Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от alx » 07 Мар 2022, 17:56

Jordana написа:Ще спретнат дедовия . Те така се спрятат ядрени оръжия .

глупчо. украйниците бяха "мозъка" на руснаците за всичките им "напреднали" военни технологии. и с малко помощ от запада (което дали мислиш, че няма да стане?) могат да наваксат изгубените години. сега вече имат оправдание пред запада да го правят а и не мисля, че някой от новите им господари ще скръцне...

да подписват каквото искат руснаците (и без това явно тези договори нямат никаква стойност), да има примирие и да си оправят държавата и следващия път като путин погледне на запад да говорят с него от позиция на (ядрена) сила. мое си мнение разбира се. аз от тези неща не разбирам аи нямам информация и затова действам първосигнално.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Мар 2022, 17:57

alx написа: украинците ще си спретнат пак ядрените оръжия (имат всичко нужно) и всякакви идеи за нападание приключват.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Aха, ама тогава американците първи ще им бият задвратника.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Мар 2022, 18:04

Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи .. :roll:
Последна промяна Jordana на 07 Мар 2022, 18:05, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Мар 2022, 18:05

hell's angel написа:
alx написа: украинците ще си спретнат пак ядрените оръжия (имат всичко нужно) и всякакви идеи за нападание приключват.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Aха, ама тогава американците първи ще им бият задвратника.

Това и аз щях да кажа.
Кой иска конкуренция в ядрената надпревара.
Хич няма да им позволят.
Най-много да им турат някоя ракета там без да имат копчето за нея.
Последна промяна Е.Димитров на 07 Мар 2022, 18:06, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2022, 18:05

hell's angel написа:

мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията" :) ако това стане ще е дюшеш за американците. дори мисля, че ще помогнат под масата... един ядрен буфер между русия и европа е мечтата на нато..
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2022, 18:07

Jordana написа:Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи .. :roll:

не. защото украйна няма да стане член на нато... елементарно уотсън...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 07 Мар 2022, 18:17

Аз имам въпрос към симпатизантите на руската агресия - какво смятате че ще стане като руснаците превземат Киев и сложат тяхно правителство? Ще може ли путин да управлява Украйна дистанционно? Дали всички украйнци, които е настроил срещу себе си ще го заобичат или все още смятате, че там всички по принцип искат русия и има шепа фашисти, които ще ги избият и всичко ще тръгне върви нормално, както в Беларус например?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Мар 2022, 18:37

alx написа:мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията" :) ако това стане ще е дюшеш за американците. дори мисля, че ще помогнат под масата... един ядрен буфер между русия и европа е мечтата на нато..

Мисли си, не ми пречиш :ok: На мен, пък, ядрен и буфер (както ти го виждаш) не ми се връзват в едно изречение. А и буферите де факто са между ФАЩ и Раша, остави я Европата.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 07 Мар 2022, 18:39

Нато ще има едно на ум, само това трябва да ти е предостатъчно. А и такива елементарни неща трябва да можеш сам да се сещаш, не да питаш и спориш.
Това към екалчев
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Мар 2022, 18:46

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2022, 18:48

hell's angel написа:
alx написа:мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията" :) ако това стане ще е дюшеш за американците. дори мисля, че ще помогнат под масата... един ядрен буфер между русия и европа е мечтата на нато..

Мисли си, не ми пречиш :ok: На мен, пък, ядрен и буфер (както ти го виждаш) не ми се връзват в едно изречение. А и буферите де факто са между ФАЩ и Раша, остави я Европата.

нали? това ядрено оръжие дори украйна да не е в нато нали знаеш към кого ще е насочено? :) едно е да трябва да изстрелваш ядрени ракети от германия, друго е да ги метнеш от 500км разстояние от масква- това устройва запада прекрасно- особено сега като се разбра, че путин си има някакви негови си идеи за ссср и останалия свят... да не говориме, че украинците след тази война ще са много мотивирани да откажат руснаците от последващи нападения и ядреното оръжие ще им е цел #1. а както казах преди- ще имат подкрепата на запада а и си имат мозъците от време оно.

между другото сега прочетох, че путин ни е обявил за враждебна държава.... добре, че нямаме армия та няма да имаме загуби и няма да ни бутнат витошка с бутиците... :ok:
Последна промяна alx на 07 Мар 2022, 18:50, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 07 Мар 2022, 18:50

ekalchev написа:Аз имам въпрос към симпатизантите на руската агресия - какво смятате че ще стане като руснаците превземат Киев и сложат тяхно правителство? Ще може ли путин да управлява Украйна дистанционно? Дали всички украйнци, които е настроил срещу себе си ще го заобичат или все още смятате, че там всички по принцип искат русия и има шепа фашисти, които ще ги избият и всичко ще тръгне върви нормално, както в Беларус например?

Тия които не обичат негово имперско величество вероятно ще се изнесът в западна посока, по тия земи имат сериозни традиции в репресиите и останалите там ще бъдат смачкани по един или друг начин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Мар 2022, 18:54

много мотивирани да откажат руснаците от последващи нападения и ядреното оръжие ще им е цел #1. а както казах преди- ще имат подкрепата на запада а и си имат мозъците от време оно.

Тия мозъци измряха отдавна . Няма такива в украйна , това е простата истина и няма нищо сложно за разбиране . Американците отстраниха британия от ядрената си програма не им дадоха нито една запетайка да ги насочи в разработването на бомбата . Накараха ги да се излагат пред цял свят с псевдо водородните си бомби , ти ми говориш че мърика ще даде на украйна ядрена технология за оръжие .. :kuku: Ще ги заробят вовеки веков , има да плащат американско конвенционално оръжие като попове следавщите поколение не 1 и 2 . Досега всичкото им оръжие беше харизано от СССР обаче мандалото лопна .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Мар 2022, 19:08

В Европа колкото и да са зле съм сигурен че няма да допуснат Украйна да развива ядрени оръжия с помощта на Сащ :shock: Отделно руснаците няма шанс да го допуснат.
Последна промяна seimo на 07 Мар 2022, 20:34, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 07 Мар 2022, 19:08

Jordana написа:Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи .. :roll:

е както видяхме, НЕ може! :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата