Гърне ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Гърне ?

Мнение от fok » 20 Яну 2007, 4:50

Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ? :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Re: Гърне ?

Мнение от aero » 20 Яну 2007, 4:58

fok написа:Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ? :help: :help: :help:

карай без гърне, със сигурност ще те чуят :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 20 Яну 2007, 18:25

fok написа:Дайте някаква идея какво гърне да сложа , за да ме чуват от далече за Е36 Copmact ? :help: :help: :help:
Колега ти возил ли си се в кола с такова гърне дето се чува от далече ама на извън градско ????? След 200км пак няма да го чуваш. Ама не щото е спряло да се чува ами щото ти няма да чуваш :mhihi: :mhihi: :mhihi: А иначе човека най добре ти каза направо карай без гърне.
Постави въпроса по друг начин. Искаш да е по плътен звука или направо да се чува :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чувал съм и тези биташките гърнета и те се чуват и са евтини. Ако въпроса опира само до чуването вземи такова.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от fok » 20 Яну 2007, 18:48

Е вие се ебавате с мен ! Не ми пречи това . че ще ми гръмне главата , свикнал съм , а и аз не я карам на дълъг път тази кола ! Не търся турските боклуци !

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Яну 2007, 19:47

Права тръби до края само със Задно гърне някво хубаво и си готов
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Яну 2007, 23:34

Хаха аз сега на Е30-ката съм така - права тръба и накрая някакво пропаднало гърне, как ручи не е истина :roll: Аз пък го оставям в такова положение поради финансови причини, иначе бих взел оригинални гърнета.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 22 Яну 2007, 10:54

fok написа:Е вие се ебавате с мен ! Не ми пречи това . че ще ми гръмне главата , свикнал съм , а и аз не я карам на дълъг път тази кола ! Не търся турските боклуци !
Колега казах ти да си вземеш някакви биташки щото те май вдигат най голям шум. А и въпросат ти беше такъв. Що се отнася до оригиналните спорти гърнета те имат по плътен звук в ниските но при високи обороти са доста по изчистени за да не ти гръмне главата като си на дълго със 140-150км и над 3500 оборота. А доколкото разбрах ти целиш точно това :mhihi: :mhihi: да ти гръмне главата. Затова и ти предложих ментаците по пазара. Между другото мой приятел е с такова вече втора година и си няма проблеми с гърнето освен че от където мине и се включват аларми :mhihi: :mhihi: ама и той като тебе така му харесвало
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 22 Яну 2007, 16:06

aero написа:

карай без гърне, със сигурност ще те чуят :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: - след време ще тръсиш такова, което да не ти надува главата, но няма нищо лошо разбира се ....
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Яну 2007, 21:10

на една М40ка бях с тръба и накрая резонаторно гърне Несспорт, беше прилично, сега на е30ката съм с едно по средата и същия несспорт отзад, звука е много приятен, нито ти надува главата, нито дразни всичко живо, но животните задено с жените бягат на далечи и сите аларми са на 6

Назад към Tuning