... как ви мина работния ден?
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: ... как ви мина работния ден?
Borymeckata написа:Мдаа... Очаквайте скоро - на три смени!
Хайде, привършваме за днес.
Утре - пак!![]()
ботевград-видин....менажираш ха..кои участък е твой;търсят лии се общи работници,щото електро едва ли ще се доредя или б катеегория кнниижка

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Нощни смени докато си млад. Като подминеш лазарниците и започва да тежи. Тук не говоря за тези, дето не пазят тишина денем и т.н.
За отпуските не ми се говори. Кукувицата, дето ми е мениджърка не ме пусна отпуск това лято (второ подред). Пак същата причина, нямало кой да работи. Ми мамка ти, това не е мой проблем
Затова пък си създадох лош навик, да се прибирам в работно време и да подремвам от усилен труд 
Мечо, защо нямаш вайбър???
За отпуските не ми се говори. Кукувицата, дето ми е мениджърка не ме пусна отпуск това лято (второ подред). Пак същата причина, нямало кой да работи. Ми мамка ти, това не е мой проблем

Мечо, защо нямаш вайбър???

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
EBEEMVACIA написа:ботевград-видин....менажираш ха..кои участък е твой;търсят лии се общи работници,щото електро едва ли ще се доредя или б катеегория кнниижка
Не знам защо си ме нарочил за врачанин, нищо общо нямам с този град, където "гарга не каца". Гледай от Враца право на север, до Дунава. Там строим НХ за РАО. И да, ще се търсят електричари. Познавам подизпълнителя по електро част и мога да го питам, ако имаш сериозен интерес. Звънни ми на 0893 384 209, ако искаш, когато ти е удобно.
Excellent! Steven is my name!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:Мечо, защо нямаш вайбър???
Имам бе, специално заради вайбъра си купих модерен телефон без копчета. Може би не става, щото ти нямам номера...

Ако повече хора на територията бяха като Боримечката нямаше да имаме теми за имигранти, работа в чужбина и т.н 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз не съм "представителен" за територията... Искам да кажа, че моята биография не е типична за един средностатистически северозападен пустиняк. Така че просто няма начин повечето хора да бъдат като мен. А и едва ли е необходимо...
Имах късмет да получа добро техническо образование, после в най-шибаните "преходни" години (1994-та) имах късмет да започна работа по специалността си, имах късмета да попадам все на свестни работодатели, да работя по интересни и уникални проекти... абе изобщо съм имал късмет в работата. Много по-кадърни, по-образовани, по-дисциплинирани, отговорни и трудолюбиви от мен хора просто... не са имали моя късмет. И съответно им се налага да емигрират - да си търсят късмета в чужбина.
Между другото, и днес съм втора смяна на строежа.

Имах късмет да получа добро техническо образование, после в най-шибаните "преходни" години (1994-та) имах късмет да започна работа по специалността си, имах късмета да попадам все на свестни работодатели, да работя по интересни и уникални проекти... абе изобщо съм имал късмет в работата. Много по-кадърни, по-образовани, по-дисциплинирани, отговорни и трудолюбиви от мен хора просто... не са имали моя късмет. И съответно им се налага да емигрират - да си търсят късмета в чужбина.
Между другото, и днес съм втора смяна на строежа.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
още не е минал, ама беше бързо хахаха
РАБОТА ДА ИМА!!!
РАБОТА ДА ИМА!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Borymeckata написа:
Имах късмет да получа добро техническо образование, после в най-шибаните "преходни" години (1994-та) имах късмет... имах късмета... бе изобщо съм имал късмет в работата... не са имали моя късмет. И съответно им се налага да емигрират - да си търсят късмета в чужбина.
Късмета си го правиш сам. Неща се случват... случайно

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво толкова се засилихте на тоя обект чак на три смени , такива нещо имаше само едно време при соца - петилетката за три години
Да не затварят козлодуй че търсят място за отпадъците ?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Те не са се засилили реално,ама им бяга графика и трябва някак уж да го наваксват.И явно на диаграмата на графика на 3 смени излизат нещата ама реално...
Имах едни резервоари за вода по 50К кубика вода всеки за реконструкция преди няколко години.
Графика беше написан така,че трябваше да стане за 4 месеца на няколко смени с по един болюк хора на смяна.
Стана за година и 3 месеца.Реално както беше възможно всъщност.
Ама нищо де.Аз съм по изпълнението на графиците,а не по писането им.Там си има разбирачи.

Имах едни резервоари за вода по 50К кубика вода всеки за реконструкция преди няколко години.
Графика беше написан така,че трябваше да стане за 4 месеца на няколко смени с по един болюк хора на смяна.

Стана за година и 3 месеца.Реално както беше възможно всъщност.

Ама нищо де.Аз съм по изпълнението на графиците,а не по писането им.Там си има разбирачи.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
'Простотията' в графика при Мечо е, че са разделили съществуващите хора на 3 смени
! Няма как да се извърши повече работа...то е ясно! Ако бяха назначили още хора за новите смени, тогава вече щеше да стане друго, но....

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На пръв поглед да , обаче на парктика ще свършат повече работа защото няма да кибичат по фургоните ако са 30 човека ами ще има бааач и персонални задачи
. Това е тънкоста при такава организация , че хората се натискат да свършат повече работа щото най вероятно са на твърдо заплащане не на свършена работа . И в общи линии им е през дедовия за крайните срокове даже ако се протака по добре . Уплътняват им графика с две думи 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Абе всичко е отбиване на номер и прах в очите... На две смени се работи само по полагането на льосоцимента (дето съм ви показал картинки), другият бачер си събира чуковете още в 16:30.
В АЕЦ-а се държи на графиците, защото всичката работа е обвързана с ремонтите на блоковете. Има дата за спиране и дата за пускане, които са задължителни и никой няма да държи 1000 МВт блок да бездейства дори и един час, щото някой се размотава, разбииш ли...
Ама при нас графиците са изсмукани от пръстите и сроковете са пожелателни, всичко е "кога стане"...
Ето ви романтична картинка - двата хилядника в топлата септемврийска нощ...
И стига толкова бачкане за днес! Бирата ме чака студена в хладилника...
В АЕЦ-а се държи на графиците, защото всичката работа е обвързана с ремонтите на блоковете. Има дата за спиране и дата за пускане, които са задължителни и никой няма да държи 1000 МВт блок да бездейства дори и един час, щото някой се размотава, разбииш ли...
Ама при нас графиците са изсмукани от пръстите и сроковете са пожелателни, всичко е "кога стане"...

Ето ви романтична картинка - двата хилядника в топлата септемврийска нощ...
И стига толкова бачкане за днес! Бирата ме чака студена в хладилника...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Дълга история. Накратко, за да не ми карат маймуните колата, взех най-старата от всички. Вчера се захванах да я изчистя отвътре, защото изродите зимата са и видяли сметката. Казано накратко, тук солта я нямат за нищо. Полепва се по обувките и я вкарваш в колата. А там прави едни бели следи, дебели няколко сантиметра. Бих я с чука, за да успея да я разбия.
Можете да придобиете някаква представа, за какво става въпрос. Последва прахосмукачка и накрая както във фъни видеата в тубата. С водоструйката. Да, с водоструйката

Можете да придобиете някаква представа, за какво става въпрос. Последва прахосмукачка и накрая както във фъни видеата в тубата. С водоструйката. Да, с водоструйката

Жената ме попита, защо го правя. Никой няма да го оцени. Казах и, че го правя за себе си. Не мога да стоя в кочина по цял ден. Ето какво се получи
Попивах водата с хартия и останаха малко "трошички" от нея. Утре, като дръпне, още една прахосмукачка и ще е готова. По кабелите няма драми. Светна бутона за отопление на седалката, но после угасна. Десетина минути писукаше сигнала, че колана не е включен, ама се оправи и той
Та това беше личната драма днес.
Попивах водата с хартия и останаха малко "трошички" от нея. Утре, като дръпне, още една прахосмукачка и ще е готова. По кабелите няма драми. Светна бутона за отопление на седалката, но после угасна. Десетина минути писукаше сигнала, че колана не е включен, ама се оправи и той

Та това беше личната драма днес.