Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
Jordana написа:Ще спретнат дедовия . Те така се спрятат ядрени оръжия .
глупчо. украйниците бяха "мозъка" на руснаците за всичките им "напреднали" военни технологии. и с малко помощ от запада (което дали мислиш, че няма да стане?) могат да наваксат изгубените години. сега вече имат оправдание пред запада да го правят а и не мисля, че някой от новите им господари ще скръцне...
да подписват каквото искат руснаците (и без това явно тези договори нямат никаква стойност), да има примирие и да си оправят държавата и следващия път като путин погледне на запад да говорят с него от позиция на (ядрена) сила. мое си мнение разбира се. аз от тези неща не разбирам аи нямам информация и затова действам първосигнално.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
alx написа: украинците ще си спретнат пак ядрените оръжия (имат всичко нужно) и всякакви идеи за нападание приключват.

Ubi dubium, ibi libertas
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи .. 

Последна промяна Jordana на 07 Мар 2022, 18:05, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
hell's angel написа:alx написа: украинците ще си спретнат пак ядрените оръжия (имат всичко нужно) и всякакви идеи за нападание приключват.
![]()
![]()
Aха, ама тогава американците първи ще им бият задвратника.
Това и аз щях да кажа.
Кой иска конкуренция в ядрената надпревара.
Хич няма да им позволят.
Най-много да им турат някоя ракета там без да имат копчето за нея.
Последна промяна Е.Димитров на 07 Мар 2022, 18:06, променена общо 1 път
hell's angel написа:alx написа: украинците ще си спретнат пак ядрените оръжия (имат всичко нужно) и всякакви идеи за нападание приключват.
![]()
![]()
Aха, ама тогава американците първи ще им бият задвратника.
мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията"

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Jordana написа:Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи ..
не. защото украйна няма да стане член на нато... елементарно уотсън...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Аз имам въпрос към симпатизантите на руската агресия - какво смятате че ще стане като руснаците превземат Киев и сложат тяхно правителство? Ще може ли путин да управлява Украйна дистанционно? Дали всички украйнци, които е настроил срещу себе си ще го заобичат или все още смятате, че там всички по принцип искат русия и има шепа фашисти, които ще ги избият и всичко ще тръгне върви нормално, както в Беларус например?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
alx написа:мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията"ако това стане ще е дюшеш за американците. дори мисля, че ще помогнат под масата... един ядрен буфер между русия и европа е мечтата на нато..
Мисли си, не ми пречиш

Ubi dubium, ibi libertas
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Нато ще има едно на ум, само това трябва да ти е предостатъчно. А и такива елементарни неща трябва да можеш сам да се сещаш, не да питаш и спориш.
Това към екалчев
Това към екалчев
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
hell's angel написа:alx написа:мисля, че абсолютно грешно четеш "аудиторията"ако това стане ще е дюшеш за американците. дори мисля, че ще помогнат под масата... един ядрен буфер между русия и европа е мечтата на нато..
Мисли си, не ми пречишНа мен, пък, ядрен и буфер (както ти го виждаш) не ми се връзват в едно изречение. А и буферите де факто са между ФАЩ и Раша, остави я Европата.
нали? това ядрено оръжие дори украйна да не е в нато нали знаеш към кого ще е насочено?

между другото сега прочетох, че путин ни е обявил за враждебна държава.... добре, че нямаме армия та няма да имаме загуби и няма да ни бутнат витошка с бутиците...

Последна промяна alx на 07 Мар 2022, 18:50, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
ekalchev написа:Аз имам въпрос към симпатизантите на руската агресия - какво смятате че ще стане като руснаците превземат Киев и сложат тяхно правителство? Ще може ли путин да управлява Украйна дистанционно? Дали всички украйнци, които е настроил срещу себе си ще го заобичат или все още смятате, че там всички по принцип искат русия и има шепа фашисти, които ще ги избият и всичко ще тръгне върви нормално, както в Беларус например?
Тия които не обичат негово имперско величество вероятно ще се изнесът в западна посока, по тия земи имат сериозни традиции в репресиите и останалите там ще бъдат смачкани по един или друг начин.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
много мотивирани да откажат руснаците от последващи нападения и ядреното оръжие ще им е цел #1. а както казах преди- ще имат подкрепата на запада а и си имат мозъците от време оно.
Тия мозъци измряха отдавна . Няма такива в украйна , това е простата истина и няма нищо сложно за разбиране . Американците отстраниха британия от ядрената си програма не им дадоха нито една запетайка да ги насочи в разработването на бомбата . Накараха ги да се излагат пред цял свят с псевдо водородните си бомби , ти ми говориш че мърика ще даде на украйна ядрена технология за оръжие ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
В Европа колкото и да са зле съм сигурен че няма да допуснат Украйна да развива ядрени оръжия с помощта на Сащ
Отделно руснаците няма шанс да го допуснат.

Последна промяна seimo на 07 Мар 2022, 20:34, променена общо 1 път
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Jordana написа:Не може ли украинските "мозъци " вместо да губят време да разработват смотани бомби и да откриват колелото от нулата , америка да си разположи ядрените ракети в украйна ? Да ги направи ядрена сила с две думи ..
е както видяхме, НЕ може!

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно