Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Войната започна ...
nikola59 написа: Ето и още един интересен документ както се очакваше започват наистина от Полша. Молбата за депортация от външния на хобита към полският:
]
Какво се казва в тея документи?
Събират материал от емигрантите в Полша ли?
Дали ще пратят подобна депеша и към България и България дали ще депортира тези хора?
Мен лично не ми се струва хич правилно това де.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ще ги депортира от плажа ли ? Оня ден на плажа до мене украинка говори по телефона със дъщеря си явно , смисъла на разговора беше ....купи си билет и идвай тука всичко е чудесно ...
А аз си помислих....."проста да падладейш" с такива 
https://www.youtube.com/shorts/_e5UrX-BFGY

https://www.youtube.com/shorts/_e5UrX-BFGY
Последна промяна Jordana на 17 Юни 2022, 18:49, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Аз се чудя осем години две парчета от Източна Украйна не можаха ВСУ да овладеят пък сега малко побутване им трябва да си купуват сандвичи от Макдоналдс в УкроМосква. И другото, какво стана с 40-те милиарда долара за Украйна? Че сумата е сериозна особено сега когато вече им свършиха ракетите на рашите. Питам по-запознатите, не ми се водят безсмислени спорове, че по телевизията нищо не казват.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Petrolhead написа:само едно не разбрах, ясно е че путин ще победи, ама какво ще правим после?
имате ли план?
Лично аз, винаги съм си мечтал да отида на почивка в Русия, затова догодина ще отида в Одеса.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Petrolhead
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Petrolhead написа:само едно не разбрах, ясно е че путин ще победи, ама какво ще правим после?
имате ли план?
Лично аз, винаги съм си мечтал да отида на почивка в Русия, затова догодина ще отида в Одеса.
това е отлчино, но си гражданин на враждебна страна, едва ли ще те пуснат лесно.
отделно, че Одеса, в този случай, би била под окупация, със всички произтичащи от това обстоятелства, като вечерен час, пропусквателни пунктове, патрулиращи войници с автомати и тн.
едва ли ще много забавна почивка
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
BMW_POWER написа:Ми те не им остана стока. Всичко карат за Полша, руснаците после го унищожават в Украйна. Преди две седмици подметнаха, че им били намалели запасите от противотанкови ракети. Не знам, защо не си ги купят от черния пазар. Там са по-евтини, отколкото при производителя.
Това е и целта на бизнеса

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Petrolhead написа:признавам си чета ви, но вече не ми се отговаря. да не говорим, че московската пропаганда мога да си я чета директно от извора, не ми трябват банда чички, които да ми я преразказват.
имате ли план?
Не ти се отговаря щото няма какво да кажеш . Освен онова продънено корито дето го потопиха американците щото сте некадърни и това да направите , няма нищо което да говори че Укропия печели . Тая държава Украйна може да я изтриете от картата и няма да сбъркате . Когато свърши войната ще остане едно парче от нея колкото монетка 1 гривня.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Petrolhead
- Потребител
-
Jordana написа:Petrolhead написа:признавам си чета ви, но вече не ми се отговаря. да не говорим, че московската пропаганда мога да си я чета директно от извора, не ми трябват банда чички, които да ми я преразказват.
имате ли план?
Не ти се отговаря щото няма какво да кажеш . Освен онова продънено корито дето го потопиха американците щото сте некадърни и това да направите , няма нищо което да говори че Укропия печели . Тая държава Украйна може да я изтриете от картата и няма да сбъркате . Когато свърши войната ще остане едно парче от нея колкото монетка 1 гривня.
и 44 милиона човека гордо вече ще се наричат руснаци, ще целуват подметките дори и на кварталните алкохолици само и само да им простят.
бързо ще забравят за взривените блокове и откраднатите перални и тоалетни и ще се влеят в необятната руска империя.
така ще е данчо, знам
а специално на теб ще ти дадат харем украински робини, за да мият чинии, перат мръсни чорапи и разбира се да възхваляват мъжкото ти достойнство.
хитър си ти данчо, измислил си го
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Смешно, жалко, просто тъпо. Не знам как да определя поддържането и поддръжниците на "последната война" на Великая Рассия в тази тема.
Да започнем от конфликтите в Донбаският регион през 2014 година.
Абстрахираме се от фактите, че Русия подпомага терористите там с жива сила, оръжия и финансиране. Да кажем, че това никога не се е случвало.
Казваме, че това е естествен процес, който подпомага поддържащите Русия хора в региона. Те самички се снабдяват с оръжие, финансиране и каквото още е необходимо. И стават голяма група сепаратисти. (За Украйна).
Естествено, държавата(Украйна) започва да се бори срещу тях. И настават сериозни въоръжени конфликти, убийства на хора и т.н. Според всички независими наблюдатели, както и от официални ноти от двете държави, от както конфликтът "започва" през 2014 година, до началото на 2022 има убити около 14000 души. Повечето от тях, членове на различни военни и пара военни организации. Естествено има и известно количество невинни/цивилни жертви в това число. Тъжно но факт. Но и сравнително незначително.
Великая Рассия решава през 2022 година да поправи тази неправда. Като нападне Украйна.
Страхотна логика!
Само за няколко месеца са убити десетки хиляди военни и най-вероятно много повече цивилни. И от двете страни. Цели градове са сринати "със земята". Милиони бежанци се опитват да намерят подслон където намерят. (дори няма нужда да се коментира нашето невероятно "Българско гостоприемство" в случая)
Но това е "правдива война" Великая Рассия ще им покаже! Показа какво? Когато на един глупак му свършат аргументите прибягва до сила. Това е единственото, което показа.
Чисто математически, ако приемем че убийството е най-лошото нещо, колко от неправдата са поправили?
Продължавайте. Русия сама си изкопа това, където ще си легне. Независимо кой ще е победител във "Специялная военная операция". И по какъв начин. И на децата вече е ясно, че за да излезе истински победител Русия трябва да изстреля всичкият си ядрен арсенал и да приключи съществуването на светът, какъвто е. Тогава ще могат в предсмъртното си писмо да напишат, че нещата не са се развили както трябва и те са направили всичко по силите си...
Изобщо не е случайно, че хората, които наистина виждат какво и защо се случва спряха да пишат тук. Останахте героите на непобедимият социалистически труд само.
А както и аз, само четат как се надъхват "Осъзнатите"
Сега очаквам ad hominem атаки. Колко съм промит мозък и колко не ги разбирам нещата. Колко лоши са Азов и другите наци-та. Как те са щели да завладеят света, ако Русия не ги е спряла... Направо толкова глупости на едно място, освен в тази тема... Май само във Фейсбук.
Да започнем от конфликтите в Донбаският регион през 2014 година.
Абстрахираме се от фактите, че Русия подпомага терористите там с жива сила, оръжия и финансиране. Да кажем, че това никога не се е случвало.
Казваме, че това е естествен процес, който подпомага поддържащите Русия хора в региона. Те самички се снабдяват с оръжие, финансиране и каквото още е необходимо. И стават голяма група сепаратисти. (За Украйна).
Естествено, държавата(Украйна) започва да се бори срещу тях. И настават сериозни въоръжени конфликти, убийства на хора и т.н. Според всички независими наблюдатели, както и от официални ноти от двете държави, от както конфликтът "започва" през 2014 година, до началото на 2022 има убити около 14000 души. Повечето от тях, членове на различни военни и пара военни организации. Естествено има и известно количество невинни/цивилни жертви в това число. Тъжно но факт. Но и сравнително незначително.
Великая Рассия решава през 2022 година да поправи тази неправда. Като нападне Украйна.
Страхотна логика!
Само за няколко месеца са убити десетки хиляди военни и най-вероятно много повече цивилни. И от двете страни. Цели градове са сринати "със земята". Милиони бежанци се опитват да намерят подслон където намерят. (дори няма нужда да се коментира нашето невероятно "Българско гостоприемство" в случая)
Но това е "правдива война" Великая Рассия ще им покаже! Показа какво? Когато на един глупак му свършат аргументите прибягва до сила. Това е единственото, което показа.
Чисто математически, ако приемем че убийството е най-лошото нещо, колко от неправдата са поправили?
Продължавайте. Русия сама си изкопа това, където ще си легне. Независимо кой ще е победител във "Специялная военная операция". И по какъв начин. И на децата вече е ясно, че за да излезе истински победител Русия трябва да изстреля всичкият си ядрен арсенал и да приключи съществуването на светът, какъвто е. Тогава ще могат в предсмъртното си писмо да напишат, че нещата не са се развили както трябва и те са направили всичко по силите си...
Изобщо не е случайно, че хората, които наистина виждат какво и защо се случва спряха да пишат тук. Останахте героите на непобедимият социалистически труд само.
А както и аз, само четат как се надъхват "Осъзнатите"
Сега очаквам ad hominem атаки. Колко съм промит мозък и колко не ги разбирам нещата. Колко лоши са Азов и другите наци-та. Как те са щели да завладеят света, ако Русия не ги е спряла... Направо толкова глупости на едно място, освен в тази тема... Май само във Фейсбук.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
За какво да те атакува някой като ти сам си се атакувал вече. То е очевидноСега очаквам ad hominem атаки.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Е.Димитров написа:Какво се казва в тея документи?
Събират материал от емигрантите в Полша ли?
Дали ще пратят подобна депеша и към България и България дали ще депортира тези хора?
Мен лично не ми се струва хич правилно това де.

