Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Re: Войната започна ...
Сондьора написа:Ето ти нещо, да си прочетеш...

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На украински е ...украинеца да ти преведе.
Толкова по въпроса с украинските ви новини:
https://twitter.com/i/status/1508108525498683394
https://twitter.com/i/status/1508131200325627908
Толкова по въпроса с украинските ви новини:
https://twitter.com/i/status/1508108525498683394
https://twitter.com/i/status/1508131200325627908
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ибах го в сън зу-то 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Petrolhead
- Потребител
-
Сондьора написа:Верно ли пак укри ми пусна
Московци ли трябваше?
- Сондьора
- ентусиаст
-
Petrolhead написа:Сондьора написа:Верно ли пак укри ми пусна
Московци ли трябваше?
Не ги гледам, свободна Европа ги спря.
- Petrolhead
- Потребител
-
Преди доста време ви написах, нивото на руската пропаганда падна драстично. Вече се ловят само съвсем неумни шарани.
Украинците абсолютно печелят информационната война, пропагандата им е доста по-добре направена и както се вижда доста повече хора по света кълват на нея. Справка всичките украински знамена по площадите по цял свят. Руските аквафреши се мяркат рядко и се държат или от платени ватници или от съвсем заблудени маргинали.
Далеч съм от мисълта, че украинците са последна инстанция и че всичко което казват е истина, но в края на деня целта винаги оправдава средствата
Украинците абсолютно печелят информационната война, пропагандата им е доста по-добре направена и както се вижда доста повече хора по света кълват на нея. Справка всичките украински знамена по площадите по цял свят. Руските аквафреши се мяркат рядко и се държат или от платени ватници или от съвсем заблудени маргинали.
Далеч съм от мисълта, че украинците са последна инстанция и че всичко което казват е истина, но в края на деня целта винаги оправдава средствата
- Сондьора
- ентусиаст
-
Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите 

- Petrolhead
- Потребител
-
Сондьора написа:Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите
Не пропагандирам нищо
И не мисля че точно ти си човека, който може да преценява дали и от какво има нужда. Все пак това е форум не другарски кръжок. На мен не ми харесват измислиците, които пишете ти и още 3-4 заклети фенове на путинския мир, но нито съм ви нагрубил лично, нито съм ви казал къде ви е мястото според мен.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Petrolhead написа:Преди доста време ви написах, нивото на руската пропаганда падна драстично.
Ако питаш мен, ти си една пропаганда, само дето не мога да разбера за какво се бориш... Верно украйнците са по-конплексирани от руснаците от всеки друг...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Сондьора
- ентусиаст
-
Petrolhead написа:Сондьора написа:Ми няма нужда да пропагандираш и тук..."истината" на укрите
И не мисля че точно ти си човека, който може да преценява дали и от какво има нужда.
Верно е...чакам Байдън или Путин да ми кажат

Petrolhead написа:....
Сриозен въпрос, зададен ти вече няколко пъти:
Кажи какво взимаш?
В Украйна се задава голяма хуманитарна катастрофа. НАТО до тук изпращат само оръжие, но не и храна и медикаменти. По море вече нищо не влиза, пътищата са претоварени. Това се отнася и от Изток, и от Запад.
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:Petrolhead написа:....
Кажи какво взимаш?
В Украйна се задава голяма хуманитарна катастрофа. НАТО до тук изпращат само оръжие, но не и храна и медикаменти. По море вече нищо не влиза, пътищата са претоварени. Това се отнася и от Изток, и от Запад.
Не думай, в момента в който Путин си прибере орките няма да има никаква хуманитарна катастрофа.
Не мисля, че народът на Украйна ще приеме друга опция. Ако предлагаш тези хора просто да се предадат след като им разпердушиниха половината градове, ще останеш разочарован. Няма да стане.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
BMW_POWER написа:Petrolhead написа:....
Кажи какво взимаш?
Ти пък сега

Между другото се напълни по телевизията с всякакви помияри, които ни смятат за малоумни. Така се нагнетява обстановката, че дай боже скоро да избие клапана и да се почва. Не се трае иначе!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Petrolhead
- Потребител
-
Сондьора написа:https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-asks-red-cross-not-open-office-russias-rostov-on-don-2022-03-27/
Ройтерс не е на Путин...но знае ли човек.
Обяснявам. Червеният кръст си прави оглушки относно зелените коридори в Украйна още от началото на войната. Отказва се да ги организира и пази. Ако отворят тяхно представителство в Ростов, то се очаква да организират такива коридори до там. Ефективно ще извозват украински граждани в Мордор. Украинците и самите бежанци са силно против, защото не искат украински граждани да попадат в Мордор, причините за това мисля са ясни.