Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Re: Войната започна ...
Grozdanoff написа:Superexstatic написа:Grozdanoff написа:Borymeckata написа:.................................
в момента ако прочетеш малко руски новини/туб и коментарите им, сам ще разбереш че има подкрепата на народа!
Понеже народа има някакъв избор ли?Много адекватно мнение на Мечката
а ти ще напишеш ли нещо смислено по темата или ще тролваш с кратки и болезнени коментари!?
Има ли инвазия над суверенна държава от параноясало джудже - има
Страдат ли нормалните хора от това - страдат
Какво повече има да се каже по темата?
Па вие сравнявайте коя пропаганда е по-голяма. Или как САЩ са го правили това някъде същото, което не знам с какво оневинява тая простотия, която се случва

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Къде е САЩ, къде е Ирак?Superexstatic написа: Или как САЩ са го правили това някъде същото, което не знам с какво оневинява тая простотия, която се случва
Лъжа ли е за оръжията, намериха ли ги?
Къде е Украйна, къде е Москва? Второто клипче гледа ли, не е с руски източници.
Това, което казваш е де юре вярно, за човек незапознат с елементарната логика на нещата изглежда крайно налудничаво и меко казано параноично, на практика си е чиста самозащита, да, превантивна обаче.
Отделно, НЕ по-малко важно - медийното отразяване, реакциите на богатия свят, санкциите срещу USA?
Нали...
Последна промяна Bogat-Beden на 10 Мар 2022, 23:24, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Borymeckata написа:Джордане, не се напъвай излишно - нищо не позна. Школата в Плевен беше една година и подготовката беше жестока. Втората година бях кашик в Черния полк в Марица. Това ако не е истинска служба, не знам кое е? Щом имам офицерско звание (ст. л-т или кап., не съм сигурен), явно някой е преценил, че имам нужните качества да командвам стотина дихатела като теб в бойна обстановка. Академия карат само висшите офицери, от майор и нагоре.
Тя самата школа дето си я карал се нарича школа за запасни офицери , запасняци с две думи . Нали разбираш че фазана не е истински командир на взвод рота или там каквото управлява . То може и полковник да стигнеш в запаса , това не означава изобщо че ще командваш полк ако се наложи . Просто едно фиктивно звание анахронизъм останал от следв оенните години . Отбил си наборната воинска служба и нищо повече , факт към който се отнасям с уважение все пак . По правило старшина школници ставаха хората приети във ВУЗ . Което няма никаква връзка със командирските качества подготовка и мотивация .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Borymeckata написа:Така… След две седмици „операция“, ситуацията започва да ми се изяснява. Без да отегчавам форума с разсъждения, ще дам само заключенията. Подчертавам, че не искам да споря и да убеждавам никого, само изразявам личното си мнение.
1. Путин вече е изгубил тази война. Просто няма печеливши ходове… Ако имаше останал здрав разум в главата си, щеше да хвърли пешкира още след първата седмица. Всъщност, нямаше да я започва изобщо… До 1 месец поражението му ще стане очевидно за всички по света. До два месеца ще се обяви официално. Надявам се това да стане на 9 май – знам, че е прекалено хубаво и невероятно, но все пак човек може да си помечтае…
2. Самият Путин е аут до 3 месеца. Най-вероятно ще го елиминират неговите олигарси заради загубите си, не се наемам да прогнозирам как точно. Може и партийните му другарчета да го принесат като изкупителна жертва пред народа, за да задържат властта си. А може и военните - заради поражението и унижението, на което подложи армията. Всъщност, истинското унижение тепърва предстои.
3. Руската федерация… според мен ще се разпадне до 6 месеца. Това може да не е непременно нещо лошо… Русия ще оцелее при всякакви сътресения, все някога ще намери своя път и ще се развие като нормална държава. Руснаците може да се оправят доста по-добре като компактно християнско население, без изкуствено да ги „федерират“ с разни мюсюлмани и будисти.
Аз наистина обичам Русия и руснаците. Говоря свободно езика, от години чета руска литература в оригинал. Може да се каже, че съм истински русофил… Този изстрадал народ е дал на световната култура, изкуство, наука и техника наистина ГОЛЕМИ таланти и уникални достижения във всички области. Затова искрено ме боли, като гледам как един самозабравил се клоун ще върне тази велика страна в каменния век и прецаква жестоко ДВА християнски и славянски народа. За което, вярвам твърдо това, ще си получи заслуженото.
Респект, и от твоите уста в Божиите уши! Дори само за точка първа, това ще стига на всички нормални хора, а то е ясно, че след това той не може да си покаже отвратителната муцуна на слънце..
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Не може да се отрече, че фотогенична родилката.
Знае как да флиртува с обектива.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Наистина не искам да влизам в спорове, да доказвам и убеждавам някого за нещо... Да, така смятам и повярвайте, имам причини за това.
Само да отбележа, че завземането на столицата на дадена държава изобщо не значи безусловно поражение за нея. Пример от руската история - Наполеон влиза тържествено в Москва и дори се настанява в Кремъл, нали така? Обаче, какво се случва ПОСЛЕ? Такава "победа" ще да завърши или с позорно изтегляне (бягство) или с вечна окупация - все гибелни варианти за "победителя".
Джордане, спри се. Точно същото звание имам, като "професионалистите", завършили ВНВУ в Търново. Ако утре ме мобилизират, ще нося същата униформа и ще командвам същата рота или батальон, като кадровите офицери. В армията беше пълно с фазани, останали на служба "под знамената". И на мен ми предложиха, като се уволнявах... Комбатът ни в Школата беше майор, завършил същата школа някога, преди години, без висше образование. Вярвай ми, справяше се.
Само да отбележа, че завземането на столицата на дадена държава изобщо не значи безусловно поражение за нея. Пример от руската история - Наполеон влиза тържествено в Москва и дори се настанява в Кремъл, нали така? Обаче, какво се случва ПОСЛЕ? Такава "победа" ще да завърши или с позорно изтегляне (бягство) или с вечна окупация - все гибелни варианти за "победителя".
Джордане, спри се. Точно същото звание имам, като "професионалистите", завършили ВНВУ в Търново. Ако утре ме мобилизират, ще нося същата униформа и ще командвам същата рота или батальон, като кадровите офицери. В армията беше пълно с фазани, останали на служба "под знамената". И на мен ми предложиха, като се уволнявах... Комбатът ни в Школата беше майор, завършил същата школа някога, преди години, без висше образование. Вярвай ми, справяше се.
Excellent! Steven is my name!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
То за това смятам никой не спори, че е възможно. Кой ще надделее, кай какво ще загуби и спечели не е толкова важно, защото всичко подлежи на корекции във времето и от едната и другата страна. Основния въпрос е - имаха ли право руснаците да го сторят и какво ги подтикна? Ей така пред собствената си съвест да отсъдим - с тях ли сме или против тях? Ако застанем срещу тях, дали не заставаме СРЕЩУ СЕБЕ СИ И ДЕДИТЕ СИ? Приоритетите пак..
Не лая след теб, така се случва. Аз наистина те уважавам, не малко други колеги също. Иначе както ти казаха определено не си русофил!
Не лая след теб, така се случва. Аз наистина те уважавам, не малко други колеги също. Иначе както ти казаха определено не си русофил!

Последна промяна ivoaudi на 10 Мар 2022, 23:57, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

За да има баланс понеже от наша страна ни заливат с брутална дезинформация която ненавиждам - последен пример за болницата дето още снощи стана ясно какъе е номера, а всеки се е убедил днес какво се пише и говори по медиите и не само нашите ви поствам един линк на Соловьёв LIVE където тубата не може да го забрани. Пък който има глава на раменете да си прави сам изводите

https://zen.yandex.ru/id/601a8695cb6f7a ... 39?lang=en Интересни събеседници има винаги. След излъчване се постват.
Последна промяна nikola59 на 11 Мар 2022, 0:00, променена общо 1 път
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Точно пренареждане си е, то крещи!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
ivoaudi написа:Иначе както ти казаха определено не си русофил!
Ивчо, дай да се разберем. Аз няма да ти казвам ти какъв си. И ти няма да ми казваш аз какъв съм. Става ли така?
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Става. Не беше нужно да се разстройваш, но нищо.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Не се разстройвам. Знам какво чувствам в момента и винаги съм чувствал. Всъщност... излъгах, разстройвам се. Повярвай ми, да гледам тази война за мен е все едно да гледам как най-добрите ми приятели се бият до смърт.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Аз не ти вярвам, че елементарни неща не се сещаш:
Хирурга като реже си боли зверски, това превръща ли го автоматично в демон?
Хайде, умниците в темата ги остави, прехласнатите в материалното също, те сами пред себе си не могат си даде отговор, че толкова им е товара, но теб питам?
За протокола аз съм супер, мега милозлив човек и да речем ги преживявам по мой си начин събитията.
Хирурга като реже си боли зверски, това превръща ли го автоматично в демон?
Хайде, умниците в темата ги остави, прехласнатите в материалното също, те сами пред себе си не могат си даде отговор, че толкова им е товара, но теб питам?
За протокола аз съм супер, мега милозлив човек и да речем ги преживявам по мой си начин събитията.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
х-101 почти на живо:
https://vk.com/video-31371206_456250109
а ето и нещо бодро:
https://bgr.news-front.info/2022/03/10/ ... aj-harkov/
https://vk.com/video-31371206_456250109
а ето и нещо бодро:
https://bgr.news-front.info/2022/03/10/ ... aj-harkov/
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Дори и Путин да завладее цяла Украйна, което явно ще е много трудно, после какво ще прави? Ще остави 100-200 000 военни там? А през това време те ще воюват с партизански движения, на фона на още по-засилени сакнции? Това ли е великият му план?
И колко дълго ще го прави? Година? Две? Резултатът от подобно нещо ще е катастрофа за Русия на 100%!
Ама не е ясно дали въобще ще успее да превземе Украйна, освен ако не я унищожи цялата. Особено ако се забави още и ако на украинците успеят да им доставят още хиляди противотанкови оръжия.
Тогава загубите и демотивацията на руските войничета ще са такива, че е интересно кой ще се бие с украинците, които защитават Родината?

И колко дълго ще го прави? Година? Две? Резултатът от подобно нещо ще е катастрофа за Русия на 100%!
Ама не е ясно дали въобще ще успее да превземе Украйна, освен ако не я унищожи цялата. Особено ако се забави още и ако на украинците успеят да им доставят още хиляди противотанкови оръжия.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real