кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Навремето една комшийка оставяше бебе на 2 месеца в тях и излизаше по улицата с такава слушалка на сбирка с комшиите.
Та всякакви идиоти има... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Е, при такива екземпляри върши работа.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По-модерно е да се заключи в колата пред магазина
По темата: телешка луканка от месарски магазин. Трудно се намира нещо качествено на нормална цена (30лв/кг). Магазина е нов, дано не вдигнат цените

По темата: телешка луканка от месарски магазин. Трудно се намира нещо качествено на нормална цена (30лв/кг). Магазина е нов, дано не вдигнат цените

При всеки е различно - ако спалните са на друг етаж/друга къща както е при нас бебефонът е страхотен. В апартамента само събира прах.
Аз лично съм много по-доволен от такъв с камера - виждаш дали просто стене/плаче насън или наистина е станал и обикаля в леглото. Всички функции за говорене, музика и т.н. са напълно излишни в моя случай.
Едни приятели доста успешно си ползват телефоните за тая цел

Аз лично съм много по-доволен от такъв с камера - виждаш дали просто стене/плаче насън или наистина е станал и обикаля в леглото. Всички функции за говорене, музика и т.н. са напълно излишни в моя случай.

TheDriver написа:При всеки е различно - ако спалните са на друг етаж/друга къща както е при нас бебефонът е страхотен. В апартамента само събира прах.![]()
По двете теми ние сме доволни от най-евтиното Alecto бебефон без почти никви функции, просто добра и директна звукова връзка и отделно Wyze cam секюрити камерка която я монтирах над креватчето.
Къщата ни е на 2 етажа, та бебефона е за спешни случаи ако се задави примерно или нещо стане да се реагира бързо по звук - като жената говори горе, долу се чува стерео - буквално няма никакво забавяне. Секюрити камерата е за 1080p картина (качеството е важно ако искаш да зуумнеш към очите примерно), нощно виждане, предаване на звук и тн.. Мога дори oт работа да наблюдавам бебока примерно. Не става само с нея, тъй като има забавяне докато отвориш приложението и отделно има 2-3 секунди забавяне на картина-звук от това което се случва. Та камерата е почти винаги с изключен звук, защото става голяма какафония...
Цялата схема беше бая изгодна, бебефона беше нещо от рода на 30 евро а камерката 60 евро. Като сравниш с цените на филипс и тн за бебефони с дисплей и камера беше за момента в пъти по-евтино - 90 евро срещу 200-250евро...

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Има достатъчно работещи приложения за телефон, заместващи бебефоните. Единственият им минус е, ако си на място без обхват и интернет.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Дривере...детенце без надзор не се оставя. Още повече па да спи само, а ти да си некъде си по други етажи 

Хм,хм...
Не ми се спори по темата, ние сме приели този подход, други родители включително и вие имате друг. Виждал съм и такива дето си оставят детето да се дере и да не може да диша, но не отиват при него, защото трябва да се научи да спи само.
Никого не бих упрекнал...
Никого не бих упрекнал...
Последна промяна TheDriver на 15 Яну 2021, 12:35, променена общо 1 път
Пак казвам всеки знае него си.Аз от толкова гледане съм го докарал и до сега да спя с щерката в едно легло.Разбрахме се поне като дойде гаджето да не сме заедно...
Та и много добре не е на добре.Но бебе без надзор не оставям.Новото нормално за мен....не е нормално....па бали го...

Та и много добре не е на добре.Но бебе без надзор не оставям.Новото нормално за мен....не е нормално....па бали го...

Май е време да се открие и детска тема
Така хората с деца на сравнително еднаква възраст ще могат да обменят мнения.
Да подкарам и аз. Големият син спеше при нас в стаята. Причината е, че нямахме собствено жилище. Когато се изнесохме, той вече не беше бебе. Малкият от малък си спи в собствената стая и никога не ни е създавал проблеми. Ревал е един единствен път и като лоши родители го оставихме сам в другата стая. И двамата са бащичковци и бяха много спокойни. Спяха където и да ги оставиш. В кола заспиват за секунди. Сега са ми смешни, единия на 27, другия на 10. Тръгваме с колата и те се отрязват на втората минута. Големият го бъзикам, да не заспи, докато кара.
Бебетата са различни. Това, което работи на едно място е абсолютно неприемливо на друго. Децата и те. Отделно с едно дете, с две и т.н. е съвсем различно. Имаме приятели с три малки деца (на автоматична стрелба през 2.5 години), ми у тях е панаир и вечно някое реве. Поне едно
Аз полудявам, а нашия не обича да ходи там на гости.
Бебефони. На едни приятели синът им се захласваше, докато спи. Казваше нещо подобно на "ХЪК" и спираше да диша. Една година изкараха като сомнамбули. Отделно всеки има родителски инстинкт и нещата си идват от само себе си...
Обичайте си децата, и най-важното, показвайте им го. Те имат нужда от това. Колкото и да е трудно, отделяйте им време. Аз моя малкия всяка вечер след работа го карах да ми разказва, как му е минал деня. Как са играли, на какво са играли, къде са ходили, какво са видяли. Отделяйте им внимание. Не им хвърляйте таблета в ръцете или детската програма на телевизора и край.
По темата. Купих много хубави портокали

Да подкарам и аз. Големият син спеше при нас в стаята. Причината е, че нямахме собствено жилище. Когато се изнесохме, той вече не беше бебе. Малкият от малък си спи в собствената стая и никога не ни е създавал проблеми. Ревал е един единствен път и като лоши родители го оставихме сам в другата стая. И двамата са бащичковци и бяха много спокойни. Спяха където и да ги оставиш. В кола заспиват за секунди. Сега са ми смешни, единия на 27, другия на 10. Тръгваме с колата и те се отрязват на втората минута. Големият го бъзикам, да не заспи, докато кара.
Бебетата са различни. Това, което работи на едно място е абсолютно неприемливо на друго. Децата и те. Отделно с едно дете, с две и т.н. е съвсем различно. Имаме приятели с три малки деца (на автоматична стрелба през 2.5 години), ми у тях е панаир и вечно някое реве. Поне едно

Бебефони. На едни приятели синът им се захласваше, докато спи. Казваше нещо подобно на "ХЪК" и спираше да диша. Една година изкараха като сомнамбули. Отделно всеки има родителски инстинкт и нещата си идват от само себе си...
Обичайте си децата, и най-важното, показвайте им го. Те имат нужда от това. Колкото и да е трудно, отделяйте им време. Аз моя малкия всяка вечер след работа го карах да ми разказва, как му е минал деня. Как са играли, на какво са играли, къде са ходили, какво са видяли. Отделяйте им внимание. Не им хвърляйте таблета в ръцете или детската програма на телевизора и край.
По темата. Купих много хубави портокали

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Нали е нова година и "ново аз", реших да си взема гребен тренажор...Взех ей този https://www.tunturi.com/en/rowing-machi ... 53041.html
Като човек с наднормено тегло и ограничено от към движения ежедневие,мога да кажа,че този вид уред е голяма работа
. От НГ започнах всеки ден кардио,един ден на него,един ден на кростренажора...от гребния тренажор още не ми е минала мускулната треска на гърба,много съм доволен,единствено компютъра нещо се еб@ва , но не е драма.
Шума от водата е много як.
Като човек с наднормено тегло и ограничено от към движения ежедневие,мога да кажа,че този вид уред е голяма работа

Шума от водата е много як.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Гребния тренажор е може би най-добрия уред за тренировка вкъщи. Разгледай сайта на Concept2 ако си. търсиш различни типове тренировки за него 
Аз си накупих малко чай за офиса...белият чай е скандално як

Аз си накупих малко чай за офиса...белият чай е скандално як

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
BMW_POWER написа:Май е време да се открие и детска темаТака хората с деца на сравнително еднаква възраст ще могат да обменят мнения.
Бебетата са различни. Това, което работи на едно място е абсолютно неприемливо на друго. Децата и те. Отделно с едно дете, с две и т.н. е съвсем различно. Имаме приятели с три малки деца (на автоматична стрелба през 2.5 години), ми у тях е панаир и вечно някое реве. Поне едноАз полудявам, а нашия не обича да ходи там на гости.
:

По темата https://www.ebay.com/itm/Mens-Overlarge ... 2749.l2648 И 10 пъти повече пари бих дал, защото цаките са перфектни. И за каране , и за тенис.