Политическа.
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Политическа.
Каза платения трол.. за вас кво пише в Конституцията май няма никво значение..vlad0 написа:FaceOff написа:Кои ябълки, канадските ли?
вече съм сигурен, че си платен трол. Дано изкарваш добра паричка, за да си плюеш така на самочувствието и мнението
Аз се чудя що пет години се развеждах, като съм могъл да заверя нотариално едно волеизявление..

FaceOff написа:...
Кои нас?

ББ & Ко окрадаха цялата държава и нямаше проблем, ама сега, че някой имал гражданство в Канада голям трън в очите

И пак, защото четенето с разбиране ти е трудно ще ти обясня - едното има негативни последствия върху гражданите. Другото - никакви

- FaceOff
- ентусиаст
-
vlad0 написа:FaceOff написа:...
Кои нас?![]()
ББ & Ко окрадаха цялата държава и нямаше проблем, ама сега, че някой имал гражданство в Канада голям трън в очите![]()
И пак, защото четенето с разбиране ти е трудно ще ти обясня - едното има негативни последствия върху гражданите. Другото - никаквиНо явно и ти си ял от баницата и сега си се задавил малко.
Никва баница не съм ял, глупости!
Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват? От всички?! Или за 'красивите' не вАжи? И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
FaceOff написа:Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват?

Работа, работа, работа... до въвеждане на ред в хаоса.
FaceOff написа:И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..
И сега ако конституционния съд НЕ отмени разпоредбите му? Какво ще стане? Какво ще говориш тогава пак?

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vlad0 написа:FaceOff написа:И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..
И сега ако конституционния съд НЕ отмени разпоредбите му? Какво ще стане? Какво ще говориш тогава пак?
След неговите действия видях се видя, че съда отмени бая негови решения. Вижте колко човека уволни и после ги върнаха на работа.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- FaceOff
- ентусиаст
-
vlad0 написа:FaceOff написа:И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..
Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..
- FaceOff
- ентусиаст
-
Бъркаш ме с някой..Vasko_G написа:FaceOff написа:Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Работа, работа, работа... до въвеждане на ред в хаоса.
FaceOff написа:Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..
Ти с право ли се занимаваш, че правиш такива заключения?

- FaceOff
- ентусиаст
-
vlad0 написа:FaceOff написа:Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..
Ти с право ли се занимаваш, че правиш такива заключения?
Трябва да съм завършил право, за да мога да прочета какво пише в конституцията ли??
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
А запрете се малко Ве, я скийте Маямата как цъка босичка из парламента. Милф, та дрънка

Ubi dubium, ibi libertas
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Първото правителство на мафията беше на експертния кабинет с мандата на ДПС и премиер Беров. Тогава Доган каза: Тoвa e иcтoричecки шaнc дa ce лeгитимирaмe и cтaвaмe нaциoнaлнa пaртия, мoжe ли ниe дa нe глacувaмe зa нaшия мaндaт И пo тoзи нaчин тoй принуди групaтa, зa дa cи глacувaт зa cвoя мaндaт и cтaнa първoтo прaвитeлcтвo нa мaфиятa, прeз кoeтo ce cъздaдe групирoвкaтa Г-13 и Мултигруп с Илия Павлов нa вхoда и нa изхoдa нa вcички държaвни прeдприяти и банки. И после повечето правителства, без това на Костов, защото той каза, че най-голямото зло за България е Доган. бяха все правителства на мафията, но с участието на ДПС. Сега по поръчка на мафията Пеевски изпълнява ролята на Павлов.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
61 депутати от "Има такъв народ" са внесли в Народното събрание промяна в Конституцията, според която отпада забраната за чуждо гражданство за кандидатите за народни представители. Те предлагат от чл. 65, ал. 1 от основния закон да бъде заличен изразът "няма чуждо гражданство" и текстът да гласи следното: "За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който е навършил 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода".
@FaceOFF разберете се с шефа ти каква ви е позицията

- FaceOff
- ентусиаст
-
:mhihi:vlad0 написа:61 депутати от "Има такъв народ" са внесли в Народното събрание промяна в Конституцията, според която отпада забраната за чуждо гражданство за кандидатите за народни представители. Те предлагат от чл. 65, ал. 1 от основния закон да бъде заличен изразът "няма чуждо гражданство" и текстът да гласи следното: "За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който е навършил 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода".
@FaceOFF разберете се с шефа ти каква ви е позицията
Не ме разбираш явно.. аз просто искам законите да почнат да се спазват, и да важат за всички.. Кво са внесли итн.. ми ок, така са решили, това са внесли.. ама и да се приеме, то няма да важи със задна дата..
Не ми е шеф, слава Богу нямам такъв последните 20 години
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
КОГА ли трофеите на доган боко тим вис сик ще висят на стената...дс също тогава ще сме ок

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2