Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Криптовалути
xaxo написа:Аз за Binance картата не можах да разбера някой ползва ли я и има ли проблеми с рзплащанията на физически ПОС в БГ, дето баш с крипто е свързана, а тук играчи бол.. дано някой ти върне за Вивид.
Моята така и не дойде затова се въздържах да ти отговоря защото инфото ми няма да е от първа ръка. Иначе имам познати които я ползват и нямат проблем, както и тази на крипто.ком. Мисля че вече и коинбейс имат карта, а скоро и леджър пускат. Общо взето за ежедневни покупки ще може да се минава под радара на нап предполагам, вече за нещо голямо като кола/имот ще трябва да се цъка данък най-вероятно.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Поръчай си пак. Аз първата я чаках 2-3 месеца, поръчах втори път... и дойде за 1-2 седмици. Изглежда първата е била загубена.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Mollov написа:Сега е моментът на 39-41k да обърне тренда....![]()
![]()
Накъде?

Абе, Пламен като слезе цената надолу, намали ли Пейтриъна?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
TNT ще пробвам, просто не ми е зор в момента точно да харча от там
Top Gun Maverick Не е намалял, но според мен не се е и очаквало щото тва е само тригер на увеличението, цената не е вързана с тази на биткойна. Неговата логика е по-скъпо, по-малко хора ще събскрайбнат, по-затворена общност. Което спроед мен е ок.

Top Gun Maverick Не е намалял, но според мен не се е и очаквало щото тва е само тригер на увеличението, цената не е вързана с тази на биткойна. Неговата логика е по-скъпо, по-малко хора ще събскрайбнат, по-затворена общност. Което спроед мен е ок.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз нямам никакъв мерак, но ако искате ще ви дам някой лев да се съберем там няколко човека за да ми кажете какво съществено е казал, че нямам нерви да гледам всичките му бръщолевения.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Не ми вдъхва доверие 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Аз му си му имам патриона ниво биткойн от преди да качи цените, т.е. плащам на старите. Дава някой интересни ончейн платени индикатори и прави видеа от време на време. Декември му беше слаб от към скритите видеа, ама то и по празниците нищо не се случваше. Сега си пусна годишен премиум абонамент за CryptoQuant който струва близо $10К и чакам да видим от там какво ще извади като инфо. 40 кинта на месец, къде ли не съм ги дал пък той праи неща които ме кефят и не ми тежи да ги съпортна.
Аз отдавна не съм му гледал стриймовете, тука скоро пуснах за бързо някакъв и уцелих нещо тип ''ся, тва по принцип е инфо за патреоните, ама айде малко...'' и показваше някви ончейн индикатори които верно ми се сториха интересни. В същото време си викам, сега ако съм му платил и тоя го покаже на неплатилите ше ми е малко кофти
Засега нямам интерес, ама когато нещата започнат да се нажежават, може и аз да скоча с месечен за сдъвкано инфо.

Засега нямам интерес, ама когато нещата започнат да се нажежават, може и аз да скоча с месечен за сдъвкано инфо.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Проблема му е че се отклонява сууупер много в някви малоумни теми, някой неща ги казва по 100 пъти...абе не е лесен за гледане
Но на 2.5 скорост и докато правя нещо друго ми е ок 

TNT написа:В другата темаviewtopic.php?f=4&t=443733
П.П. Някой ползва ли Vivid карта ? Как се разбира с крипто борсите, SEPA преводи към тях и т.н. ? Революта само влошават условия от годиниБлазнят ме нещо cashback промоциите във Вивид. 12% в Shell звучи привлекателно
0,29-0,30лв отстъпка на литър се пада!
аз си ползвам вивид картата и съм много доволен. крипто не съм купувал, но кешбека си върви. със сепа преводи не съм имал никакви проблеми до сега, все пак си е реална немска банкова сметка. ако някой иска давам реферал линк, даващ мисля 10 или 20 евро бонус и 2 или 3 месеца супердиилс бонус: тук
в момента освен вече споменатия шел 12%:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Вивида нямат грешка, имам над 400 евро кешбек от тях миналата година. Не е мн удачно да пускаш рефъръл тук, да не кажа, че си за бан.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Криптовалути
Всичко надолу отново, а се чакаше небето май.
Отделно навсякъде имат проблеми с тока и скоро може да няма къде да смучат ток капачките и предполагам е ясно какво ще се случи.ч
Интересен факт е, че 0,01% от собствениците на биткойн държат 30% от тях. Това говори ли ви нещо?
Отделно навсякъде имат проблеми с тока и скоро може да няма къде да смучат ток капачките и предполагам е ясно какво ще се случи.ч
Интересен факт е, че 0,01% от собствениците на биткойн държат 30% от тях. Това говори ли ви нещо?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
alekangg написа:Всичко надолу отново, а се чакаше небето май.
За токът четох и аз, че гонели копачите и от Косово вече, че нямало ток за тях, от Казахстан и от където се сетиш. Ей, няма къде да си бочнеш компютъра да теглиш ток мамка му. Ама хората го измислиха на места с енергия от вулкани, от водопади на трудно достъпни места, от които иначе няма как да се черпи ток, вие още мислете, че няма да им стигне тока.
Държат те 0.01% да не ти казвам кое ако така ги виждаш нещата ти с тия намеци.

Та тоя дип е страхотен, виждаш пак как всички мечки всъщност никога не са били мечки, а бечки понеже днес са мечоци, утре бикове и след още един ден пак мечоци.

Отделно ме забавляват всички ноукойнъри като излезнат и почнат "ама ето, видяхте ли, балъци".

Като ей тука един от Инвестор БГ, тоя все пише с главни букви, все говори за сатаната, за Евреите и тяхното отроче биткойн и как чрез скритата ни обрали парите:
https://forum.investor.bg/forum/%D0%BC% ... 0%B9%D0%BD
Иначе в този форум има много стойностни мнения, жалко че и него късно открих. Но има и много като тоя влизащи сякаш само да плюят.
В Телеграма групите полудяха на тема купуване. Продават се само дребни суми и големите там, които имат Тетер в излишък, които са като чейндж бюра. Всичко друго купува и търсят всякакви суми, че и по 50к.

Всичко е точно, ще си говорим пак към края на март, че имам РД тогава, хубаво време ще е, идват щъркели, лястовички и мечките тогава може да мислят да стават от зимен сън, сега се събудиха рано.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Доста подобна графика и настроения като през май 2021. Аз съм доволен от случващото се