Нечувана тема...:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 18 Яну 2007, 2:17

///MapTo написа:
Fking написа:presley
тва много ме съмнява да стане, освен ако не си 1.50м

къф е проблема ако имаш шибидах???
:mhihi: :mhihi:
на мен лично е36 седан ми е тясна дори отзад... :mhihi: :mhihi:

е36 седан ти е тясна? :shock: Божеееееее я да те накажат в Пежо106 да видиш какво се казва теснотия И тогава карате само на свирки и закачки щот иначе не става работата :mhihi: (е става ама извън колата)!

П.С -знам че говорим за БМВ-сутра ама просто не се сдържах-все пак опит! :)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Яну 2007, 2:21

Eто това е правилната жена :winky: :ok: (и кола де :P )
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 18 Яну 2007, 2:26

ilinka_loves_BMW написа:Е34 Предните седалки максимално напред Мацката на колене с лице или към задното стъкло или към някой страничен джам,а момъка изодзад-демек на задна прашка. УХААААА кеф!!! Може и пича да е седнал,а пичката отгоре да го язди( еи за това е предимство шибидаха,щот девойчето може да се нарани иначе :angel: ) А поза 69 е най-интересна на задната седалка(само че аз съм миньонче и ми е лесно ама баткото беше дълъг и сменях задно дясно стъкло после щот единия му крак щръкна навънка) -това за задните седалки :D
За предните ми е малко непонятно как? Имам опити ама то много опасно бре(там стават и доста контузии) При опит да извършвам едни движения с глава-после имах комбал от волана :uups: Мърдаш на сам мърдаш на там ама то или ша включиш чистачките(съвсем сериозно говоря) или ще ти обива ръчната спирачка,а пък недай си боже да се ощасливиш и на скоростния лост по погрешка( еГати след всички тия смешни случки колата се тресеше не щот нали....... ами щот се хилихме кат зелки и убихме цялата романтика на момента)
А аз девствен капак нямам :mhihi: -и двата съм ги минала ! ма задния ми идва малко високичък та затова огъвам само предния :uups: (е не злоупотребявам естествено)
:shock: :shock: :shock: :++ :++ :++ :yes: :yes:
:)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Яну 2007, 2:27

Пускам леко облегалката на шофьорската седалка (обаче не до края). После карам мадамата да се съблече. След това я пращам до багажника където си държа буркан кисели краставички и бутилка домашна ракия - давам и 15 секунди да ги донесе и да отвори буркана с лакът - дааааа бейбиии, точно такаааа, знаеш колко грама да ми сипееееш :twisted: След това я карам да застане пред колата и пускам дългите. След това упражнение избичвам от уредбата Амет и я карам да ми играе кючек докато си къркам и си мезя.
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 18 Яну 2007, 2:32

Гадняри тука усещам наква Е36 конспирация :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. В Е30 също е супер, ама няма да ви кажа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 18 Яну 2007, 2:32

X-citer написа:Пускам леко облегалката на шофьорската седалка (обаче не до края). После карам мадамата да се съблече. След това я пращам до багажника където си държа буркан кисели краставички и бутилка домашна ракия - давам и 15 секунди да ги донесе и да отвори буркана с лакът - дааааа бейбиии, точно такаааа, знаеш колко грама да ми сипееееш :twisted: След това я карам да застане пред колата и пускам дългите. След това упражнение избичвам от уредбата Амет и я карам да ми играе кючек докато си къркам и си мезя.

:mhihi: :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Яну 2007, 2:37

Хахахах Е30 - това някаква шега ли е :mhihi: Все едно да правиш секс в нощното шкафче :mhihi: Нема такава теснотия! Отказах се и предпочетох варианта на предния капак, лично аз. Отпред беше тясно, а отзад е пълен абсурд, освен ако не са джуджета и двамата. Виж в ГОЛФ 2-чицата бях измислил начин и се получи супер - седалките максимално напред, облегалките дигнати (голф двувратка), мацката на задната седалка на коленеееее и дай дай на задна - аз с единия крак на коляно на седалката, с другия стъпил на пода на колата :mhihi:
BMW only!

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 18 Яну 2007, 2:42

amd написа:Хахахах Е30 - това някаква шега ли е :mhihi: Все едно да правиш секс в нощното шкафче :mhihi: Нема такава теснотия! Отказах се и предпочетох варианта на предния капак, лично аз. Отпред беше тясно, а отзад е пълен абсурд, освен ако не са джуджета и двамата. Виж в ГОЛФ 2-чицата бях измислил начин и се получи супер - седалките максимално напред, облегалките дигнати (голф двувратка), мацката на задната седалка на коленеееее и дай дай на задна - аз с единия крак на коляно на седалката, с другия стъпил на пода на колата :mhihi:

Щом в Е30 не можеш значи не те бива :mhihi: :mhihi:

Ще дам жокер и на 316-ката седалките са ми от купе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Яну 2007, 2:53

На капака :arrow:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

На задната седалка:arrow:

Изображение

Изображение

Изображение

На предната седалка :arrow:

Изображение

Изображение

По време на шофиране :arrow:

Изображение

Изображение

Изображение

И сам войнът е войн :arrow:

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 18 Яну 2007, 3:02

X-citer написа:........

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 18 Яну 2007, 9:51

X-citer ахахахах ти си не човек....

за купеее

еми и на задната става мързелската ама мацката ще я боли врата после щот ... да иначе си удря тиквата в тавана :)

също става на предна дясна дърпа се до край на зад
сваля се облегалката
жената ляга по гръб
и ти върху нея кърти ;)
ама там мноо ти се изморяват краката и не е арно ;)
също на задната седалка става и на задна ама си е бая гимнастика :)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 18 Яну 2007, 10:58

От моя скромен опиП с е30 и е36 купе предпочитам определено втория вариант. Номера с избутването на седалките максимално напред заедно с облегалките е според мен най-добрият начин, става сравнително просторно и сравнотелно удобно за задна, да седна в него или в полулегнало положение (хъх, не мога да го обясня). С повече фантазия доста интересни неща се получават :lol:

Предните седалки не ги долюбвам никак, особено шофьорската, трябва да внимаваш с клаксона да не разбудиш махалата :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 18 Яну 2007, 11:41

'юбчо ти си изрод бе бате :)
много оригинален секс правиш ще взема и аз да пробвам така с ракиика и мезе и жената да танцува все едно сам в пийп бар :lol: а след това ох котьо :lol:
ина става на задата седалка задна прашка като ацката е обарната или кам страни4ния джам или кам задния джам ,мойе и отпред седнала в теб или ти да я натиска6 на неината седалка :mhihi:
ама а са малко едри4ак и ми е тесни4ко да го ева :mhihi: :lol: ма важното е трапка да има...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 18 Яну 2007, 11:52

Блазе им на тия които карат комбита или Х5ци :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 18 Яну 2007, 11:59

MaXimal написа:Блазе им на тия които карат комбита или Х5ци :mhihi:

И 7ци дългата база :) 760ИЛ :lol:

аз лично ще се накривя целия ако реша да еб.а нещо в купето :lol: :mhihi: 95+ кг съм и над 185 см, най добре е както колегата каза с ракията и краставичките :mhihi: па после излез и и кажи нежно да легне на предния капак с гърди към мен или както тя реши само да не стане съкътлък с капака, че лошо ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна euroto на 21 Яну 2007, 15:03, променена общо 2 пъти
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата