Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Политическа.

Мнение от Bogat-Beden » 09 Авг 2021, 17:21

Jordana написа:Тоя пацо шнорхела какво кариеристче гнусно е просто нямам думи за такива меринджеи ...
я, като никога да съм съгласен..
И комплексар, като Славуца
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 09 Авг 2021, 21:21

1. С мълчание излъгаха хората

2. Не предложиха своите хора преди изборите

3. Предложиха Никито, който носи своите обвързаности и му дадоха трибуна

4. Влeзнaхa в прeгoвoри с партии от статуквото и мoдeлa КOЙ, твърдяха обратното, че няма

5. Подготвили и оттеглили масон и плaгиaт за премиер, който също е в обвързаности, че и бил на хранилката при БСП, консултанти нали, удобно

6. Нападат служебното правителство и президента

7. Нападат ДБ

8. ГЕРБ и ДПС ѝм ръкопляскат

9. Издигнаха човек за премиер, който не желае да води битка с мафията

10. Лицeтo oт тoчкa 5. ce прeдлaгa зa миниcтър нa МВР! и зa вицeпрeмиeр!

11. Вече са из медиите на олигархията

12. Излиза информация за обвързаности с групировките от прехода
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2021, 21:45

Както написах преди известно време, тия славчовци ще откат преди да са започнали. Вече съм на 99% сигурен. Ама сега отново ще ми обяснят, че не съм прав :mhihi:

P.S. Тия са тотален цирк :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 10 Авг 2021, 0:06

Трол, до трол, до трол..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Авг 2021, 1:49

FaceOff написа:Трол, до трол, до трол..
Всички сме тролове, само вие дето не искате да видите очеизвадните издънки на новия месия не сте :mhihi: Само дето новия беше ясен още в началото, че е по зле и от стария. Имаше момент в който си виках айде дано мине тва правителство, да гледаме сеир и да видим колко трябва да се усерат за да прогледнат хората. Ама вече си мисля, че те самите не искат да мине...друго обяснение на тая неадекватност тяхната нямам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Авг 2021, 7:16

Какви тролове , показват ни ято от калинки от кастинга на слафчу наречена правителство и това трябва да се приема без възражения ? Това е цирк , пълен дефицит на парламентаризъм и политическа воля за решение на кризата . Статуквото се смени с друго статукво , още по нелепо от предното . :no:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 10 Авг 2021, 7:36

Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми... :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Авг 2021, 7:57

Та представете си кандидатствате за някаква работа, примерно в склад за желязо за позиция пазач.
Оказва се, че този склад е част от голяма строителна фирма и нещата се объркват и вместо за пазач, от човешки ресурси ви назначават за управител на голямата фирма.
Ама вие си знаете мястото, ценза и всичко останало и, че мястото ви не е там.
Сега гледаме същото и в парламента.
Новата партия малко се държи като шумкарин на девети септември, няма език, груб е, иска да го върне на всички, дето са го потискали и насилвали, арогантен е и нахален.
Тича с босите си крака по масите и рита чиниите.
Според мен, ако новите бяха малко по-обрани като държание и арогантност, щяха да постигнат много, и пак според мен, те не искат властта, искат да са намръщена опозиция, прекарващи идеите си от тяхната телевизия и сочейки с обвинителен пръст другите.

П/п
Не харесвам политиката и не мисля, че има значение кой управлява!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 10 Авг 2021, 9:57

nickstorm написа:Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми... :dunno:

И служебното правителство се оакаха при нас.
В началото имаше малко надежда, но в момента е същото, както бяха ДПС и ГЕРБ, никва разлика.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 10 Авг 2021, 10:27

nickstorm написа:Пред тази алтернатива-предпочитам да си остане служебното правителство. Вчера гледах по новините как кандидатът за министър на вътрешните работи крещеше на журналистката в студиото, отговаряйки на съвсем обикновени въпроси. Според мен явно има някакви психически проблеми... :dunno:

Точно, защото си гледал по новините някви извадки от интервюто си останал с това впечатление. Както и многобройните клипчета по нета.
Само ми е жал, че всички тия будни журналисти и общественици, проспаха в зимен сън последните 12 години, че и 30.. ехее, къде щяхме да сме сега.. а те спинкаха..

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 10 Авг 2021, 10:38

Ами така е. 10 и повече години Бойко си развява байрака, какви ли не снимки и компромати се вадиха срещу него - тишина. Сега се появи Слави, спечели ЧЕСТНО едни избори и... какво стана? От всякакви дупки изпълзяха политолози и започнаха да мерят всяка негова дума (че и мълчанието му даже...), започнаха се едни анализи, какво написал Слави във ФБ, едни изводи се правят, отворени писма му се пишат всеки ден... Първият премиер не ставал, вторият не ставал - все едно правим кастинг за миски. А да ви питам за предишния (последния) ни премиер, дето си го гледахме 10 години - той как ви се вижда? Къде бяха тия с будната гражданска съвест, като се вадиха снимки на златни чекмеджета и се слушаха записи за ТКП, за Киро Бирата и други?
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Авг 2021, 11:06

Бахти логиката честно :banghead: Старите бяха тотал щета, за тва дай сега да ги сберем от кол и въже и да им се радваме. Ми не стаа така баце. Като си заявил, че ще си различен бъди различен. Е тва е целия проблем, че се праиш на един а отдолу същия като стария.

https://www.youtube.com/watch?v=vpzs49FGxtE

Ето за да няма такива гледали само извадки, вчера се напънах да го изгледам цялото въпреки, че ми се драйфаше още на 5тата минута. И ако си нормален човек, ще ти се иска да си гледал само извадките накрая :yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 10 Авг 2021, 11:51

ДБ и ИБНИ теглиха майните на ИТН, да видим утре какво ще стане в парламентО..
Бтв, Тошко се е оДстригал :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2021, 11:55

Може би е време да мислим и анкетираме какво ще правим при трети избори тази година... Подозирам много силно редуцирана избирателна активност, огромен спад в дела на ИТН и скок в дела на ДПС и подобни с постоянен твърд електорат по същата причина (ниска изб.активност)...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 10 Авг 2021, 12:06

Чакай от умрял писмо за ДПС да станат фактор вече :mhihi:
Напротив, хората ще си гласуват, за ИТН съм съгласен, че ще отидат в аналите на историята, където им е мястото..
Ако успее Радев да спретне един проект,ще вземе мнозинство, но вероятно за 2-3 месеца няма как..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата