Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Моджо написа:Ама в тях ли си е ? Корона ? Ужас! Дано се оправи бързо и без последствия.
Не знам дали е корона, да в тях си е.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Една ТК , която ми хрумна 3 месеца след началото на пандемията (малко бавно мисля
)
Според мен световното положение постепенно и сигурно прегряваше.
Икономиките прегряваха.
Всички еколози къде с основание, къде без тръбяха за озонов слой, замърсяване и изсичане на горите.
Конфликти ескалираха и въобще като цяло нещата отиваха на зле.
Дори мъдрият колега @BMW_POWER пусна тема "Войната започва", подозирайки подобна ескалация на напрежението в цял свят.
Следващата стъпка бе именно война!
Но очевидно е имало и друг начин за охлаждане на икономиката, регионалните конфликти и екологичните проблеми и ето го налице - Ковид!
Икономиките забавиха растежа, в следствие на това намаляха парниковите газове, замърсяването.
Големите сили се съсредоточиха с собствените си проблеми и зарязаха до някъде външната политика.
Тея, дето държат парите се постараха да направят още пари и да пооправят някой независими държави малко по-зависими и контролируеми със заеми.
За ЕС също е добре дошло, като по този начин малко забавиха икономическият растеж, похарчиха една камара пари, задължиха няколко послушни и непослушни членки на ЕС, големите от ЕС си реорганизираха нещата за да е сигурно, че са титуляри след пандемията и всичко е точно.
И понеже излязоха ваксините, хората малко се умориха от мерките, отегчиха се от новините...малко изчезна страха и...
Баам, "мутация" на вируса , за да ни държи в кондиция и да вървят мерки и ваксини.
Та така мисля аз нещата.
И...ще се ваксинирам разбира се, след някой друг месец.

Според мен световното положение постепенно и сигурно прегряваше.
Икономиките прегряваха.
Всички еколози къде с основание, къде без тръбяха за озонов слой, замърсяване и изсичане на горите.
Конфликти ескалираха и въобще като цяло нещата отиваха на зле.
Дори мъдрият колега @BMW_POWER пусна тема "Войната започва", подозирайки подобна ескалация на напрежението в цял свят.
Следващата стъпка бе именно война!
Но очевидно е имало и друг начин за охлаждане на икономиката, регионалните конфликти и екологичните проблеми и ето го налице - Ковид!
Икономиките забавиха растежа, в следствие на това намаляха парниковите газове, замърсяването.
Големите сили се съсредоточиха с собствените си проблеми и зарязаха до някъде външната политика.
Тея, дето държат парите се постараха да направят още пари и да пооправят някой независими държави малко по-зависими и контролируеми със заеми.
За ЕС също е добре дошло, като по този начин малко забавиха икономическият растеж, похарчиха една камара пари, задължиха няколко послушни и непослушни членки на ЕС, големите от ЕС си реорганизираха нещата за да е сигурно, че са титуляри след пандемията и всичко е точно.
И понеже излязоха ваксините, хората малко се умориха от мерките, отегчиха се от новините...малко изчезна страха и...
Баам, "мутация" на вируса , за да ни държи в кондиция и да вървят мерки и ваксини.
Та така мисля аз нещата.
И...ще се ваксинирам разбира се, след някой друг месец.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа::OT:
Чухме се с мечката, доста е зле , трудно говореше, каза че като стане за повече от 10 мин и се измаря много и никога не се е чувствал така , пие антибитоици......
Кофти работа..
Дано се оправя бързо и да го видим пак на линия.
ivanski_2 написа::OT:
Чухме се с мечката, доста е зле , трудно говореше, каза че като стане за повече от 10 мин и се измаря много и никога не се е чувствал така , пие антибитоици......
Кофти работа..
Бързо оздравяване и възстановяване! Бъди силен, повече от всякога!
ryan83 написа:Top Gun Maverick написа:ryan83 написа::mhihi:Работата не е на добре. Как ще издържа до 31 януари без фитнес..
то да беше само тва..
![]()
![]()
Намираш си един лост и една успоредка, друго не ти трябва. Ще се учудиш колко свободен може да се почувстваш от тия железа.Ако няма наблизо, поне лицеви опори и пак е нещо.
А да бе..![]()
отива формата и всичко..ся и по тея празници..после знаеш ли как се връща?
![]()
![]()
То ако ставаше така лесно нямаше да има фитнеси..![]()
става точно така лесно... фитнесите са за мотивация- друга полза почти нямат.
за да си подържа формата на човек му трябва един набор от гири, 2х3 празно място и за 50 лева примерно една скоба/лост за закачане на касата на вратата...
по темата - мой добър приятел прекара ковида - каза, че вдигнал температура 39 за 3-4 дена и бил много уморен и носа му бил като червена камба. други симптоми е нямал. 10 дена го бори.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Бързо оздравяване на Боримечката! Чакаме го оздравял да ъпдейтва темите за инвестициите недвижимата и движимата.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:..за да си подържа формата на човек му трябва ..
Това ще му стигне, ако няма никаква форма. Ама в такъв случай по-добре да не се занимава с глупости

Боримечката да се оправя по-скоро, че без него не е същия форума.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мистериозния нов щам на коронавирус
Заглавието на темата е точно в 10 ката . И ще бъде там при всеки нов щам на коронавируса ...истински евъргрийн

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
bum_bum написа:alx написа:..за да си подържа формата на човек му трябва ..
Това ще му стигне, ако няма никаква форма. Ама в такъв случай по-добре да не се занимава с глупости![]()
разглезен си...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Е, ако иска да става културист ще са му необходими и другите неща, ама иначе за сила, издръжливост и дори много добра визия ще му стигне. Бате Арни дори го казваше едно време кога трябва да влезете в зала ако упражненията със свободни ръце не ви помагат в един момент.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си ги правя лицевите опори, имам си и пудовки и торба и дедбол 20кг и ластици, но при положение, че тягата ми е 2,5Х собственото тегло и правя раменна преса с лично тегло 10Х повторения за какви гирички говорим? След 2-3 месеца без тежък лост силата малко по малко си отива.
Опитай Сидни:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
За 20 мин. Най-доброто ми постижение е 19, преди около 3 години. Със стриктни набирания. Под 12-14 ако си, не споменавай на някой, че някога нещо, някъде си тренирал
Опитай Сидни:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
За 20 мин. Най-доброто ми постижение е 19, преди около 3 години. Със стриктни набирания. Под 12-14 ако си, не споменавай на някой, че някога нещо, някъде си тренирал

bum_bum написа:Аз си ги правя лицевите опори, имам си и пудовки и торба и дедбол 20кг и ластици, но при положение, че тягата ми е 2,5Х собственото тегло и правя раменна преса с лично тегло 10Х повторения за какви гирички говорим? След 2-3 месеца без тежък лост силата малко по малко си отива.
Опитай Сидни:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
опитах

13 чисти както си трябва
обаче щях да умра баси... мисля, че ако разместя малко усилието във времето можех да направя още 1-2 сет-а... а може и само да си мисля... ужким съм горе долу във форма особено за годините си

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
13 е прилично. Много такива, които си мислят, че са в някаква форма и до 10 не могат да добутат.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това ако живота ми зависи от него няма да мога да го направя към момента. Едно време можеше и да добутам до някъде.
Поне темата отиде на далеч по-добро.

Поне темата отиде на далеч по-добро.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия са елементарни за тестване на физическата пригодност горе-долу. Истински добрите правят някакви ненормални бройки, 20+ 10 например
Ако искаш нещо наистина гадно да видиш потърси кросфит тренировки с имена на герои.
Ако искаш нещо наистина гадно да видиш потърси кросфит тренировки с имена на герои.