По горе от този пост виждам още един защитник на укропите дето се опитва да ни обяснява краварската пропаганда

Jordana написа:За какво да те атакува някой като ти сам си се атакувал вече. То е очевидноСега очаквам ad hominem атаки.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна nikola59 на 17 Юни 2022, 21:57, променена общо 1 път
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Jordana написа:За какво да те атакува някой като ти сам си се атакувал вече. То е очевидноСега очаквам ad hominem атаки.
Мхм. Продължавайте де.

Laugh...
Cry...
Cry...
KoolyO написа:....
С някои неща съм съгласен, с други не. Но отдели един час от живота си и изгледай този филм. Филм, с много награди от фестивали на документалното кино. Няма да го видиш по телевизията или частните канали. Ето "сепаратистите". Единствената им вина е, че говорят руски. В историята на човечеството няма друга армия, която осем години постоянно и методично да е стреляла по собствените си градове, избивайки собственото си население.
https://www.youtube.com/watch?v=1aWePSrp8uc
Няколко интересни въпроса и факти.
- Защо Русия не нападна Украйна преди 30 години, когато последната получи независимост?
- Защо не я нападна преди 20 години
- Защо не я нападна 2014, когато започна избиването на мирни жители? Над един милион от жителите на Донбас имаха руски паспорти преди началото на операцията?
- Защо Украйна за броени години от една богата държава се превърна в това, което е сега? Страната с най-голямо ниво на корупция в Европа (не смея да кажа в Света)
- Защо за нула време пренаписаха историята така, че дори македонските учени направо им завиждат? Христос е украинец, украинците били изкопали Черно море и т.н.
- Защо вкараха нацизма и промиха мозъците на хората? (Хитлер го направи в Германия за три години) Тези, дето ще скочат, че в Украйна няма нацизъм, сигурно ще излязат в факти. Забрана на училища, факелни шествия, забрана на опозиционни партии, закриване на медии, горене на книги, къде са разликите с Германия от 30-те???
- Защо им беше това диво милитаризиране? Докараха стотици натовски инструктури, въоръжиха се до зъби, агресивни речи, тип "за две седмици сме в Москва", защо им беше всичко това?
- Защо избиват собственото си население? Дайте някакво оправдание за използване на БМ-21 по жилищни райони, пълни с цивилни

Кольо, представи си, че си по-здрав и по-силен физически от мен. Ако започна да избивам семейството ти и ти опра пистолет в челото, как ще реагираш?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Е.Димитров написа:...
Нали питаше по едно време. Колко е достоверни-един Господ знае...

Ubi dubium, ibi libertas
- Petrolhead
- Потребител
-
Охраната на Шолц.
Да се знае кой от коя страна на барикадата стои.
Феновете на опиканите бункерни дядовци, за съжаление не могат да се снимат с тях
Да се знае кой от коя страна на барикадата стои.
Феновете на опиканите бункерни дядовци, за съжаление не могат да се снимат с тях
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.