Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Криптовалути

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 16:54

xaxo написа:Аз за Binance картата не можах да разбера някой ползва ли я и има ли проблеми с рзплащанията на физически ПОС в БГ, дето баш с крипто е свързана, а тук играчи бол.. дано някой ти върне за Вивид.

Моята така и не дойде затова се въздържах да ти отговоря защото инфото ми няма да е от първа ръка. Иначе имам познати които я ползват и нямат проблем, както и тази на крипто.ком. Мисля че вече и коинбейс имат карта, а скоро и леджър пускат. Общо взето за ежедневни покупки ще може да се минава под радара на нап предполагам, вече за нещо голямо като кола/имот ще трябва да се цъка данък най-вероятно.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Яну 2022, 17:23

Поръчай си пак. Аз първата я чаках 2-3 месеца, поръчах втори път... и дойде за 1-2 седмици. Изглежда първата е била загубена.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 17:23

Mollov написа:Сега е моментът на 39-41k да обърне тренда.... :D :D :D

Накъде? :mhihi: То от толкова обръщане и преобръщане чак забравихме накъде беше тренда. :mhihi:
Абе, Пламен като слезе цената надолу, намали ли Пейтриъна? :ahah: Нали като се качи и вика вдигам с единкокко си, като стигне 100к викам вдигам с още двойно, че няма да имам време :mhihi: та се чудех сега дали свали някой лев надолу? Или и той като спекулантите на хляб и каквото се сетиш у нас, веднъж вдигне ли нещо, чакай да свали. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 17:27

TNT ще пробвам, просто не ми е зор в момента точно да харча от там :mhihi:

Top Gun Maverick Не е намалял, но според мен не се е и очаквало щото тва е само тригер на увеличението, цената не е вързана с тази на биткойна. Неговата логика е по-скъпо, по-малко хора ще събскрайбнат, по-затворена общност. Което спроед мен е ок.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Яну 2022, 18:03

Бубо, още ли си мераклия да му платиш когато наближи време за изход?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Яну 2022, 18:21

Аз нямам никакъв мерак, но ако искате ще ви дам някой лев да се съберем там няколко човека за да ми кажете какво съществено е казал, че нямам нерви да гледам всичките му бръщолевения.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Яну 2022, 18:27

Не ми вдъхва доверие :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 18:45

Аз му си му имам патриона ниво биткойн от преди да качи цените, т.е. плащам на старите. Дава някой интересни ончейн платени индикатори и прави видеа от време на време. Декември му беше слаб от към скритите видеа, ама то и по празниците нищо не се случваше. Сега си пусна годишен премиум абонамент за CryptoQuant който струва близо $10К и чакам да видим от там какво ще извади като инфо. 40 кинта на месец, къде ли не съм ги дал пък той праи неща които ме кефят и не ми тежи да ги съпортна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Яну 2022, 19:00

Аз отдавна не съм му гледал стриймовете, тука скоро пуснах за бързо някакъв и уцелих нещо тип ''ся, тва по принцип е инфо за патреоните, ама айде малко...'' и показваше някви ончейн индикатори които верно ми се сториха интересни. В същото време си викам, сега ако съм му платил и тоя го покаже на неплатилите ше ми е малко кофти :lol:

Засега нямам интерес, ама когато нещата започнат да се нажежават, може и аз да скоча с месечен за сдъвкано инфо. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 06 Яну 2022, 19:03

Проблема му е че се отклонява сууупер много в някви малоумни теми, някой неща ги казва по 100 пъти...абе не е лесен за гледане :mhihi: Но на 2.5 скорост и докато правя нещо друго ми е ок :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 06 Яну 2022, 19:16

TNT написа:В другата тема :wave: viewtopic.php?f=4&t=443733

П.П. Някой ползва ли Vivid карта ? Как се разбира с крипто борсите, SEPA преводи към тях и т.н. ? Революта само влошават условия от години :no: Блазнят ме нещо cashback промоциите във Вивид. 12% в Shell звучи привлекателно :lol: 0,29-0,30лв отстъпка на литър се пада!

аз си ползвам вивид картата и съм много доволен. крипто не съм купувал, но кешбека си върви. със сепа преводи не съм имал никакви проблеми до сега, все пак си е реална немска банкова сметка. ако някой иска давам реферал линк, даващ мисля 10 или 20 евро бонус и 2 или 3 месеца супердиилс бонус: тук

в момента освен вече споменатия шел 12%:
IMG_90833D1FB7EC-1.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 06 Яну 2022, 19:51

Вивида нямат грешка, имам над 400 евро кешбек от тях миналата година. Не е мн удачно да пускаш рефъръл тук, да не кажа, че си за бан. :) :mhihi:

Screenshot_20220106_185748.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар

Криптовалути

Мнение от alekangg » 07 Яну 2022, 8:25

Всичко надолу отново, а се чакаше небето май.
Отделно навсякъде имат проблеми с тока и скоро може да няма къде да смучат ток капачките и предполагам е ясно какво ще се случи.ч
Интересен факт е, че 0,01% от собствениците на биткойн държат 30% от тях. Това говори ли ви нещо?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2022, 10:16

alekangg написа:Всичко надолу отново, а се чакаше небето май.
Отделно навсякъде имат проблеми с тока и скоро може да няма къде да смучат ток капачките и предполагам е ясно какво ще се случи.ч
Интересен факт е, че 0,01% от собствениците на биткойн държат 30% от тях. Това говори ли ви нещо?

За токът четох и аз, че гонели копачите и от Косово вече, че нямало ток за тях, от Казахстан и от където се сетиш. Ей, няма къде да си бочнеш компютъра да теглиш ток мамка му. Ама хората го измислиха на места с енергия от вулкани, от водопади на трудно достъпни места, от които иначе няма как да се черпи ток, вие още мислете, че няма да им стигне тока.
Държат те 0.01% да не ти казвам кое ако така ги виждаш нещата ти с тия намеци. :mhihi: Този процент спада постоянно от 10 години насам. Какво ми говори на мен ли, ами имали са много визионерски виждане преди 10 години, тогава са държали двойно и отгоре, а сега просто ще станат много богати и ще продължават. Но познай, никога няма да продадат всичко от раз, а ще е плавно защото и те не знаят докъде може да се покатери цената. Да не са малоумни да издрусат джанката нацяло и да се насочат към...към кое, към акцийки на Маск ли? :mhihi: Ако го направят ще убият почти цялото крипто защото Биткойна е цар. Ето Етериума беше срещу Биткойн 0.83-0.86 и сега е 0.76 след една такава корекция. Което просто за пореден път показва, че и бъдещето на света да предричат за Етериум, стойност дългосрочно може да пази само царя. В такива моменти осъзнаваш напълно, че всичките приказки за стойностни проекти са си просто спекула. Разбира се Етериум има голямо бъдеще, но всичко под него може да умре буквално още утре, особено разни токени като Шибата.
Та тоя дип е страхотен, виждаш пак как всички мечки всъщност никога не са били мечки, а бечки понеже днес са мечоци, утре бикове и след още един ден пак мечоци. :ahah: За Данчо шорта говоря, ама те са много като него. Един в коментарите правилно му написа, че утре пак ще стане бик, понеже пак греши. :mhihi:
Отделно ме забавляват всички ноукойнъри като излезнат и почнат "ама ето, видяхте ли, балъци". :mhihi:
Като ей тука един от Инвестор БГ, тоя все пише с главни букви, все говори за сатаната, за Евреите и тяхното отроче биткойн и как чрез скритата ни обрали парите:
https://forum.investor.bg/forum/%D0%BC% ... 0%B9%D0%BD
Иначе в този форум има много стойностни мнения, жалко че и него късно открих. Но има и много като тоя влизащи сякаш само да плюят.

В Телеграма групите полудяха на тема купуване. Продават се само дребни суми и големите там, които имат Тетер в излишък, които са като чейндж бюра. Всичко друго купува и търсят всякакви суми, че и по 50к. :mhihi:

Всичко е точно, ще си говорим пак към края на март, че имам РД тогава, хубаво време ще е, идват щъркели, лястовички и мечките тогава може да мислят да стават от зимен сън, сега се събудиха рано. :mhihi: Ако изобщо сме направили връх, иначе може да дремнат още по него време ако продължи да катери.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 07 Яну 2022, 11:29

Доста подобна графика и настроения като през май 2021. Аз съм доволен от случващото се :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата