Гърне ?
Модератор: bum_bum
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Гърне ?
fok написа:Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ?![]()
![]()
карай без гърне, със сигурност ще те чуят

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колега ти возил ли си се в кола с такова гърне дето се чува от далече ама на извън градско ????? След 200км пак няма да го чуваш. Ама не щото е спряло да се чува ами щото ти няма да чувашfok написа:Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ?![]()
![]()

Постави въпроса по друг начин. Искаш да е по плътен звука или направо да се чува

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Права тръби до края само със Задно гърне някво хубаво и си готов
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хаха аз сега на Е30-ката съм така - права тръба и накрая някакво пропаднало гърне, как ручи не е истина
Аз пък го оставям в такова положение поради финансови причини, иначе бих взел оригинални гърнета.

BMW only!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Колега казах ти да си вземеш някакви биташки щото те май вдигат най голям шум. А и въпросат ти беше такъв. Що се отнася до оригиналните спорти гърнета те имат по плътен звук в ниските но при високи обороти са доста по изчистени за да не ти гръмне главата като си на дълго със 140-150км и над 3500 оборота. А доколкото разбрах ти целиш точно товаfok написа:Е вие се ебавате с мен ! Не ми пречи това . че ще ми гръмне главата , свикнал съм , а и аз не я карам на дълъг път тази кола ! Не търся турските боклуци !

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
aero написа:fok написа:Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ?![]()
![]()
карай без гърне, със сигурност ще те чуят

9 мнения
• Страница 1 от 1