Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Точно ночът е направен да си изкарваш парите спокойно. До преди година ползваха още 2 мегапиксела камера, сега най-накрая сложили някаква нормална камера и голяма работа. Другите лаптопи с по-малък безел също имат камера, защо епъл не можаха? И като слагат ноч и Фейс ИД е голямата работа, много по-сигурно от тъч ИД, защо не сложиха и на мака фейс ид, имат ноч, имат технологията?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Никога съм няма драми със 720p камерата, а всеки ден съм в няколко call-a
До момента никой колега/клиент/парньор/вендор не ми е казал, че не ме вижда добре, ама може и ти да си прав, че камерата е най-важна в един лаптоп
Чудите се вече каква глупост да измислите. Не познавам някой, дето да му дреме за качеството на камера на лаптоп
Ночът като го ползваш и спираш да го забелязваш, а на фулскрийн аповете усещането е много по-добро, като не ти се мести меню бара.
И те така. Пък ти си хейтвай
Това няма да намали продажбите, нито някой ще се откаже да купува

P.S. Сега кажи, че айфоните за нищо не стават, щото на основния екран не им се вижда процента батерия и да се свършва с тая градивна дискусия

До момента никой колега/клиент/парньор/вендор не ми е казал, че не ме вижда добре, ама може и ти да си прав, че камерата е най-важна в един лаптоп

Чудите се вече каква глупост да измислите. Не познавам някой, дето да му дреме за качеството на камера на лаптоп

Ночът като го ползваш и спираш да го забелязваш, а на фулскрийн аповете усещането е много по-добро, като не ти се мести меню бара.
И те така. Пък ти си хейтвай

P.S. Сега кажи, че айфоните за нищо не стават, щото на основния екран не им се вижда процента батерия и да се свършва с тая градивна дискусия

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Айфоните си имат 100 други недостатъка, аз не съм имал против ноча, все ми е тая, че е грозно, просто казвам, причината за ноча беше ултра сигурен фейс ид, който не сложиха на мака, макар че сложиха ноч.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Аз взех 14 иначовия M1 Pro и съм много доволен. Картината която вади дисплея е като нищо което съм виждал до сега, звука също е брутален. Ноч-а дет толко го храните вобще не го забелязвам дори, ама грам. За производителноста няма кво да говорим, всичко е инстантно. M1 Max-а според мен е оувъркил, не виждам за какво би ти трябвало по-бърза машина.
"iFixit: replacing an iPhone 13 screen at a third-party repair shop disables Face ID"
Поредната антиконсуматорска практика от епъл., комбинирано с 1 година гаранция и направен максимално труден/невъзможен ремонт, заедно с кофти политики.
Поредната антиконсуматорска практика от епъл., комбинирано с 1 година гаранция и направен максимално труден/невъзможен ремонт, заедно с кофти политики.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Jorixa написа:Аз взех 14 иначовия M1 Pro и съм много доволен. Картината която вади дисплея е като нищо което съм виждал до сега, звука също е брутален. Ноч-а дет толко го храните вобще не го забелязвам дори, ама грам. За производителноста няма кво да говорим, всичко е инстантно. M1 Max-а според мен е оувъркил, не виждам за какво би ти трябвало по-бърза машина.
Честитка. Откъде го купи, в така известните епъл риселъри в София нямаше оня ден нищо налично, дори и най-евтината базова 14-ка. Иначе съм се наточил на почти максната 16ка за началото на другата година, да видим дали ще ми се усмихне щастието

Страничен въпрос от това, понеже не си падам по ъпдейтите, но нещо ми е скучно и едната машина искам да я пробвам с Mонтерей, но имам логнат един мейл в Сафари, чиято парола не знам и не смея да го логаутна от известно време.. Ще ме изхвърли ли след като ъпдейтна? Мейла е в гмайл, ако има значение.

DriftoMania написа:Jorixa написа:
Страничен въпрос от това, понеже не си падам по ъпдейтите, но нещо ми е скучно и едната машина искам да я пробвам с Mонтерей, но имам логнат един мейл в Сафари, чиято парола не знам и не смея да го логаутна от известно време.. Ще ме изхвърли ли след като ъпдейтна? Мейла е в гмайл, ако има значение.
Малко офф-топик, но имам същия въпрос за outlook мейл, през стоковото мейл приложение, и парола, която не знам. Ще имам ли главоболия ако ъпгрейдна?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нямате ли възстановяване чрез телефон?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Взех го от технополис още по-предния уикенд. Беше буквално последната останала бройкаDriftoMania написа:Jorixa написа:Аз взех 14 иначовия M1 Pro и съм много доволен. Картината която вади дисплея е като нищо което съм виждал до сега, звука също е брутален. Ноч-а дет толко го храните вобще не го забелязвам дори, ама грам. За производителноста няма кво да говорим, всичко е инстантно. M1 Max-а според мен е оувъркил, не виждам за какво би ти трябвало по-бърза машина.
Честитка. Откъде го купи, в така известните епъл риселъри в София нямаше оня ден нищо налично, дори и най-евтината базова 14-ка.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тоя чичак ме кефи
Яко сипва на Intel

Много се радвам на което, интел много години нищо не правеха и сега почнаха да усещат топлината под задника. Сега поне ще има конкуренция.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Да, много ревюта и сравнения излязоха. Тоя път Епъл просто си превъртяха играта. Фактът, че умишлено биха себе си.. на който му е интересно:

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
DriftoMania написа:Да, много ревюта и сравнения излязоха. Тоя път Епъл просто си превъртяха играта. Фактът, че умишлено биха себе си..
Няма как. Двете архитектури се различават много. Пък и те вече са заявили, че всичко при тях ще минава на ARM-базираните им собтвени System on a Chip, или както там ще го наричат

P.S. Важното е, че в момента пуснаха брутални преносими машини

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
От един ден почнах да ползвам Сафари, имам усещането, че дори тъчпадът е оптимизиран за работа с тоя браузър, това или е типично ябълково, или си внушавам нещо.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв