Нечувана тема...:)
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Нечувана тема...:)
Понеже този сайт не е само за помощ,но е и за забавление,реших да ви питам нещо:-Я сега си кажете,ама честно, кой,как и къде го е правил(sex-са) в Е36-ца
?Как е най-удобно?
Понеже съм първи ще ви кажа една супер стойка,която скоро не съм пробвал:пичето коленичи на предните седалки с лице към задното стъкло и се навежда към задните седали като се подпира в тях,така кръстчето и се навира между облегалките на предните седалки и тя застава в стойка партер и...ти си отзад и си караш работата...
Хайде вие сте!

Понеже съм първи ще ви кажа една супер стойка,която скоро не съм пробвал:пичето коленичи на предните седалки с лице към задното стъкло и се навежда към задните седали като се подпира в тях,така кръстчето и се навира между облегалките на предните седалки и тя застава в стойка партер и...ти си отзад и си караш работата...

Хайде вие сте!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
presley
тва много ме съмнява да стане, освен ако не си 1.50м
единствения начин по които няма да се изкривиш е
предните седалки максимално напред
ти си сядаш на задната и мадамата сяда върху теб с лице към теб
само внимавай че ако не е много ниска, главата и може да се удря в тавана и да ти се отлепи тапицерията....
единствения начин по които няма да се изкривиш е
предните седалки максимално напред
ти си сядаш на задната и мадамата сяда върху теб с лице към теб
само внимавай че ако не е много ниска, главата и може да се удря в тавана и да ти се отлепи тапицерията....

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Пускат се предните седалки да легнат и .......
Позиция 1. Тя си поляга на нейната си, аз на колена на пода на дясното място, тя подава напред кръстчето и става весело
п.с. После болят колена и внимавайте ако сте с оригиналните стелки със захващането за пода, че моята я отпрах от пода от много веселби!
Позиция 2. Полягам си на мойта седалка, тя се качва на неуморния (след като е посвирила
) и веселбата пак се заформя!
п.с. поза за мързели, ама много ми се хлъзга г**а по кожата и е малко коварно ако решите да включвате турбото
. Все пак е много арна
Приятни мигове с вашите коли и жени
п.с. ако има някой с идеи за задната седалка при Е36 купе .... целия съм уши

Позиция 1. Тя си поляга на нейната си, аз на колена на пода на дясното място, тя подава напред кръстчето и става весело
п.с. После болят колена и внимавайте ако сте с оригиналните стелки със захващането за пода, че моята я отпрах от пода от много веселби!
Позиция 2. Полягам си на мойта седалка, тя се качва на неуморния (след като е посвирила

п.с. поза за мързели, ама много ми се хлъзга г**а по кожата и е малко коварно ако решите да включвате турбото

Приятни мигове с вашите коли и жени

п.с. ако има някой с идеи за задната седалка при Е36 купе .... целия съм уши

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Айде даваите,който има опит...ше стане интересно.
P.S. Tvrrr позите си ги бива,само че се напиках от смях докато ги четях
имаш чувство за хумор.

P.S. Tvrrr позите си ги бива,само че се напиках от смях докато ги четях

Последна промяна BMWACSCHNITZER на 17 Яну 2007, 23:40, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Fking написа:presley
къф е проблема ако имаш шибидах???

на мен лично е36 седан ми е тясна дори отзад...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Tvrr, брат за задната седалка на купето е пефектно твойто предложение, само че там е доста по-удобно! Буташ максимално напред седалките, буташ облегалките напред и отзад става цяла спалня! Е, това е при положение, че не си некой мазен 140кг. левент и че девойката е до 53 кг.
Пак си седиш, а тя върху тебе, друг вариант е т.нар задна прашка
-също се практикува напълно успешно на задната седалка на купето...., а като е топло времето предния капак върши страхотна работа (тук отново напомям, че девойката трябва да е до 53кг.....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
че и под 53, капака ми е 500лв+ все пак
не знам за задната седалка съм новобранец ама па на предни седалки съм олимпийски шампион и нема кой да ме бутне
. Задна прашка на задна седалка звучи арно, искам снимков марериал
Аз имам на въпросното всирене преди възкачване (за което споменах по-горе) прясна фото сесия ама нали съм Жентълмен няма да я споделям (преди да се напия
)

не знам за задната седалка съм новобранец ама па на предни седалки съм олимпийски шампион и нема кой да ме бутне

Аз имам на въпросното всирене преди възкачване (за което споменах по-горе) прясна фото сесия ама нали съм Жентълмен няма да я споделям (преди да се напия

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Е34 Предните седалки максимално напред Мацката на колене с лице или към задното стъкло или към някой страничен джам,а момъка изодзад-демек на задна прашка. УХААААА кеф!!! Може и пича да е седнал,а пичката отгоре да го язди( еи за това е предимство шибидаха,щот девойчето може да се нарани иначе
) А поза 69 е най-интересна на задната седалка(само че аз съм миньонче и ми е лесно ама баткото беше дълъг и сменях задно дясно стъкло после щот единия му крак щръкна навънка) -това за задните седалки
За предните ми е малко непонятно как? Имам опити ама то много опасно бре(там стават и доста контузии) При опит да извършвам едни движения с глава-после имах комбал от волана
Мърдаш на сам мърдаш на там ама то или ша включиш чистачките(съвсем сериозно говоря) или ще ти обива ръчната спирачка,а пък недай си боже да се ощасливиш и на скоростния лост по погрешка( еГати след всички тия смешни случки колата се тресеше не щот нали....... ами щот се хилихме кат зелки и убихме цялата романтика на момента)
А аз девствен капак нямам
-и двата съм ги минала ! ма задния ми идва малко високичък та затова огъвам само предния
(е не злоупотребявам естествено)

За предните ми е малко непонятно как? Имам опити ама то много опасно бре(там стават и доста контузии) При опит да извършвам едни движения с глава-после имах комбал от волана

А аз девствен капак нямам

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4