Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Re: Войната започна ...

Мнение от Grozdanoff » 27 Мар 2022, 21:13

Сондьора написа:Ето ти нещо, да си прочетеш...

:OT: Много Ви моля, казвам го просто като молба, ако е възможно когато пускате image с текст на руски, само да казвате на български с едно изречение, за какво точно става въпрос или да го побликувате и като текст. Просто не говоря руски, а съм далеч от мисълта, че всичко по медиите е "пропаганда"...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2022, 21:15

На украински е ...украинеца да ти преведе.

Толкова по въпроса с украинските ви новини:
https://twitter.com/i/status/1508108525498683394

https://twitter.com/i/status/1508131200325627908

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Мар 2022, 21:18

ибах го в сън зу-то :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2022, 21:22

Сондьора написа:Верно ли пак укри ми пусна :mhihi:

Московци ли трябваше?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2022, 21:24

Petrolhead написа:
Сондьора написа:Верно ли пак укри ми пусна :mhihi:

Московци ли трябваше?

Не ги гледам, свободна Европа ги спря.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2022, 21:29

Преди доста време ви написах, нивото на руската пропаганда падна драстично. Вече се ловят само съвсем неумни шарани.
Украинците абсолютно печелят информационната война, пропагандата им е доста по-добре направена и както се вижда доста повече хора по света кълват на нея. Справка всичките украински знамена по площадите по цял свят. Руските аквафреши се мяркат рядко и се държат или от платени ватници или от съвсем заблудени маргинали.
Далеч съм от мисълта, че украинците са последна инстанция и че всичко което казват е истина, но в края на деня целта винаги оправдава средствата

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2022, 21:37

Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2022, 21:43

Сондьора написа:Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите :mhihi:

Не пропагандирам нищо
И не мисля че точно ти си човека, който може да преценява дали и от какво има нужда. Все пак това е форум не другарски кръжок. На мен не ми харесват измислиците, които пишете ти и още 3-4 заклети фенове на путинския мир, но нито съм ви нагрубил лично, нито съм ви казал къде ви е мястото според мен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 27 Мар 2022, 21:44

Petrolhead написа:Преди доста време ви написах, нивото на руската пропаганда падна драстично.

Ако питаш мен, ти си една пропаганда, само дето не мога да разбера за какво се бориш... Верно украйнците са по-конплексирани от руснаците от всеки друг...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2022, 22:03

Petrolhead написа:
Сондьора написа:Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите :mhihi:

И не мисля че точно ти си човека, който може да преценява дали и от какво има нужда.

Верно е...чакам Байдън или Путин да ми кажат :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Мар 2022, 23:07

Petrolhead написа:....

Сриозен въпрос, зададен ти вече няколко пъти:

Кажи какво взимаш?

В Украйна се задава голяма хуманитарна катастрофа. НАТО до тук изпращат само оръжие, но не и храна и медикаменти. По море вече нищо не влиза, пътищата са претоварени. Това се отнася и от Изток, и от Запад.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2022, 23:13

BMW_POWER написа:

Кажи какво взимаш?

В Украйна се задава голяма хуманитарна катастрофа. НАТО до тук изпращат само оръжие, но не и храна и медикаменти. По море вече нищо не влиза, пътищата са претоварени. Това се отнася и от Изток, и от Запад.

Не думай, в момента в който Путин си прибере орките няма да има никаква хуманитарна катастрофа.
Не мисля, че народът на Украйна ще приеме друга опция. Ако предлагаш тези хора просто да се предадат след като им разпердушиниха половината градове, ще останеш разочарован. Няма да стане.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2022, 23:24

https://www.reuters.com/world/europe/uk ... 022-03-27/

Ройтерс не е на Путин...но знае ли човек.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Мар 2022, 23:25

BMW_POWER написа:

Кажи какво взимаш?

Ти пък сега :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Човека е във вихъра на партито вече трети ден, а успоредно с това забавлява и нас! Аз така не се бях смял отдавна. Това почти всяко включване е за бисерите.
Между другото се напълни по телевизията с всякакви помияри, които ни смятат за малоумни. Така се нагнетява обстановката, че дай боже скоро да избие клапана и да се почва. Не се трае иначе! :banghead:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 27 Мар 2022, 23:29

Сондьора написа:https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-asks-red-cross-not-open-office-russias-rostov-on-don-2022-03-27/

Ройтерс не е на Путин...но знае ли човек.

Обяснявам. Червеният кръст си прави оглушки относно зелените коридори в Украйна още от началото на войната. Отказва се да ги организира и пази. Ако отворят тяхно представителство в Ростов, то се очаква да организират такива коридори до там. Ефективно ще извозват украински граждани в Мордор. Украинците и самите бежанци са силно против, защото не искат украински граждани да попадат в Мордор, причините за това мисля са ясни.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата