Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от DiMIcha84 » 31 Юли 2020, 22:58

Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен :dunno: , в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 01 Авг 2020, 0:35

DiMIcha84 написа:Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен :dunno: , в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.

При тези симптоми защо не поиска PCR?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 01 Авг 2020, 2:43

DiMIcha84 написа:Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен :dunno: , в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.

Не колега,не е короната.Изкарали сте по-тежкият грип "Б".В това топло време си е доста болезнено преживяване.Хвърли му пепел и напред!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Авг 2020, 12:33

Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.

https://trafficnews.bg/obshtestvo/mlade ... ni-185318/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 02 Авг 2020, 22:54

blacksapphire написа:Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.

Тоя е метнал черния дроб на кучетата да се бият за него :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Авг 2020, 23:26

DLVasilev написа:

??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Авг 2020, 0:32

Сега де що мърда мре от хобит ундурнайсе
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Авг 2020, 8:45

А това че 50% от ушаците дето пазели протестите в София били заразени с ковид ? Значи протестърите използват биологично оръжие за поразяване на ушевите ..:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Авг 2020, 14:14

zAcK написа:От моите познати нито един не взима нищо :dunno: Това са близо 10 човека. Както не познавах никой, така станаха доста с положителни тестове. Под нищо имам предвид антибиотици и т.н. А, да :idea: Няколко от тях си пийват яко, щото изперкват от карантината :dunno:

При всички различно. При мен едната позната в началото даже нямаше симптоми, после обаче и на антибиотици вкъщи мина.

А за годините - в България повечето заболели са млади хора. Ето тук има данни по възраст - https://coronavirus.bg/bg/statistika .

А къде се спазват мерки... баш в София се спазват най-много. Аз и не мисля, че има нужда от нещо повече от маски в затворените помещения. Зимата ще е интересно, когато няма открити заведения и населението не е разпръснато по почивки. Ваксините също ми е интересно колко ще са ефективни. Аз лично не мисля да бързам. Да не се окаже, че толкова бързо разработени и тествани... да отварят други проблеми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2020, 16:43

DLVasilev написа:

Какво написа :shock: :kuku: :shock:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 03 Авг 2020, 17:07

TNT написа:Аз лично не мисля да бързам. Да не се окаже, че толкова бързо разработени и тествани... да отварят други проблеми.

Без съмнение :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Авг 2020, 9:00

drevnia (дето си по-млад от мен), какво се случва у ваше село бре ? Нещо много коронясали си имате дочух.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Авг 2020, 8:21

Хайде 303-ма за днес, минаваме 5% заразени от тестваните:
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/zarazenite-otnovo-preminaha-granitsata-ot-300-bum-na-infektsiyata-v-blagoevgradsko

И к'во се'а? :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Авг 2020, 8:29

350 на ден било нормално , каза главния микробиолог на републиката БиБи оня ден в отговор на риторичен въпрос на зрители :dunno:
Между другото аз вече познавам лично 2ма заразени , и не лично трети столичанин който ги е заразил . Агитката там е поне 100 човека , как само двама са прихванали и никой друг :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Авг 2020, 9:00

А тия останалите от агитката изследвали ли са се ? Ако не, няма как да знаеш заразени ли са или не са.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата