Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен
, в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DiMIcha84 написа:Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен, в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.
При тези симптоми защо не поиска PCR?
DiMIcha84 написа:Аз изкарах, то още карам де, но тежкото поне за сега мина, някакъв вирус ли е нещо друго ли е не знам, но аз по тежко каран грип до сега не съм имал. Температурата ми 7дни варираше между 37-39градуса, имах главоболие, отпадналост, загуба на апетит, безсъние и много тежка суха кашлица която се оказа, че е в следствие на възпаление в белите дробове. За първите 5 дни бях изял 5 банана и половин пъпеш свалил съм над 6кг. Сега вече с температурата и кашлицата нямам проблем, единствено продължавам лечение с антибиотици на възпалението на белия дроб. Симптомите ми бяха 100процента идентични със на короната, направих си тест но от тези бързите-кръвните, който се оказа негативен, в последствие от доста места ми казаха, че не можело да им се вярва. Но казвам Ви колеги ако действително съм карал корона, това наистина е нещо много шибано и не го пожелавам на никой.
Не колега,не е короната.Изкарали сте по-тежкият грип "Б".В това топло време си е доста болезнено преживяване.Хвърли му пепел и напред!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.
https://trafficnews.bg/obshtestvo/mlade ... ni-185318/
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
blacksapphire написа:Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.
Тоя е метнал черния дроб на кучетата да се бият за него

ATR-42/72
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
DLVasilev написа:blacksapphire написа:Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.
??
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А това че 50% от ушаците дето пазели протестите в София били заразени с ковид ? Значи протестърите използват биологично оръжие за поразяване на ушевите ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
zAcK написа:От моите познати нито един не взима нищоТова са близо 10 човека. Както не познавах никой, така станаха доста с положителни тестове. Под нищо имам предвид антибиотици и т.н. А, да
Няколко от тях си пийват яко, щото изперкват от карантината
При всички различно. При мен едната позната в началото даже нямаше симптоми, после обаче и на антибиотици вкъщи мина.
А за годините - в България повечето заболели са млади хора. Ето тук има данни по възраст - https://coronavirus.bg/bg/statistika .
А къде се спазват мерки... баш в София се спазват най-много. Аз и не мисля, че има нужда от нещо повече от маски в затворените помещения. Зимата ще е интересно, когато няма открити заведения и населението не е разпръснато по почивки. Ваксините също ми е интересно колко ще са ефективни. Аз лично не мисля да бързам. Да не се окаже, че толкова бързо разработени и тествани... да отварят други проблеми.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DLVasilev написа:blacksapphire написа:Починал 19 годишен абитуриент от баловете юни в Търново.
Какво написа

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:Аз лично не мисля да бързам. Да не се окаже, че толкова бързо разработени и тествани... да отварят други проблеми.
Без съмнение

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
drevnia (дето си по-млад от мен), какво се случва у ваше село бре ? Нещо много коронясали си имате дочух.
Хм,хм...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Хайде 303-ма за днес, минаваме 5% заразени от тестваните:
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/zarazenite-otnovo-preminaha-granitsata-ot-300-bum-na-infektsiyata-v-blagoevgradsko
И к'во се'а?

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/zarazenite-otnovo-preminaha-granitsata-ot-300-bum-na-infektsiyata-v-blagoevgradsko
И к'во се'а?

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
350 на ден било нормално , каза главния микробиолог на републиката БиБи оня ден в отговор на риторичен въпрос на зрители 
Между другото аз вече познавам лично 2ма заразени , и не лично трети столичанин който ги е заразил . Агитката там е поне 100 човека , как само двама са прихванали и никой друг

Между другото аз вече познавам лично 2ма заразени , и не лично трети столичанин който ги е заразил . Агитката там е поне 100 човека , как само двама са прихванали и никой друг

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
А тия останалите от агитката изследвали ли са се ? Ако не, няма как да знаеш заразени ли са или не са.
Хм,хм...