Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
bioz написа:Като гледам как е тръгнало ядрени бомби може да няма ама като нищо тия пияни мужици ще думнат някои АЕЦ и ето ти ядрена криза. Чернобил номер две.
Подсети ме за лафа:
"Не так страшен русский танк, как его пьяный экипаж!"
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
То в този лаф/поговорка по-важното е това, което твърди и алекс.., че не оръжието, а хората са по-опасните! В случая с руснаците - защото те всъщност няма какво да губят!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Са опорката ще е, че коректните рашки са минали да предупредят в квартала, че ще удрят цивилни сгради 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ужасно е това на клипа!
Лично мен, ако така снимам спокойно (нямам идея какво точно ще снимам по пейзажа) и почне да се думка съседният блок, направо гася камерата и да ме няма.
Този, дето снима е егати спокойният.
Лично мен, ако така снимам спокойно (нямам идея какво точно ще снимам по пейзажа) и почне да се думка съседният блок, направо гася камерата и да ме няма.
Този, дето снима е егати спокойният.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Най-дълбокият проблем е страшно изоставащото обществено устройство, както и самите общества, както иповечето индивиди.
Пряката демокрация се проваля вече сериозно, какво остава за по-старите режими..
Единствената държава в съвремието, която се доближава до пряка демокрация е супер благоденстваща и не е видяла война над 2 века мисля... Има го и моментът, че явно е съставена масово от правилно възпитани индивиди, с някакъв санитарен минимум на IQ.
Но е факт, има и по-добри опции от представителната демокрация, която си е фасадна навсякъде, както се доказа последните 2-3 години...
Пряката демокрация се проваля вече сериозно, какво остава за по-старите режими..
Единствената държава в съвремието, която се доближава до пряка демокрация е супер благоденстваща и не е видяла война над 2 века мисля... Има го и моментът, че явно е съставена масово от правилно възпитани индивиди, с някакъв санитарен минимум на IQ.
Но е факт, има и по-добри опции от представителната демокрация, която си е фасадна навсякъде, както се доказа последните 2-3 години...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Гледам новините нали, абстрахираме се от това кой какво и къде търси, та за централата в Украйна.
Има някаква странност в това.
Централата, до колкото съм слушал , може да не съм слушал внимателно, е под контрола на руснаците.
Президента Зеленски вика, че руснаците са обстрелвали централата.
Та защо ще им е на руснаците да обстрелват централа, което е под техен контрол?
За да има пряка демокрация, хората трябва да са доста умни, интелигентни с огромна доза мисъл не само за себе се, ами за околните, обществото и инфраструктурата.
Примерно, ако в България се наложи пряка демокрация, тука основно ще се гласува да няма ДДС, данъци, акцизи, полиция, катаджии, граници и въобще закони.
Има някаква странност в това.
Централата, до колкото съм слушал , може да не съм слушал внимателно, е под контрола на руснаците.
Президента Зеленски вика, че руснаците са обстрелвали централата.
Та защо ще им е на руснаците да обстрелват централа, което е под техен контрол?
Bogat-Beden написа:Най-дълбокият проблем е страшно изоставащото обществено устройство, както и самите общества, както иповечето индивиди.
За да има пряка демокрация, хората трябва да са доста умни, интелигентни с огромна доза мисъл не само за себе се, ами за околните, обществото и инфраструктурата.
Примерно, ако в България се наложи пряка демокрация, тука основно ще се гласува да няма ДДС, данъци, акцизи, полиция, катаджии, граници и въобще закони.
Последна промяна Е.Димитров на 04 Мар 2022, 20:11, променена общо 1 път
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Хага разследва действията в Донбас на урките, фейк или ново 20-се???

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Това с централата, е малко като със самолета Мария...пред хангара пълно с унищожена руска техника. Явно руснаците, за да унижат самолета, са си унижощили и хората...все пак пияници..
Тук също цивилните са някак безстрашни, а и тоя е голям мерач...
https://twitter.com/i/status/1498756691663331328
Тук също цивилните са някак безстрашни, а и тоя е голям мерач...
https://twitter.com/i/status/1498756691663331328
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
За централата е най-нормалното да има отпор. Или си представяте всеки да влиза там как си иска? Боримечката ще каже най-добре за Козлодуй, ама би трябвало да има постоянно военно присъствие плюс ПВО-та и да не може да се лети отгоре. Какво остава за най-голямата АЕЦ в Европа

- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Руската рубла падна преди малко с още 20%. Великата руска икономика продължава развитието си 

- Bogat-Beden
-
-
Брутална дезинформация, тоя клип го "анализираха" CNN, защо на 4,29 мин, Путин ставал, а после сядал, нещо не бил адекватен
, вижте сами що става :
https://www.youtube.com/watch?v=7LgDYFu_5fU
Отделно щели да изплащат 5 милиона рубли (около 84 хиляди лв е май) на убит войник, (живот цена няма..), но го пиша защото четох другаде, че щели да плащат по 100-на долара
Много се промиват мозъци, винаги ми е било странно колко е зле руската пропагандау нас и във ФБ, но в тая война, информационно и пропагандно западняците се о.раха и са ненадминати...
Червени са му очите, явно не спи много повече от Зеленски, но оня наистина се стимулира с нещо, гаранция..

https://www.youtube.com/watch?v=7LgDYFu_5fU
Отделно щели да изплащат 5 милиона рубли (около 84 хиляди лв е май) на убит войник, (живот цена няма..), но го пиша защото четох другаде, че щели да плащат по 100-на долара

Много се промиват мозъци, винаги ми е било странно колко е зле руската пропагандау нас и във ФБ, но в тая война, информационно и пропагандно западняците се о.раха и са ненадминати...
Червени са му очите, явно не спи много повече от Зеленски, но оня наистина се стимулира с нещо, гаранция..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Мозъци се промиват и от 2те страни обаче въпроса е защо ти го виждаш само от едната страна 

- Bogat-Beden
-
-
ekalchev написа:Мозъци се промиват и от 2те страни обаче въпроса е защо ти го виждаш само от едната страна
Грешиш жестоко мой..
Виж ми мненията тука през годините относно русофилията (както и американофилията също), към кой "лагер" клоня принципно, като идеология съм 100 про западен, но тази война си е защитна за Русия, поредната к**ва стратегия на стратезите на USA ( няма много общо с народа им

Що за пацифизъм и разумно поведение е да въоръжаваш dead man walking, каквото е украинската армия сега, удължават им агонията, с каква цел и на каква цена??
Аз също не харесвам Русия, не ми се живее там, не съм носталгик по соца

НО съм обективен, защото заблудите струват страшно много, прекалено много неща почнаха да ме плашат още покрай пандемията, сега при тази мръсна буквално братоубийствена война пък съвсем се потвърждават..
По-просто казано - не съм конспиратор, антиваксър и путинофил, НО истината никога не е собственост на някого

В случая логиката (не казвам фактите, защото сме дезинформирани брутално повечето), говори най-ясно..
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Защитна война било
Срещу какво? Параноята? Ще тръгне запада да превзема Москва? Тотално сте изплискали легена като гнома