кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от grkv » 14 Яну 2021, 13:04

Бебефон.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Яну 2021, 13:19

Навремето една комшийка оставяше бебе на 2 месеца в тях и излизаше по улицата с такава слушалка на сбирка с комшиите. :shock: Та всякакви идиоти има... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Яну 2021, 13:31

Е, при такива екземпляри върши работа.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Яну 2021, 13:35

По-модерно е да се заключи в колата пред магазина :wave:

По темата: телешка луканка от месарски магазин. Трудно се намира нещо качествено на нормална цена (30лв/кг). Магазина е нов, дано не вдигнат цените :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 14 Яну 2021, 14:29

При всеки е различно - ако спалните са на друг етаж/друга къща както е при нас бебефонът е страхотен. В апартамента само събира прах. :dunno:

Аз лично съм много по-доволен от такъв с камера - виждаш дали просто стене/плаче насън или наистина е станал и обикаля в леглото. Всички функции за говорене, музика и т.н. са напълно излишни в моя случай.

Едни приятели доста успешно си ползват телефоните за тая цел :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M17cH » 14 Яну 2021, 14:46

TheDriver написа:При всеки е различно - ако спалните са на друг етаж/друга къща както е при нас бебефонът е страхотен. В апартамента само събира прах. :dunno:

Аз лично съм много по-доволен от такъв с камера - виждаш дали просто стене/плаче насън или наистина е станал и обикаля в леглото. Всички функции за говорене, музика и т.н. са напълно излишни в моя случай.

Едни приятели доста успешно си ползват телефоните за тая цел :mhihi:

По двете теми ние сме доволни от най-евтиното Alecto бебефон без почти никви функции, просто добра и директна звукова връзка и отделно Wyze cam секюрити камерка която я монтирах над креватчето.
Къщата ни е на 2 етажа, та бебефона е за спешни случаи ако се задави примерно или нещо стане да се реагира бързо по звук - като жената говори горе, долу се чува стерео - буквално няма никакво забавяне. Секюрити камерата е за 1080p картина (качеството е важно ако искаш да зуумнеш към очите примерно), нощно виждане, предаване на звук и тн.. Мога дори oт работа да наблюдавам бебока примерно. Не става само с нея, тъй като има забавяне докато отвориш приложението и отделно има 2-3 секунди забавяне на картина-звук от това което се случва. Та камерата е почти винаги с изключен звук, защото става голяма какафония...
Цялата схема беше бая изгодна, бебефона беше нещо от рода на 30 евро а камерката 60 евро. Като сравниш с цените на филипс и тн за бебефони с дисплей и камера беше за момента в пъти по-евтино - 90 евро срещу 200-250евро... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 14 Яну 2021, 16:59

Има достатъчно работещи приложения за телефон, заместващи бебефоните. Единственият им минус е, ако си на място без обхват и интернет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Яну 2021, 18:44

Дривере...детенце без надзор не се оставя. Още повече па да спи само, а ти да си некъде си по други етажи :kuku:
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 14 Яну 2021, 19:07

Не ми се спори по темата, ние сме приели този подход, други родители включително и вие имате друг. Виждал съм и такива дето си оставят детето да се дере и да не може да диша, но не отиват при него, защото трябва да се научи да спи само.

Никого не бих упрекнал...
Последна промяна TheDriver на 15 Яну 2021, 12:35, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Яну 2021, 21:03

Пак казвам всеки знае него си.Аз от толкова гледане съм го докарал и до сега да спя с щерката в едно легло.Разбрахме се поне като дойде гаджето да не сме заедно... :mhihi:
Та и много добре не е на добре.Но бебе без надзор не оставям.Новото нормално за мен....не е нормално....па бали го... :dunno:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Яну 2021, 2:02

Май е време да се открие и детска тема :ok: Така хората с деца на сравнително еднаква възраст ще могат да обменят мнения.

Да подкарам и аз. Големият син спеше при нас в стаята. Причината е, че нямахме собствено жилище. Когато се изнесохме, той вече не беше бебе. Малкият от малък си спи в собствената стая и никога не ни е създавал проблеми. Ревал е един единствен път и като лоши родители го оставихме сам в другата стая. И двамата са бащичковци и бяха много спокойни. Спяха където и да ги оставиш. В кола заспиват за секунди. Сега са ми смешни, единия на 27, другия на 10. Тръгваме с колата и те се отрязват на втората минута. Големият го бъзикам, да не заспи, докато кара.

