Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
Аз си мисля друго, понеже ковид кризата не се оказа това което трябваше да е, сега е ред на нещо което наистина ще удари по джоба на много хора по света 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
"В Министерството на отбраната (МО) не е обсъждан въпрос за предоставяне на бойни самолети на Украйна. Това казаха за БТА от МО, потърсени за коментар. Оттам потвърдиха, че България ще предостави военно-логистична помощ."
Не е обсъждано, защото никой не ги пита

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
streetz написа:Не е обсъждано, защото никой не ги питаТака е то при равноправните членове.
Те не са член там ...
А и нашите са още малко ги няма

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Парадоията е, че в България много по-голям процент от хората подкрепят войната на Путин от колкото в Русия
Обаче в края на деня руснаците в момента страдат икономически и колкото по-тежка става ситуацията в Украйна толкова по-дълго ще страдат. Санкциите могат да се заобиколят от 1-5% от хората обаче другите 95% ще са яко бедни и мизерстват. Големите компании почнаха да канселират договори с руските компании, като оставят без работа доста хора.
В такъв случай тази война за Руския народ ли е или за Руския диктатор?

Обаче в края на деня руснаците в момента страдат икономически и колкото по-тежка става ситуацията в Украйна толкова по-дълго ще страдат. Санкциите могат да се заобиколят от 1-5% от хората обаче другите 95% ще са яко бедни и мизерстват. Големите компании почнаха да канселират договори с руските компании, като оставят без работа доста хора.
В такъв случай тази война за Руския народ ли е или за Руския диктатор?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Интересна работа.
Цяла Европа забрани полетите на руски самолети, пък САЩ не искат да забранят руските самолети над САЩ.
Да се чуди човек, защо така
Цяла Европа забрани полетите на руски самолети, пък САЩ не искат да забранят руските самолети над САЩ.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
vlad0 написа:В такъв случай тази война за Руския народ ли е или за Руския диктатор?
По назад ти отговориха, руския народ е свикнал да мизерства, живеят зле вече колко...май винаги са живели зле. Така че, колко му е да измизерстват поредния си лош избор за управник

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Е.Димитров написа:Интересна работа.
Защото отдавна са се разбрали по между си, че САЩ само ще лае, а онзи ще направи каквото е решил.
Няма да се учудя ако известно време след войната Путин си подаде оставката и Русия набързо да си оправи отношенията с всички като всичко това да се е знаело предварително и така хем всичко ще е законно, хем ще правят паради пак с натискане на червени копчета като уж някакви рестартиранета на взаимоотношенията САЩ - Русия.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз мисля, че вече са се разбрали и съдбата на Украйна е вече предрешена. Останалото е цирк за пред света.
Si non confectus, non reficiat.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
b_u_b_o написа:vlad0 написа:В такъв случай тази война за Руския народ ли е или за Руския диктатор?
По назад ти отговориха, руския народ е свикнал да мизерства, живеят зле вече колко...май винаги са живели зле. Така че, колко му е да измизерстват поредния си лош избор за управник
Тия там са си изтрещели по подразбиране. И могат да карат само на водка в мизерията. Според мен не ги притеснява. Вероятно никога не са живели добре. Заради мизерията по царско време на по-голямата част от населението се е стигнало до Ленин, Сталин и т.н. И най-веротно голямата част са ги харесвали, дори да са избивали техни роднини. Щото са си сбъркани, по подразбиране...

В тоя ред на мисли не зная колко ще ги уплашат някакви си санкции...
https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5/a-18462520
Ето какво пише военният министър Куропаткин на цар Николай Втори: „Ваше императорско величество! През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От всички тези войни само пет са отбранителни, останалите са завоевателни”. През 20 век не е по-различно: руският човек не е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял заради самия себе си. Руският човек има специално отношение към смъртта. А самата страна дълбинно не е способна да води цивилен, нормален, мирен живот.
По нареждане на Кремъл беше създадено войнственото видео „Аз съм руски завоевател”. Само за няколко месеца 3 милиона души го гледаха в интернет. Възторжените коментари бяха стотици: „Завоювахме Сибир - и сега имаме петрол и газ. Завоювахме Украйна, Балтика и Казахстан и станахме най-голямата страна в света”. Обикновените руснаци нямат друга алтернатива и поради това черпят самочувствие от мисълта, че Русия отново е велика. На улицата навред усещаш агресивност, съзнанието на хората се е милитаризирало. Всички мислят във военни категории, за тях няма друго, освен „победа” и „поражение” - не случайно военните паради отново излязоха на мода и всички славят „героичното минало” на страната.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ШЕЛ продават акциите си в "Северен Поток2"
Та въпроса е, от къде мога да си купя някоя такава акция, че нещата там ще приключат и тръбата ще си тръгне.
Освен...ако не ги купят свързани фирми, един вид ШЕЛ съпричастни, ама акциите пак у тях>
Та въпроса е, от къде мога да си купя някоя такава акция, че нещата там ще приключат и тръбата ще си тръгне.
Освен...ако не ги купят свързани фирми, един вид ШЕЛ съпричастни, ама акциите пак у тях>
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
empar написа:Чак 16 миг-а за предоставяне със сигурност нямаме.
На последното авио-шоу в Граф Игнатиево по спомен летяха 9. Отделно в единия ъгъл имаше 2 въоражени, дето уж са в готовност да ни пазят.
Някой от редовните участници тук беше споменавал, че баща му е механик там - той да сподели колко летящи имаме в момента!
Предполагам, че става дума за мен..? С уговорката, че баща ми е конструктор в Авио-ремонтния завод, но ходи поне веднъж седмично и в Графа.. Преди малко говорих с него и 'нещата' са така: В момента имаме 3 самолета МиГ-29, които са в готовност за летене. Другите 10-15 са с изчерпан часови ресурс и трябва да се направи плановия им ремонт. Сигурно някой от тях може да излети, но ситуацията е малко като с колите нов внос от чужд град. Може и да се прибереш с нея, но може и да не се прибереш с нея

Другото по-важно нещо в нашата 'авиация' е, че целия персонал покрай нея е от пенсионирани хора! Баща ми е на 72г, пенсиониран, но продължава да ходи на работа, защото.... няма кой друг

До скоро ремонтираха афганистански вертолети. Изпращани от САЩ тук и връщани обратно... Боко се хвалеше, че е намерил работа на завода и индустрията... Талибаните 'освободиха' страната и това спря..!
В момента на графа са 4-те испански самолета и техния наземен персонал в собствен полеви лагер....
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако украйна не сложи оръжие и зеленски не си замъкне задника на преговорите да моли за пощада руснаците ще изравнят украйна със земята в най скроро време . Няма да има друг край тази война и няма да бъдат оставени недоклатени укропите по средата на сеанса . Колкото по бързо им уврът главите толкова по добре за всички и за тях самите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Si non confectus, non reficiat.
Jordana написа: руснаците ще изравнят украйна със земята в най скроро време
Аха и света ще продължи по старому

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
don_gori написа:Аз си мисля друго, понеже ковид кризата не се оказа това което трябваше да е, сега е ред на нещо което наистина ще удари по джоба на много хора по света
Военната риторика по СМО в бг-то направо ме изумяват. Оръжия с ядрен заряд по Черноморието, военна помощ за Украйна, санкции и бутане паметника за Червената армия.... Утре, когато бензина стане 3.50лв/л ще има опашки, защото на другата бензиностанция ще е 4-ка. И не само това. Руснаците са много злопаметни и лишени от всякакво чувство за хумор, когато става въпрос за паметници и каквото и да е , свързано с ВСВ. Ако не ме лъже паметта, миналата година едно влогърче направи неприлични снимки пред паметник в Русия и май отнесе между 10 и 20 години лагер в Сибир....
Това чудо няма да продължи дълго. Надявам се. Рано или късно пак ще започнат да се възобновяват икономическите връзки. Но тогава цените ще са съвсем други.... Най-вече по горните причини.
Тоя вашия канадец май не е чувал, че когато две магарета си мерят чурките, не е добра идея да си сваляш гащите