Нечувана тема...:)
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Fking написа:presley
тва много ме съмнява да стане, освен ако не си 1.50м
къф е проблема ако имаш шибидах???
![]()
![]()
на мен лично е36 седан ми е тясна дори отзад...![]()
е36 седан ти е тясна?

П.С -знам че говорим за БМВ-сутра ама просто не се сдържах-все пак опит!

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ilinka_loves_BMW написа:Е34 Предните седалки максимално напред Мацката на колене с лице или към задното стъкло или към някой страничен джам,а момъка изодзад-демек на задна прашка. УХААААА кеф!!! Може и пича да е седнал,а пичката отгоре да го язди( еи за това е предимство шибидаха,щот девойчето може да се нарани иначе) А поза 69 е най-интересна на задната седалка(само че аз съм миньонче и ми е лесно ама баткото беше дълъг и сменях задно дясно стъкло после щот единия му крак щръкна навънка) -това за задните седалки
![]()
За предните ми е малко непонятно как? Имам опити ама то много опасно бре(там стават и доста контузии) При опит да извършвам едни движения с глава-после имах комбал от воланаМърдаш на сам мърдаш на там ама то или ша включиш чистачките(съвсем сериозно говоря) или ще ти обива ръчната спирачка,а пък недай си боже да се ощасливиш и на скоростния лост по погрешка( еГати след всички тия смешни случки колата се тресеше не щот нали....... ами щот се хилихме кат зелки и убихме цялата романтика на момента)
А аз девствен капак нямам-и двата съм ги минала ! ма задния ми идва малко високичък та затова огъвам само предния
(е не злоупотребявам естествено)

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Пускам леко облегалката на шофьорската седалка (обаче не до края). После карам мадамата да се съблече. След това я пращам до багажника където си държа буркан кисели краставички и бутилка домашна ракия - давам и 15 секунди да ги донесе и да отвори буркана с лакът - дааааа бейбиии, точно такаааа, знаеш колко грама да ми сипееееш
След това я карам да застане пред колата и пускам дългите. След това упражнение избичвам от уредбата Амет и я карам да ми играе кючек докато си къркам и си мезя.

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Гадняри тука усещам наква Е36 конспирация
П.С. В Е30 също е супер, ама няма да ви кажа

П.С. В Е30 също е супер, ама няма да ви кажа

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
X-citer написа:Пускам леко облегалката на шофьорската седалка (обаче не до края). После карам мадамата да се съблече. След това я пращам до багажника където си държа буркан кисели краставички и бутилка домашна ракия - давам и 15 секунди да ги донесе и да отвори буркана с лакът - дааааа бейбиии, точно такаааа, знаеш колко грама да ми сипеееешСлед това я карам да застане пред колата и пускам дългите. След това упражнение избичвам от уредбата Амет и я карам да ми играе кючек докато си къркам и си мезя.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хахахах Е30 - това някаква шега ли е
Все едно да правиш секс в нощното шкафче
Нема такава теснотия! Отказах се и предпочетох варианта на предния капак, лично аз. Отпред беше тясно, а отзад е пълен абсурд, освен ако не са джуджета и двамата. Виж в ГОЛФ 2-чицата бях измислил начин и се получи супер - седалките максимално напред, облегалките дигнати (голф двувратка), мацката на задната седалка на коленеееее и дай дай на задна - аз с единия крак на коляно на седалката, с другия стъпил на пода на колата 

BMW only!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
amd написа:Хахахах Е30 - това някаква шега ли еВсе едно да правиш секс в нощното шкафче
Нема такава теснотия! Отказах се и предпочетох варианта на предния капак, лично аз. Отпред беше тясно, а отзад е пълен абсурд, освен ако не са джуджета и двамата. Виж в ГОЛФ 2-чицата бях измислил начин и се получи супер - седалките максимално напред, облегалките дигнати (голф двувратка), мацката на задната седалка на коленеееее и дай дай на задна - аз с единия крак на коляно на седалката, с другия стъпил на пода на колата
Щом в Е30 не можеш значи не те бива

Ще дам жокер и на 316-ката седалките са ми от купе

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На капака
На задната седалка:arrow:
На предната седалка
По време на шофиране
И сам войнът е войн :arrow:

На задната седалка:arrow:

На предната седалка

По време на шофиране

И сам войнът е войн :arrow:

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
X-citer ахахахах ти си не човек....
за купеее
еми и на задната става мързелската ама мацката ще я боли врата после щот ... да иначе си удря тиквата в тавана
също става на предна дясна дърпа се до край на зад
сваля се облегалката
жената ляга по гръб
и ти върху нея кърти
ама там мноо ти се изморяват краката и не е арно
също на задната седалка става и на задна ама си е бая гимнастика
за купеее
еми и на задната става мързелската ама мацката ще я боли врата после щот ... да иначе си удря тиквата в тавана

също става на предна дясна дърпа се до край на зад
сваля се облегалката
жената ляга по гръб
и ти върху нея кърти

ама там мноо ти се изморяват краката и не е арно

също на задната седалка става и на задна ама си е бая гимнастика

4 8 15 16 23 42
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
От моя скромен опиП с е30 и е36 купе предпочитам определено втория вариант. Номера с избутването на седалките максимално напред заедно с облегалките е според мен най-добрият начин, става сравнително просторно и сравнотелно удобно за задна, да седна в него или в полулегнало положение (хъх, не мога да го обясня). С повече фантазия доста интересни неща се получават
Предните седалки не ги долюбвам никак, особено шофьорската, трябва да внимаваш с клаксона да не разбудиш махалата

Предните седалки не ги долюбвам никак, особено шофьорската, трябва да внимаваш с клаксона да не разбудиш махалата

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
'юбчо ти си изрод бе бате
много оригинален секс правиш ще взема и аз да пробвам така с ракиика и мезе и жената да танцува все едно сам в пийп бар
а след това ох котьо
ина става на задата седалка задна прашка като ацката е обарната или кам страни4ния джам или кам задния джам ,мойе и отпред седнала в теб или ти да я натиска6 на неината седалка
ама а са малко едри4ак и ми е тесни4ко да го ева
ма важното е трапка да има...

много оригинален секс правиш ще взема и аз да пробвам така с ракиика и мезе и жената да танцува все едно сам в пийп бар

ина става на задата седалка задна прашка като ацката е обарната или кам страни4ния джам или кам задния джам ,мойе и отпред седнала в теб или ти да я натиска6 на неината седалка

ама а са малко едри4ак и ми е тесни4ко да го ева

MaXimal написа:Блазе им на тия които карат комбита или Х5ци
И 7ци дългата база

аз лично ще се накривя целия ако реша да еб.а нещо в купето

Последна промяна euroto на 21 Яну 2007, 15:03, променена общо 2 пъти

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4