Бебетата са различни. Това, което работи на едно място е абсолютно неприемливо на друго. Децата и те. Отделно с едно дете, с две и т.н. е съвсем различно. Имаме приятели с три малки деца (на автоматична стрелба през 2.5 години), ми у тях е панаир и вечно някое реве. Поне едно :banghead: Аз полудявам, а нашия не обича да ходи там на гости.

Бебефони. На едни приятели синът им се захласваше, докато спи. Казваше нещо подобно на "ХЪК" и спираше да диша. Една година изкараха като сомнамбули. Отделно всеки има родителски инстинкт и нещата си идват от само себе си...

Обичайте си децата, и най-важното, показвайте им го. Те имат нужда от това. Колкото и да е трудно, отделяйте им време. Аз моя малкия всяка вечер след работа го карах да ми разказва, как му е минал деня. Как са играли, на какво са играли, къде са ходили, какво са видяли. Отделяйте им внимание. Не им хвърляйте таблета в ръцете или детската програма на телевизора и край.

По темата. Купих много хубави портокали :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 15 Яну 2021, 11:49

Нали е нова година и "ново аз", реших да си взема гребен тренажор...Взех ей този https://www.tunturi.com/en/rowing-machi ... 53041.html

Като човек с наднормено тегло и ограничено от към движения ежедневие,мога да кажа,че този вид уред е голяма работа :mhihi: . От НГ започнах всеки ден кардио,един ден на него,един ден на кростренажора...от гребния тренажор още не ми е минала мускулната треска на гърба,много съм доволен,единствено компютъра нещо се еб@ва , но не е драма.
Шума от водата е много як.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Яну 2021, 12:02

Гребния тренажор е може би най-добрия уред за тренировка вкъщи. Разгледай сайта на Concept2 ако си. търсиш различни типове тренировки за него :yes:

Аз си накупих малко чай за офиса...белият чай е скандално як :lalala:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 15 Яну 2021, 22:11

BMW_POWER написа:Май е време да се открие и детска тема :ok: Така хората с деца на сравнително еднаква възраст ще могат да обменят мнения.

Да подкарам и аз. Големият син спеше при нас в стаята. Причината е, че нямахме собствено жилище. Когато се изнесохме, той вече не беше бебе. Малкият от малък си спи в собствената стая и никога не ни е създавал проблеми. Ревал е един единствен път и като лоши родители го оставихме сам в другата стая. И двамата са бащичковци и бяха много спокойни. Спяха където и да ги оставиш. В кола заспиват за секунди. Сега са ми смешни, единия на 27, другия на 10. Тръгваме с колата и те се отрязват на втората минута. Големият го бъзикам, да не заспи, докато кара.

Бебетата са различни. Това, което работи на едно място е абсолютно неприемливо на друго. Децата и те. Отделно с едно дете, с две и т.н. е съвсем различно. Имаме приятели с три малки деца (на автоматична стрелба през 2.5 години), ми у тях е панаир и вечно някое реве. Поне едно :banghead: Аз полудявам, а нашия не обича да ходи там на гости.

Бебефони. На едни приятели синът им се захласваше, докато спи. Казваше нещо подобно на "ХЪК" и спираше да диша. Една година изкараха като сомнамбули. Отделно всеки има родителски инстинкт и нещата си идват от само себе си...

Обичайте си децата, и най-важното, показвайте им го. Те имат нужда от това. Колкото и да е трудно, отделяйте им време. Аз моя малкия всяка вечер след работа го карах да ми разказва, как му е минал деня. Как са играли, на какво са играли, къде са ходили, какво са видяли. Отделяйте им внимание. Не им хвърляйте таблета в ръцете или детската програма на телевизора и край.

:

:yes:

По темата https://www.ebay.com/itm/Mens-Overlarge ... 2749.l2648 И 10 пъти повече пари бих дал, защото цаките са перфектни. И за каране , и за тенис.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата