Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Политическа.
я, като никога да съм съгласен..Jordana написа:Тоя пацо шнорхела какво кариеристче гнусно е просто нямам думи за такива меринджеи ...
И комплексар, като Славуца
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
1. С мълчание излъгаха хората
2. Не предложиха своите хора преди изборите
3. Предложиха Никито, който носи своите обвързаности и му дадоха трибуна
4. Влeзнaхa в прeгoвoри с партии от статуквото и мoдeлa КOЙ, твърдяха обратното, че няма
5. Подготвили и оттеглили масон и плaгиaт за премиер, който също е в обвързаности, че и бил на хранилката при БСП, консултанти нали, удобно
6. Нападат служебното правителство и президента
7. Нападат ДБ
8. ГЕРБ и ДПС ѝм ръкопляскат
9. Издигнаха човек за премиер, който не желае да води битка с мафията
10. Лицeтo oт тoчкa 5. ce прeдлaгa зa миниcтър нa МВР! и зa вицeпрeмиeр!
11. Вече са из медиите на олигархията
12. Излиза информация за обвързаности с групировките от прехода
2. Не предложиха своите хора преди изборите
3. Предложиха Никито, който носи своите обвързаности и му дадоха трибуна
4. Влeзнaхa в прeгoвoри с партии от статуквото и мoдeлa КOЙ, твърдяха обратното, че няма
5. Подготвили и оттеглили масон и плaгиaт за премиер, който също е в обвързаности, че и бил на хранилката при БСП, консултанти нали, удобно
6. Нападат служебното правителство и президента
7. Нападат ДБ
8. ГЕРБ и ДПС ѝм ръкопляскат
9. Издигнаха човек за премиер, който не желае да води битка с мафията
10. Лицeтo oт тoчкa 5. ce прeдлaгa зa миниcтър нa МВР! и зa вицeпрeмиeр!
11. Вече са из медиите на олигархията
12. Излиза информация за обвързаности с групировките от прехода
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Както написах преди известно време, тия славчовци ще откат преди да са започнали. Вече съм на 99% сигурен. Ама сега отново ще ми обяснят, че не съм прав
P.S. Тия са тотален цирк

P.S. Тия са тотален цирк

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Трол, до трол, до трол..
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Всички сме тролове, само вие дето не искате да видите очеизвадните издънки на новия месия не стеFaceOff написа:Трол, до трол, до трол..

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какви тролове , показват ни ято от калинки от кастинга на слафчу наречена правителство и това трябва да се приема без възражения ? Това е цирк , пълен дефицит на парламентаризъм и политическа воля за решение на кризата . Статуквото се смени с друго статукво , още по нелепо от предното . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Та представете си кандидатствате за някаква работа, примерно в склад за желязо за позиция пазач.
Оказва се, че този склад е част от голяма строителна фирма и нещата се объркват и вместо за пазач, от човешки ресурси ви назначават за управител на голямата фирма.
Ама вие си знаете мястото, ценза и всичко останало и, че мястото ви не е там.
Сега гледаме същото и в парламента.
Новата партия малко се държи като шумкарин на девети септември, няма език, груб е, иска да го върне на всички, дето са го потискали и насилвали, арогантен е и нахален.
Тича с босите си крака по масите и рита чиниите.
Според мен, ако новите бяха малко по-обрани като държание и арогантност, щяха да постигнат много, и пак според мен, те не искат властта, искат да са намръщена опозиция, прекарващи идеите си от тяхната телевизия и сочейки с обвинителен пръст другите.
П/п
Не харесвам политиката и не мисля, че има значение кой управлява!
Оказва се, че този склад е част от голяма строителна фирма и нещата се объркват и вместо за пазач, от човешки ресурси ви назначават за управител на голямата фирма.
Ама вие си знаете мястото, ценза и всичко останало и, че мястото ви не е там.
Сега гледаме същото и в парламента.
Новата партия малко се държи като шумкарин на девети септември, няма език, груб е, иска да го върне на всички, дето са го потискали и насилвали, арогантен е и нахален.
Тича с босите си крака по масите и рита чиниите.
Според мен, ако новите бяха малко по-обрани като държание и арогантност, щяха да постигнат много, и пак според мен, те не искат властта, искат да са намръщена опозиция, прекарващи идеите си от тяхната телевизия и сочейки с обвинителен пръст другите.
П/п
Не харесвам политиката и не мисля, че има значение кой управлява!
nickstorm написа:Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми...
И служебното правителство се оакаха при нас.
В началото имаше малко надежда, но в момента е същото, както бяха ДПС и ГЕРБ, никва разлика.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
nickstorm написа:Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми...
Точно, защото си гледал по новините някви извадки от интервюто си останал с това впечатление. Както и многобройните клипчета по нета.
Само ми е жал, че всички тия будни журналисти и общественици, проспаха в зимен сън последните 12 години, че и 30.. ехее, къде щяхме да сме сега.. а те спинкаха..
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ами така е. 10 и повече години Бойко си развява байрака, какви ли не снимки и компромати се вадиха срещу него - тишина. Сега се появи Слави, спечели ЧЕСТНО едни избори и... какво стана? От всякакви дупки изпълзяха политолози и започнаха да мерят всяка негова дума (че и мълчанието му даже...), започнаха се едни анализи, какво написал Слави във ФБ, едни изводи се правят, отворени писма му се пишат всеки ден... Първият премиер не ставал, вторият не ставал - все едно правим кастинг за миски. А да ви питам за предишния (последния) ни премиер, дето си го гледахме 10 години - той как ви се вижда? Къде бяха тия с будната гражданска съвест, като се вадиха снимки на златни чекмеджета и се слушаха записи за ТКП, за Киро Бирата и други?
Excellent! Steven is my name!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Бахти логиката честно
Старите бяха тотал щета, за тва дай сега да ги сберем от кол и въже и да им се радваме. Ми не стаа така баце. Като си заявил, че ще си различен бъди различен. Е тва е целия проблем, че се праиш на един а отдолу същия като стария.
https://www.youtube.com/watch?v=vpzs49FGxtE
Ето за да няма такива гледали само извадки, вчера се напънах да го изгледам цялото въпреки, че ми се драйфаше още на 5тата минута. И ако си нормален човек, ще ти се иска да си гледал само извадките накрая

https://www.youtube.com/watch?v=vpzs49FGxtE
Ето за да няма такива гледали само извадки, вчера се напънах да го изгледам цялото въпреки, че ми се драйфаше още на 5тата минута. И ако си нормален човек, ще ти се иска да си гледал само извадките накрая

- Bogat-Beden
-
-
ДБ и ИБНИ теглиха майните на ИТН, да видим утре какво ще стане в парламентО..
Бтв, Тошко се е оДстригал
Бтв, Тошко се е оДстригал

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Може би е време да мислим и анкетираме какво ще правим при трети избори тази година... Подозирам много силно редуцирана избирателна активност, огромен спад в дела на ИТН и скок в дела на ДПС и подобни с постоянен твърд електорат по същата причина (ниска изб.активност)...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Bogat-Beden
-
-
Чакай от умрял писмо за ДПС да станат фактор вече
Напротив, хората ще си гласуват, за ИТН съм съгласен, че ще отидат в аналите на историята, където им е мястото..
Ако успее Радев да спретне един проект,ще вземе мнозинство, но вероятно за 2-3 месеца няма как..

Напротив, хората ще си гласуват, за ИТН съм съгласен, че ще отидат в аналите на историята, където им е мястото..
Ако успее Радев да спретне един проект,ще вземе мнозинство, но вероятно за 2-3 месеца няма как..