Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2022, 18:56

bioz написа:Като гледам как е тръгнало ядрени бомби може да няма ама като нищо тия пияни мужици ще думнат някои АЕЦ и ето ти ядрена криза. Чернобил номер две.

Подсети ме за лафа:

"Не так страшен русский танк, как его пьяный экипаж!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Мар 2022, 19:01

То в този лаф/поговорка по-важното е това, което твърди и алекс.., че не оръжието, а хората са по-опасните! В случая с руснаците - защото те всъщност няма какво да губят!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 04 Мар 2022, 19:15

Малко военни бази да разрушим.

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... EmEqw&s=19

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Мар 2022, 19:39

Са опорката ще е, че коректните рашки са минали да предупредят в квартала, че ще удрят цивилни сгради :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Мар 2022, 20:02

Ужасно е това на клипа!

Лично мен, ако така снимам спокойно (нямам идея какво точно ще снимам по пейзажа) и почне да се думка съседният блок, направо гася камерата и да ме няма.
Този, дето снима е егати спокойният.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Мар 2022, 20:03

Най-дълбокият проблем е страшно изоставащото обществено устройство, както и самите общества, както иповечето индивиди.
Пряката демокрация се проваля вече сериозно, какво остава за по-старите режими..
Единствената държава в съвремието, която се доближава до пряка демокрация е супер благоденстваща и не е видяла война над 2 века мисля... Има го и моментът, че явно е съставена масово от правилно възпитани индивиди, с някакъв санитарен минимум на IQ.
Но е факт, има и по-добри опции от представителната демокрация, която си е фасадна навсякъде, както се доказа последните 2-3 години...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Мар 2022, 20:07

Гледам новините нали, абстрахираме се от това кой какво и къде търси, та за централата в Украйна.
Има някаква странност в това.
Централата, до колкото съм слушал , може да не съм слушал внимателно, е под контрола на руснаците.
Президента Зеленски вика, че руснаците са обстрелвали централата.
Та защо ще им е на руснаците да обстрелват централа, което е под техен контрол?

Bogat-Beden написа:Най-дълбокият проблем е страшно изоставащото обществено устройство, както и самите общества, както иповечето индивиди.
Пряката демокрация се проваля вече сериозно, какво остава за по-старите режими..
Единствената държава в съвремието, която се доближава до пряка демокрация е супер благоденстваща и не е видяла война над 2 века мисля... Има го и моментът, че явно е съставена масово от правилно възпитани индивиди, с някакъв санитарен минимум на IQ.
Но е факт, има и по-добри опции от представителната демокрация, която си е фасадна навсякъде, както се доказа последните 2-3 години...

За да има пряка демокрация, хората трябва да са доста умни, интелигентни с огромна доза мисъл не само за себе се, ами за околните, обществото и инфраструктурата.
Примерно, ако в България се наложи пряка демокрация, тука основно ще се гласува да няма ДДС, данъци, акцизи, полиция, катаджии, граници и въобще закони.
Последна промяна Е.Димитров на 04 Мар 2022, 20:11, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 04 Мар 2022, 20:11

Хага разследва действията в Донбас на урките, фейк или ново 20-се???
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Мар 2022, 20:19

Това с централата, е малко като със самолета Мария...пред хангара пълно с унищожена руска техника. Явно руснаците, за да унижат самолета, са си унижощили и хората...все пак пияници..

Тук също цивилните са някак безстрашни, а и тоя е голям мерач...
https://twitter.com/i/status/1498756691663331328

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Мар 2022, 20:37

За централата е най-нормалното да има отпор. Или си представяте всеки да влиза там как си иска? Боримечката ще каже най-добре за Козлодуй, ама би трябвало да има постоянно военно присъствие плюс ПВО-та и да не може да се лети отгоре. Какво остава за най-голямата АЕЦ в Европа
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 04 Мар 2022, 20:41

Руската рубла падна преди малко с още 20%. Великата руска икономика продължава развитието си :D

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 04 Мар 2022, 20:42

Брутална дезинформация, тоя клип го "анализираха" CNN, защо на 4,29 мин, Путин ставал, а после сядал, нещо не бил адекватен :kuku: :banghead: , вижте сами що става :
https://www.youtube.com/watch?v=7LgDYFu_5fU

Отделно щели да изплащат 5 милиона рубли (около 84 хиляди лв е май) на убит войник, (живот цена няма..), но го пиша защото четох другаде, че щели да плащат по 100-на долара :kuku:
Много се промиват мозъци, винаги ми е било странно колко е зле руската пропагандау нас и във ФБ, но в тая война, информационно и пропагандно западняците се о.раха и са ненадминати...

Червени са му очите, явно не спи много повече от Зеленски, но оня наистина се стимулира с нещо, гаранция..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 04 Мар 2022, 20:43

Мозъци се промиват и от 2те страни обаче въпроса е защо ти го виждаш само от едната страна :D

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 04 Мар 2022, 20:50

ekalchev написа:Мозъци се промиват и от 2те страни обаче въпроса е защо ти го виждаш само от едната страна :D

Грешиш жестоко мой..
Виж ми мненията тука през годините относно русофилията (както и американофилията също), към кой "лагер" клоня принципно, като идеология съм 100 про западен, но тази война си е защитна за Русия, поредната к**ва стратегия на стратезите на USA ( няма много общо с народа им :idea: ), която ни касае доста, не само защото е в Европа.. Но Европа се оказа със същия купен и продажен елит, както нашия и го играе в тяхна полза, в ъщърб на всички в Европа, в Украйна, в Русия, а при заплахата от разрастване на конфликта ( като наливат бензин в огъня..), заплашват и света!
Що за пацифизъм и разумно поведение е да въоръжаваш dead man walking, каквото е украинската армия сега, удължават им агонията, с каква цел и на каква цена??
Аз също не харесвам Русия, не ми се живее там, не съм носталгик по соца :kuku: , напротив!
НО съм обективен, защото заблудите струват страшно много, прекалено много неща почнаха да ме плашат още покрай пандемията, сега при тази мръсна буквално братоубийствена война пък съвсем се потвърждават..
По-просто казано - не съм конспиратор, антиваксър и путинофил, НО истината никога не е собственост на някого :idea:
В случая логиката (не казвам фактите, защото сме дезинформирани брутално повечето), говори най-ясно..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Мар 2022, 20:59

Защитна война било :mhihi: Срещу какво? Параноята? Ще тръгне запада да превзема Москва? Тотално сте изплискали легена като гнома
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата