Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Политическа.

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2021, 12:52

vlad0 написа:
FaceOff написа:Кои ябълки, канадските ли?

вече съм сигурен, че си платен трол. Дано изкарваш добра паричка, за да си плюеш така на самочувствието и мнението :ok:
Каза платения трол.. за вас кво пише в Конституцията май няма никво значение..
Аз се чудя що пет години се развеждах, като съм могъл да заверя нотариално едно волеизявление..

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Авг 2021, 13:03

FaceOff написа:...

Кои нас? :help:

ББ & Ко окрадаха цялата държава и нямаше проблем, ама сега, че някой имал гражданство в Канада голям трън в очите :mhihi:

И пак, защото четенето с разбиране ти е трудно ще ти обясня - едното има негативни последствия върху гражданите. Другото - никакви :ok: Но явно и ти си ял от баницата и сега си се задавил малко.

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2021, 13:30

vlad0 написа:
FaceOff написа:...

Кои нас? :help:

ББ & Ко окрадаха цялата държава и нямаше проблем, ама сега, че някой имал гражданство в Канада голям трън в очите :mhihi:

И пак, защото четенето с разбиране ти е трудно ще ти обясня - едното има негативни последствия върху гражданите. Другото - никакви :ok: Но явно и ти си ял от баницата и сега си се задавил малко.

Никва баница не съм ял, глупости!
Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват? От всички?! Или за 'красивите' не вАжи? И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 25 Авг 2021, 13:41

FaceOff написа:Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват?

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Работа, работа, работа... до въвеждане на ред в хаоса.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Авг 2021, 13:44

FaceOff написа:И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..

И сега ако конституционния съд НЕ отмени разпоредбите му? Какво ще стане? Какво ще говориш тогава пак? :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 25 Авг 2021, 13:55

vlad0 написа:
FaceOff написа:И сега ако конституционния съд определи, че назначението му е противоконституционно (каквото е), и отмени всичките му разпоредби.. кво правим? Убава работа, ама българска.. аа, пардон, канадска..

И сега ако конституционния съд НЕ отмени разпоредбите му? Какво ще стане? Какво ще говориш тогава пак? :smoke:

След неговите действия видях се видя, че съда отмени бая негови решения. Вижте колко човека уволни и после ги върнаха на работа.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2021, 13:56

vlad0 написа:

Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2021, 13:57

Vasko_G написа:
FaceOff написа:Сега аз да ти обясня нещо - не е ли време законите в тая държава да вземат да се спазват?

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Работа, работа, работа... до въвеждане на ред в хаоса.
Бъркаш ме с някой..

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Авг 2021, 14:10

FaceOff написа:Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..

Ти с право ли се занимаваш, че правиш такива заключения? :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2021, 14:40

vlad0 написа:
FaceOff написа:Как какво, че законите НЕ СА ЗА ВСИЧКИ, еле па конституцията..

Ти с право ли се занимаваш, че правиш такива заключения? :winky:

Трябва да съм завършил право, за да мога да прочета какво пише в конституцията ли??

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 25 Авг 2021, 15:26

А запрете се малко Ве, я скийте Маямата как цъка босичка из парламента. Милф, та дрънка :mrgreen: :ok: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 25 Авг 2021, 19:38

Първото правителство на мафията беше на експертния кабинет с мандата на ДПС и премиер Беров. Тогава Доган каза: Тoвa e иcтoричecки шaнc дa ce лeгитимирaмe и cтaвaмe нaциoнaлнa пaртия, мoжe ли ниe дa нe глacувaмe зa нaшия мaндaт И пo тoзи нaчин тoй принуди групaтa, зa дa cи глacувaт зa cвoя мaндaт и cтaнa първoтo прaвитeлcтвo нa мaфиятa, прeз кoeтo ce cъздaдe групирoвкaтa Г-13 и Мултигруп с Илия Павлов нa вхoда и нa изхoдa нa вcички държaвни прeдприяти и банки. И после повечето правителства, без това на Костов, защото той каза, че най-голямото зло за България е Доган. бяха все правителства на мафията, но с участието на ДПС. Сега по поръчка на мафията Пеевски изпълнява ролята на Павлов.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Авг 2021, 12:42

61 депутати от "Има такъв народ" са внесли в Народното събрание промяна в Конституцията, според която отпада забраната за чуждо гражданство за кандидатите за народни представители. Те предлагат от чл. 65, ал. 1 от основния закон да бъде заличен изразът "няма чуждо гражданство" и текстът да гласи следното: "За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който е навършил 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода".

@FaceOFF разберете се с шефа ти каква ви е позицията :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 26 Авг 2021, 13:28

vlad0 написа:
61 депутати от "Има такъв народ" са внесли в Народното събрание промяна в Конституцията, според която отпада забраната за чуждо гражданство за кандидатите за народни представители. Те предлагат от чл. 65, ал. 1 от основния закон да бъде заличен изразът "няма чуждо гражданство" и текстът да гласи следното: "За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който е навършил 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода".

@FaceOFF разберете се с шефа ти каква ви е позицията :mhihi:
:mhihi:
Не ме разбираш явно.. аз просто искам законите да почнат да се спазват, и да важат за всички.. Кво са внесли итн.. ми ок, така са решили, това са внесли.. ама и да се приеме, то няма да важи със задна дата..
Не ми е шеф, слава Богу нямам такъв последните 20 години

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Авг 2021, 17:02

КОГА ли трофеите на доган боко тим вис сик ще висят на стената...дс също тогава ще сме ок :bang: :ranting: :censored:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата