Музика и Метан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Музика и Метан
Така...мисля да си сложа една метанова, но проблема е в това, че искам да си озвуча и добре колата, (става въпрос за 318и
) което значи, че не мога да сложа туба и усилвател в багажника. Имате ли идея как мога да комбинирам музиката и метана (и каква музика бихте ми препорачали
)? Искам да е сравнително добра, но и да не е много слаба
Аз съм се спрял на Пайнер...но все още се колебая. Мерсиии 

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
2 хубави 12-ки на кората с някои хубав усилвател марка няма казвам има колкото иска6 хубави до 12-ките 2 стабилни елипрси + някои 6то годе хубави пи6тялки (има място каде да си сабере6 спох) може и тях да ги захрани6 от някои др по слам усилвател на задните врати слага6 по един дву или три лентов мъни4ак говорител но не по малко от 50 вата 6тото е хубаво да го захрани6 от ЦД-то може да сложи6 и някоя др пи6тялка (зависи от говорителя които 6те сложи6 как 6те даси високите) а на предните врати ползва6 оригиналните или слага6 някои по мо6ти съ6то ги захранва6 от ЦД-то може пак и някоя др пи6тялка да сложи6 .... толкова мн пи6тялки за6тото тия 12-ки от зад ако са някои по стабилни и срадите от елипсите малко кофти 6те се 4ува няма да е уразмерен мн мн звука.. тая музика те уверявам 4е 6те е мн мн силна независимо дали 6те има мет ботилка или не в багажника .. може и някоя малко буфер4е да слови6 отзад да ти овели4и баса ако 12-ките не са за free air
ako ima6 др вупроси питаи
аз сам луд на тая тема

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
за елипсите 12-ки ти говори инчове, не см
и отпред са 13-ки в краката.
м5 като си спец, погледни тази тема за коментар, по възможност на _моите_ въпроси

м5 като си спец, погледни тази тема за коментар, по възможност на _моите_ въпроси

:)
а къде освен в тояга могат да ми монтират системата? по-добре ли ще е ако всичко е само от една марка - колони, плеър и усилвател ако е необходимо? значи на предните врати махам оригиналните 13-ки и слагам други, а отзад трябва да режа...?така ли?има ли нужда от субуфер или да взема някои по-мощни колони?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
:)
до колкото разбрах-на кората отзад са общо 4. 2 субуфера по 12 инча и две елипси. на задните врати слагам дву или три лентови колони. на предните ако сложа също дву или три лентови колони ще стане ли добре? задалжително ли е да слагам допалнително пищялки ако колоните са 3-лентови?може ли да ми покажеш нещо от техномаркет или технополис-някаква примерна конфигурация като включиш и един усилвател, който ще може да захрани всичко? ще съм ти много благодарен!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
не6то такова ти трябва за отзад(виж ми в галерията)+ нова кора задалжително и естествено рязане на ламарини.Няма как
- t0sh
- старши ентусиаст
-
PIPERKOV написа:не6то такова ти трябва за отзад(виж ми в галерията)+ нова кора задалжително и естествено рязане на ламарини.Няма как
това 2 12'-ки бас и две 12'-ки елипси ли са?
ако да - къде си ги слагал и за какви пари
владето - ходи питай за оферта в тояга , и в авител също да видиш какви ще ти ги наговорят. тояга са фенове на елипсите на задната кора
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Не това са две 10-ки,а елипсите са тези http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Ина4е никаде не сам ходил да ми ги слагат вси4ко сам съм си правил,вклю4ително и кората
Ина4е никаде не сам ходил да ми ги слагат вси4ко сам съм си правил,вклю4ително и кората
- t0sh
- старши ентусиаст
-
мерси, питах защото по мои сметки 12-ки не се побират на задната кора, дори една
а защо си сложил 2 баса, един не звучи ли добре?
плюс като се вижда толкова не ет ли е шубе за счупен заден джам?
един плат отгоре поне...

плюс като се вижда толкова не ет ли е шубе за счупен заден джам?

един плат отгоре поне...
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Е то 6убето си го има,ам ако някои иска да ги краде(ако това има6 в предвид)6те му е нужно много време докато ги демонтира,цяла но6т няма да стигне.Вси4ко сам го направил бетонно здраво няма мърдане.
А за твоите сметки незнам,оба4е сам виждал Е36 със дже 15-ки на кората,нема майтап
А за твоите сметки незнам,оба4е сам виждал Е36 със дже 15-ки на кората,нема майтап
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Е то е хубаво да не се виждат ,за да не се стига да се влиза за кражба,щото като не може да ги вземе ,ще ги нареже
,....да "търси" дрога под тях.... 

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Абе дано не стигаме до там,4е ням да ми е приятна гледка.И друго да попитам как по дяволита зака4ате снимки към отговорите аз за6то немога
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2