Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от ivanski_2 » 22 Дек 2020, 12:31

Моджо написа:Ама в тях ли си е ? Корона ? Ужас! Дано се оправи бързо и без последствия.

Не знам дали е корона, да в тях си е.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Дек 2020, 13:33

Една ТК , която ми хрумна 3 месеца след началото на пандемията (малко бавно мисля :mhihi: )
Според мен световното положение постепенно и сигурно прегряваше.
Икономиките прегряваха.
Всички еколози къде с основание, къде без тръбяха за озонов слой, замърсяване и изсичане на горите.
Конфликти ескалираха и въобще като цяло нещата отиваха на зле.
Дори мъдрият колега @BMW_POWER пусна тема "Войната започва", подозирайки подобна ескалация на напрежението в цял свят.
Следващата стъпка бе именно война!

Но очевидно е имало и друг начин за охлаждане на икономиката, регионалните конфликти и екологичните проблеми и ето го налице - Ковид!
Икономиките забавиха растежа, в следствие на това намаляха парниковите газове, замърсяването.
Големите сили се съсредоточиха с собствените си проблеми и зарязаха до някъде външната политика.
Тея, дето държат парите се постараха да направят още пари и да пооправят някой независими държави малко по-зависими и контролируеми със заеми.
За ЕС също е добре дошло, като по този начин малко забавиха икономическият растеж, похарчиха една камара пари, задължиха няколко послушни и непослушни членки на ЕС, големите от ЕС си реорганизираха нещата за да е сигурно, че са титуляри след пандемията и всичко е точно.

И понеже излязоха ваксините, хората малко се умориха от мерките, отегчиха се от новините...малко изчезна страха и...
Баам, "мутация" на вируса , за да ни държи в кондиция и да вървят мерки и ваксини.

Та така мисля аз нещата.
И...ще се ваксинирам разбира се, след някой друг месец.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 22 Дек 2020, 14:39

ivanski_2 написа::OT:
Чухме се с мечката, доста е зле , трудно говореше, каза че като стане за повече от 10 мин и се измаря много и никога не се е чувствал така , пие антибитоици......

Кофти работа..

Дано се оправя бързо и да го видим пак на линия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Дек 2020, 15:02

ivanski_2 написа::OT:
Чухме се с мечката, доста е зле , трудно говореше, каза че като стане за повече от 10 мин и се измаря много и никога не се е чувствал така , пие антибитоици......

Кофти работа..

Бързо оздравяване и възстановяване! Бъди силен, повече от всякога!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2020, 16:35

ryan83 написа:
Top Gun Maverick написа:
ryan83 написа::mhihi: :mhihi: Работата не е на добре. Как ще издържа до 31 януари без фитнес.. :banghead: то да беше само тва.. :mhihi: :mhihi: :help:

Намираш си един лост и една успоредка, друго не ти трябва. Ще се учудиш колко свободен може да се почувстваш от тия железа. :mhihi: Ако няма наблизо, поне лицеви опори и пак е нещо.

А да бе.. :mhihi: :mhihi: отива формата и всичко..ся и по тея празници..после знаеш ли как се връща? :mhihi: :mhihi:
То ако ставаше така лесно нямаше да има фитнеси.. :mhihi: :mhihi:

става точно така лесно... фитнесите са за мотивация- друга полза почти нямат.

за да си подържа формата на човек му трябва един набор от гири, 2х3 празно място и за 50 лева примерно една скоба/лост за закачане на касата на вратата...

по темата - мой добър приятел прекара ковида - каза, че вдигнал температура 39 за 3-4 дена и бил много уморен и носа му бил като червена камба. други симптоми е нямал. 10 дена го бори.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Дек 2020, 17:53

Бързо оздравяване на Боримечката! Чакаме го оздравял да ъпдейтва темите за инвестициите недвижимата и движимата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 18:40

alx написа:..за да си подържа формата на човек му трябва ..

Това ще му стигне, ако няма никаква форма. Ама в такъв случай по-добре да не се занимава с глупости :mhihi:

Боримечката да се оправя по-скоро, че без него не е същия форума.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Дек 2020, 18:58

Мистериозния нов щам на коронавирус

Заглавието на темата е точно в 10 ката . И ще бъде там при всеки нов щам на коронавируса ...истински евъргрийн :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2020, 19:06

bum_bum написа:
alx написа:..за да си подържа формата на човек му трябва ..

Това ще му стигне, ако няма никаква форма. Ама в такъв случай по-добре да не се занимава с глупости :mhihi:

разглезен си... :) аз само със лицеви, коремни преси, набирания и клякания мога да се/те съсипя.. да не говориме каква мизерия мога да ти/си спретна със дъмбели :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Дек 2020, 19:12

Е, ако иска да става културист ще са му необходими и другите неща, ама иначе за сила, издръжливост и дори много добра визия ще му стигне. Бате Арни дори го казваше едно време кога трябва да влезете в зала ако упражненията със свободни ръце не ви помагат в един момент.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 19:18

Аз си ги правя лицевите опори, имам си и пудовки и торба и дедбол 20кг и ластици, но при положение, че тягата ми е 2,5Х собственото тегло и правя раменна преса с лично тегло 10Х повторения за какви гирички говорим? След 2-3 месеца без тежък лост силата малко по малко си отива.

Опитай Сидни:

5 набирания
10 лицеви
15 клека

За 20 мин. Най-доброто ми постижение е 19, преди около 3 години. Със стриктни набирания. Под 12-14 ако си, не споменавай на някой, че някога нещо, някъде си тренирал :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2020, 20:09

bum_bum написа:Аз си ги правя лицевите опори, имам си и пудовки и торба и дедбол 20кг и ластици, но при положение, че тягата ми е 2,5Х собственото тегло и правя раменна преса с лично тегло 10Х повторения за какви гирички говорим? След 2-3 месеца без тежък лост силата малко по малко си отива.

Опитай Сидни:

5 набирания
10 лицеви
15 клека

За 20 мин. Най-доброто ми постижение е 19, преди около 3 години. Със стриктни набирания. Под 12-14 ако си, не споменавай на някой, че някога нещо, някъде си тренирал :mhihi:

опитах :ok:

13 чисти както си трябва

обаче щях да умра баси... мисля, че ако разместя малко усилието във времето можех да направя още 1-2 сет-а... а може и само да си мисля... ужким съм горе долу във форма особено за годините си :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 20:15

13 е прилично. Много такива, които си мислят, че са в някаква форма и до 10 не могат да добутат.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Дек 2020, 20:46

Това ако живота ми зависи от него няма да мога да го направя към момента. Едно време можеше и да добутам до някъде. :mhihi:
Поне темата отиде на далеч по-добро.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 21:02

Тия са елементарни за тестване на физическата пригодност горе-долу. Истински добрите правят някакви ненормални бройки, 20+ 10 например

Ако искаш нещо наистина гадно да видиш потърси кросфит тренировки с имена на герои.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата