал от емигрантите в Полша ли?
Дали ще пратят подобна депеша и към България и България дали ще депортира тези хора?
Мен лично не ми се струва хич правилно това де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2022, 17:04

Ще ги депортира от плажа ли ? Оня ден на плажа до мене украинка говори по телефона със дъщеря си явно , смисъла на разговора беше ....купи си билет и идвай тука всичко е чудесно ... :dunno: А аз си помислих....."проста да падладейш" с такива :mhihi:
https://www.youtube.com/shorts/_e5UrX-BFGY
Последна промяна Jordana на 17 Юни 2022, 18:49, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Юни 2022, 17:46

Аз се чудя осем години две парчета от Източна Украйна не можаха ВСУ да овладеят пък сега малко побутване им трябва да си купуват сандвичи от Макдоналдс в УкроМосква. И другото, какво стана с 40-те милиарда долара за Украйна? Че сумата е сериозна особено сега когато вече им свършиха ракетите на рашите. Питам по-запознатите, не ми се водят безсмислени спорове, че по телевизията нищо не казват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 17 Юни 2022, 17:48

Petrolhead написа:само едно не разбрах, ясно е че путин ще победи, ама какво ще правим после?
имате ли план?

Лично аз, винаги съм си мечтал да отида на почивка в Русия, затова догодина ще отида в Одеса.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Юни 2022, 18:10

Grozdanoff написа:
Petrolhead написа:само едно не разбрах, ясно е че путин ще победи, ама какво ще правим после?
имате ли план?

Лично аз, винаги съм си мечтал да отида на почивка в Русия, затова догодина ще отида в Одеса.

това е отлчино, но си гражданин на враждебна страна, едва ли ще те пуснат лесно.
отделно, че Одеса, в този случай, би била под окупация, със всички произтичащи от това обстоятелства, като вечерен час, пропусквателни пунктове, патрулиращи войници с автомати и тн.
едва ли ще много забавна почивка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 17 Юни 2022, 18:27

BMW_POWER написа:Ми те не им остана стока. Всичко карат за Полша, руснаците после го унищожават в Украйна. Преди две седмици подметнаха, че им били намалели запасите от противотанкови ракети. Не знам, защо не си ги купят от черния пазар. Там са по-евтини, отколкото при производителя.

Това е и целта на бизнеса :ok: ! Появява се търсене и съответно предлагащите набират още персонал и започват да работят на три смени с вървящите заедно с това увеличения на печалбите... Капитализъм в най-чист вид!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Юни 2022, 19:35

Petrolhead написа:признавам си чета ви, но вече не ми се отговаря. да не говорим, че московската пропаганда мога да си я чета директно от извора, не ми трябват банда чички, които да ми я преразказват.
имате ли план?

Не ти се отговаря щото няма какво да кажеш . Освен онова продънено корито дето го потопиха американците щото сте некадърни и това да направите , няма нищо което да говори че Укропия печели . Тая държава Украйна може да я изтриете от картата и няма да сбъркате . Когато свърши войната ще остане едно парче от нея колкото монетка 1 гривня.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Юни 2022, 19:50

Jordana написа:
Petrolhead написа:признавам си чета ви, но вече не ми се отговаря. да не говорим, че московската пропаганда мога да си я чета директно от извора, не ми трябват банда чички, които да ми я преразказват.
имате ли план?

Не ти се отговаря щото няма какво да кажеш . Освен онова продънено корито дето го потопиха американците щото сте некадърни и това да направите , няма нищо което да говори че Укропия печели . Тая държава Украйна може да я изтриете от картата и няма да сбъркате . Когато свърши войната ще остане едно парче от нея колкото монетка 1 гривня.

и 44 милиона човека гордо вече ще се наричат руснаци, ще целуват подметките дори и на кварталните алкохолици само и само да им простят.
бързо ще забравят за взривените блокове и откраднатите перални и тоалетни и ще се влеят в необятната руска империя.

така ще е данчо, знам

а специално на теб ще ти дадат харем украински робини, за да мият чинии, перат мръсни чорапи и разбира се да възхваляват мъжкото ти достойнство.
хитър си ти данчо, измислил си го

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 17 Юни 2022, 19:58

Смешно, жалко, просто тъпо. Не знам как да определя поддържането и поддръжниците на "последната война" на Великая Рассия в тази тема.
Да започнем от конфликтите в Донбаският регион през 2014 година.
Абстрахираме се от фактите, че Русия подпомага терористите там с жива сила, оръжия и финансиране. Да кажем, че това никога не се е случвало.
Казваме, че това е естествен процес, който подпомага поддържащите Русия хора в региона. Те самички се снабдяват с оръжие, финансиране и каквото още е необходимо. И стават голяма група сепаратисти. (За Украйна).
Естествено, държавата(Украйна) започва да се бори срещу тях. И настават сериозни въоръжени конфликти, убийства на хора и т.н. Според всички независими наблюдатели, както и от официални ноти от двете държави, от както конфликтът "започва" през 2014 година, до началото на 2022 има убити около 14000 души. Повечето от тях, членове на различни военни и пара военни организации. Естествено има и известно количество невинни/цивилни жертви в това число. Тъжно но факт. Но и сравнително незначително.
Великая Рассия решава през 2022 година да поправи тази неправда. Като нападне Украйна.
Страхотна логика!
Само за няколко месеца са убити десетки хиляди военни и най-вероятно много повече цивилни. И от двете страни. Цели градове са сринати "със земята". Милиони бежанци се опитват да намерят подслон където намерят. (дори няма нужда да се коментира нашето невероятно "Българско гостоприемство" в случая)
Но това е "правдива война" Великая Рассия ще им покаже! Показа какво? Когато на един глупак му свършат аргументите прибягва до сила. Това е единственото, което показа.
Чисто математически, ако приемем че убийството е най-лошото нещо, колко от неправдата са поправили?

Продължавайте. Русия сама си изкопа това, където ще си легне. Независимо кой ще е победител във "Специялная военная операция". И по какъв начин. И на децата вече е ясно, че за да излезе истински победител Русия трябва да изстреля всичкият си ядрен арсенал и да приключи съществуването на светът, какъвто е. Тогава ще могат в предсмъртното си писмо да напишат, че нещата не са се развили както трябва и те са направили всичко по силите си...

Изобщо не е случайно, че хората, които наистина виждат какво и защо се случва спряха да пишат тук. Останахте героите на непобедимият социалистически труд само.
А както и аз, само четат как се надъхват "Осъзнатите"

Сега очаквам ad hominem атаки. Колко съм промит мозък и колко не ги разбирам нещата. Колко лоши са Азов и другите наци-та. Как те са щели да завладеят света, ако Русия не ги е спряла... Направо толкова глупости на едно място, освен в тази тема... Май само във Фейсбук.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Юни 2022, 20:15

Сега очаквам ad hominem атаки.
За какво да те атакува някой като ти сам си се атакувал вече. То е очевидно :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 17 Юни 2022, 20:27

Е.Димитров написа:Какво се казва в тея документи?
Събират материал от емигрантите в Полша ли?
Дали ще пратят подобна депеша и към България и България дали ще депортира тези хора?
Мен лично не ми се струва хич правилно това де.

:mhihi: Правилно си разбрал. Искане за екстрадация на мъже от 18 до 60год. за изпращане в месомелачката. За сега към Полша е искането скоро и до Дубай :mrgreen:
По горе от този пост виждам още един защитник на укропите дето се опитва да ни обяснява краварската пропаганда :mhihi: Достоен конкурент на петролния :ok:

Jordana написа:
За какво да те атакува някой като ти сам си се атакувал вече. То е очевидно :dunno:

:yes:

:mhihi: Когато краварски наемници станат пацифисти като ги гепят: https://t.me/RVvoenkor/16399 и този казва как е пленен: https://t.me/swodki/118661

:arrow: Интересен списък като стана въпрос за наемници търсачи на силни усещания. Гледам един наш е дал фира по тези данни..
photo_2022-06-17_19-16-42.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна nikola59 на 17 Юни 2022, 21:57, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 17 Юни 2022, 21:11

Jordana написа:

Мхм. Продължавайте де. :clap:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Юни 2022, 22:46

KoolyO написа:....

С някои неща съм съгласен, с други не. Но отдели един час от живота си и изгледай този филм. Филм, с много награди от фестивали на документалното кино. Няма да го видиш по телевизията или частните канали. Ето "сепаратистите". Единствената им вина е, че говорят руски. В историята на човечеството няма друга армия, която осем години постоянно и методично да е стреляла по собствените си градове, избивайки собственото си население.

https://www.youtube.com/watch?v=1aWePSrp8uc

Няколко интересни въпроса и факти.
- Защо Русия не нападна Украйна преди 30 години, когато последната получи независимост?
- Защо не я нападна преди 20 години
- Защо не я нападна 2014, когато започна избиването на мирни жители? Над един милион от жителите на Донбас имаха руски паспорти преди началото на операцията?
- Защо Украйна за броени години от една богата държава се превърна в това, което е сега? Страната с най-голямо ниво на корупция в Европа (не смея да кажа в Света)
- Защо за нула време пренаписаха историята така, че дори македонските учени направо им завиждат? Христос е украинец, украинците били изкопали Черно море и т.н.
- Защо вкараха нацизма и промиха мозъците на хората? (Хитлер го направи в Германия за три години) Тези, дето ще скочат, че в Украйна няма нацизъм, сигурно ще излязат в факти. Забрана на училища, факелни шествия, забрана на опозиционни партии, закриване на медии, горене на книги, къде са разликите с Германия от 30-те???
- Защо им беше това диво милитаризиране? Докараха стотици натовски инструктури, въоръжиха се до зъби, агресивни речи, тип "за две седмици сме в Москва", защо им беше всичко това?
- Защо избиват собственото си население? Дайте някакво оправдание за използване на БМ-21 по жилищни райони, пълни с цивилни :dunno:
Кольо, представи си, че си по-здрав и по-силен физически от мен. Ако започна да избивам семейството ти и ти опра пистолет в челото, как ще реагираш?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Юни 2022, 23:16

Е.Димитров написа:...

Нали питаше по едно време. Колко е достоверни-един Господ знае...
Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Юни 2022, 23:39

Охраната на Шолц.

Да се знае кой от коя страна на барикадата стои.
Феновете на опиканите бункерни дядовци, за съжаление не могат да се снимат с тях
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата