Музика и Метан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Музика и Метан
Така...мисля да си сложа една метанова, но проблема е в това, че искам да си озвуча и добре колата, (става въпрос за 318и
) което значи, че не мога да сложа туба и усилвател в багажника. Имате ли идея как мога да комбинирам музиката и метана (и каква музика бихте ми препорачали
)? Искам да е сравнително добра, но и да не е много слаба
Аз съм се спрял на Пайнер...но все още се колебая. Мерсиии 
)? Искам да е сравнително добра, но и да не е много слаба - BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
2 хубави 12-ки на кората с някои хубав усилвател марка няма казвам има колкото иска6 хубави до 12-ките 2 стабилни елипрси + някои 6то годе хубави пи6тялки (има място каде да си сабере6 спох) може и тях да ги захрани6 от някои др по слам усилвател на задните врати слага6 по един дву или три лентов мъни4ак говорител но не по малко от 50 вата 6тото е хубаво да го захрани6 от ЦД-то може да сложи6 и някоя др пи6тялка (зависи от говорителя които 6те сложи6 как 6те даси високите) а на предните врати ползва6 оригиналните или слага6 някои по мо6ти съ6то ги захранва6 от ЦД-то може пак и някоя др пи6тялка да сложи6 .... толкова мн пи6тялки за6тото тия 12-ки от зад ако са някои по стабилни и срадите от елипсите малко кофти 6те се 4ува няма да е уразмерен мн мн звука.. тая музика те уверявам 4е 6те е мн мн силна независимо дали 6те има мет ботилка или не в багажника .. може и някоя малко буфер4е да слови6 отзад да ти овели4и баса ако 12-ките не са за free air
ako ima6 др вупроси питаи
аз сам луд на тая тема

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
за елипсите 12-ки ти говори инчове, не см
и отпред са 13-ки в краката.
м5 като си спец, погледни тази тема за коментар, по възможност на _моите_ въпроси
м5 като си спец, погледни тази тема за коментар, по възможност на _моите_ въпроси
:)
а къде освен в тояга могат да ми монтират системата? по-добре ли ще е ако всичко е само от една марка - колони, плеър и усилвател ако е необходимо? значи на предните врати махам оригиналните 13-ки и слагам други, а отзад трябва да режа...?така ли?има ли нужда от субуфер или да взема някои по-мощни колони?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
:)
до колкото разбрах-на кората отзад са общо 4. 2 субуфера по 12 инча и две елипси. на задните врати слагам дву или три лентови колони. на предните ако сложа също дву или три лентови колони ще стане ли добре? задалжително ли е да слагам допалнително пищялки ако колоните са 3-лентови?може ли да ми покажеш нещо от техномаркет или технополис-някаква примерна конфигурация като включиш и един усилвател, който ще може да захрани всичко? ще съм ти много благодарен!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
не6то такова ти трябва за отзад(виж ми в галерията)+ нова кора задалжително и естествено рязане на ламарини.Няма как
- t0sh
- старши ентусиаст
-
PIPERKOV написа:не6то такова ти трябва за отзад(виж ми в галерията)+ нова кора задалжително и естествено рязане на ламарини.Няма как
това 2 12'-ки бас и две 12'-ки елипси ли са?
ако да - къде си ги слагал и за какви пари
владето - ходи питай за оферта в тояга , и в авител също да видиш какви ще ти ги наговорят. тояга са фенове на елипсите на задната кора
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Не това са две 10-ки,а елипсите са тези http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Ина4е никаде не сам ходил да ми ги слагат вси4ко сам съм си правил,вклю4ително и кората
Ина4е никаде не сам ходил да ми ги слагат вси4ко сам съм си правил,вклю4ително и кората
- t0sh
- старши ентусиаст
-
мерси, питах защото по мои сметки 12-ки не се побират на задната кора, дори една
а защо си сложил 2 баса, един не звучи ли добре?
плюс като се вижда толкова не ет ли е шубе за счупен заден джам?
един плат отгоре поне...
плюс като се вижда толкова не ет ли е шубе за счупен заден джам?
един плат отгоре поне...
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Е то 6убето си го има,ам ако някои иска да ги краде(ако това има6 в предвид)6те му е нужно много време докато ги демонтира,цяла но6т няма да стигне.Вси4ко сам го направил бетонно здраво няма мърдане.
А за твоите сметки незнам,оба4е сам виждал Е36 със дже 15-ки на кората,нема майтап
А за твоите сметки незнам,оба4е сам виждал Е36 със дже 15-ки на кората,нема майтап
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Е то е хубаво да не се виждат ,за да не се стига да се влиза за кражба,щото като не може да ги вземе ,ще ги нареже
,....да "търси" дрога под тях.... 
,....да "търси" дрога под тях.... 
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Абе дано не стигаме до там,4е ням да ми е приятна гледка.И друго да попитам как по дяволита зака4ате снимки към отговорите аз за6то немога
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2