... как ви мина работния ден?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: ... как ви мина работния ден?

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Сеп 2021, 21:10

Borymeckata написа:Мдаа... Очаквайте скоро - на три смени!

Хайде, привършваме за днес.
IMG_20210914_212804_copy_1887x1417.jpg

Утре - пак! :yes: :yes:

ботевград-видин....менажираш ха..кои участък е твой;търсят лии се общи работници,щото електро едва ли ще се доредя или б катеегория кнниижка :help:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Сеп 2021, 23:07

Нощни смени докато си млад. Като подминеш лазарниците и започва да тежи. Тук не говоря за тези, дето не пазят тишина денем и т.н.

За отпуските не ми се говори. Кукувицата, дето ми е мениджърка не ме пусна отпуск това лято (второ подред). Пак същата причина, нямало кой да работи. Ми мамка ти, това не е мой проблем :bang: Затова пък си създадох лош навик, да се прибирам в работно време и да подремвам от усилен труд :smoke:

Мечо, защо нямаш вайбър??? :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Сеп 2021, 23:27

EBEEMVACIA написа:ботевград-видин....менажираш ха..кои участък е твой;търсят лии се общи работници,щото електро едва ли ще се доредя или б катеегория кнниижка :help:

Не знам защо си ме нарочил за врачанин, нищо общо нямам с този град, където "гарга не каца". Гледай от Враца право на север, до Дунава. Там строим НХ за РАО. И да, ще се търсят електричари. Познавам подизпълнителя по електро част и мога да го питам, ако имаш сериозен интерес. Звънни ми на 0893 384 209, ако искаш, когато ти е удобно.
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Сеп 2021, 23:39

BMW_POWER написа:Мечо, защо нямаш вайбър??? :OT:

Имам бе, специално заради вайбъра си купих модерен телефон без копчета. Може би не става, щото ти нямам номера... :dunno: :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Сеп 2021, 14:59

Ако повече хора на територията бяха като Боримечката нямаше да имаме теми за имигранти, работа в чужбина и т.н :cry:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Сеп 2021, 17:29

Аз не съм "представителен" за територията... Искам да кажа, че моята биография не е типична за един средностатистически северозападен пустиняк. Така че просто няма начин повечето хора да бъдат като мен. А и едва ли е необходимо... :dunno: :dunno:

Имах късмет да получа добро техническо образование, после в най-шибаните "преходни" години (1994-та) имах късмет да започна работа по специалността си, имах късмета да попадам все на свестни работодатели, да работя по интересни и уникални проекти... абе изобщо съм имал късмет в работата. Много по-кадърни, по-образовани, по-дисциплинирани, отговорни и трудолюбиви от мен хора просто... не са имали моя късмет. И съответно им се налага да емигрират - да си търсят късмета в чужбина.

Между другото, и днес съм втора смяна на строежа. :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Сеп 2021, 17:41

още не е минал, ама беше бързо хахаха

РАБОТА ДА ИМА!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Сеп 2021, 18:03

Borymeckata написа:
Имах късмет да получа добро техническо образование, после в най-шибаните "преходни" години (1994-та) имах късмет... имах късмета... бе изобщо съм имал късмет в работата... не са имали моя късмет. И съответно им се налага да емигрират - да си търсят късмета в чужбина.

Късмета си го правиш сам. Неща се случват... случайно :D как реагираш на случките, е това, дето ти му викаш "късмет", в твоя сценарий.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Сеп 2021, 18:06

Какво толкова се засилихте на тоя обект чак на три смени , такива нещо имаше само едно време при соца - петилетката за три години :shock: Да не затварят козлодуй че търсят място за отпадъците ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 15 Сеп 2021, 18:39

Те не са се засилили реално,ама им бяга графика и трябва някак уж да го наваксват.И явно на диаграмата на графика на 3 смени излизат нещата ама реално... :ok:
Имах едни резервоари за вода по 50К кубика вода всеки за реконструкция преди няколко години.
Графика беше написан така,че трябваше да стане за 4 месеца на няколко смени с по един болюк хора на смяна. :mrgreen: :bowdown:
Стана за година и 3 месеца.Реално както беше възможно всъщност. :dunno:
Ама нищо де.Аз съм по изпълнението на графиците,а не по писането им.Там си има разбирачи. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Сеп 2021, 19:22

'Простотията' в графика при Мечо е, че са разделили съществуващите хора на 3 смени :mhihi: :mhihi: ! Няма как да се извърши повече работа...то е ясно! Ако бяха назначили още хора за новите смени, тогава вече щеше да стане друго, но....
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Сеп 2021, 19:29

На пръв поглед да , обаче на парктика ще свършат повече работа защото няма да кибичат по фургоните ако са 30 човека ами ще има бааач и персонални задачи :mhihi: . Това е тънкоста при такава организация , че хората се натискат да свършат повече работа щото най вероятно са на твърдо заплащане не на свършена работа . И в общи линии им е през дедовия за крайните срокове даже ако се протака по добре . Уплътняват им графика с две думи :mrgreen:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Сеп 2021, 21:03

Абе всичко е отбиване на номер и прах в очите... На две смени се работи само по полагането на льосоцимента (дето съм ви показал картинки), другият бачер си събира чуковете още в 16:30.

В АЕЦ-а се държи на графиците, защото всичката работа е обвързана с ремонтите на блоковете. Има дата за спиране и дата за пускане, които са задължителни и никой няма да държи 1000 МВт блок да бездейства дори и един час, щото някой се размотава, разбииш ли...
Ама при нас графиците са изсмукани от пръстите и сроковете са пожелателни, всичко е "кога стане"... :dunno: :dunno:

Ето ви романтична картинка - двата хилядника в топлата септемврийска нощ...
IMG_20210914_214323_copy_2280x1711.jpg

И стига толкова бачкане за днес! Бирата ме чака студена в хладилника... :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 0:24

Дълга история. Накратко, за да не ми карат маймуните колата, взех най-старата от всички. Вчера се захванах да я изчистя отвътре, защото изродите зимата са и видяли сметката. Казано накратко, тук солта я нямат за нищо. Полепва се по обувките и я вкарваш в колата. А там прави едни бели следи, дебели няколко сантиметра. Бих я с чука, за да успея да я разбия.

20210913_130450_resized.jpg

20210913_130454_resized.jpg

20210915_105324_resized.jpg

Можете да придобиете някаква представа, за какво става въпрос. Последва прахосмукачка и накрая както във фъни видеата в тубата. С водоструйката. Да, с водоструйката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Сеп 2021, 0:30

Жената ме попита, защо го правя. Никой няма да го оцени. Казах и, че го правя за себе си. Не мога да стоя в кочина по цял ден. Ето какво се получи

20210915_123738_resized.jpg

20210915_123742_resized.jpg

Попивах водата с хартия и останаха малко "трошички" от нея. Утре, като дръпне, още една прахосмукачка и ще е готова. По кабелите няма драми. Светна бутона за отопление на седалката, но после угасна. Десетина минути писукаше сигнала, че колана не е включен, ама се оправи и той :smoke:

Та това беше личната драма днес.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата