Нечувана тема...:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Нечувана тема...:)

Мнение от presley » 17 Яну 2007, 22:19

Понеже този сайт не е само за помощ,но е и за забавление,реших да ви питам нещо:-Я сега си кажете,ама честно, кой,как и къде го е правил(sex-са) в Е36-ца :mhihi: ?Как е най-удобно?

Понеже съм първи ще ви кажа една супер стойка,която скоро не съм пробвал:пичето коленичи на предните седалки с лице към задното стъкло и се навежда към задните седали като се подпира в тях,така кръстчето и се навира между облегалките на предните седалки и тя застава в стойка партер и...ти си отзад и си караш работата... :mhihi:
Хайде вие сте!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 17 Яну 2007, 22:27

Айдеееееееее, :ok: .........да издадем наръчник- "БМВ-sutra" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от presley » 17 Яну 2007, 22:28

Le Transporteur написа:Айдеееееееее, :ok: .........да издадем наръчник- "БМВ-sutra" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Няма да има друг такъв в цял свят :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 17 Яну 2007, 23:13

имаше тема ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Яну 2007, 23:24

presley
тва много ме съмнява да стане, освен ако не си 1.50м

единствения начин по които няма да се изкривиш е

предните седалки максимално напред
ти си сядаш на задната и мадамата сяда върху теб с лице към теб

само внимавай че ако не е много ниска, главата и може да се удря в тавана и да ти се отлепи тапицерията.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 17 Яну 2007, 23:28

Ква е тая тема бе тука има малки деца :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 17 Яну 2007, 23:29

Пускат се предните седалки да легнат и .......

Позиция 1. Тя си поляга на нейната си, аз на колена на пода на дясното място, тя подава напред кръстчето и става весело

п.с. После болят колена и внимавайте ако сте с оригиналните стелки със захващането за пода, че моята я отпрах от пода от много веселби!

Позиция 2. Полягам си на мойта седалка, тя се качва на неуморния (след като е посвирила 8) ) и веселбата пак се заформя!

п.с. поза за мързели, ама много ми се хлъзга г**а по кожата и е малко коварно ако решите да включвате турбото :mhihi: . Все пак е много арна

Приятни мигове с вашите коли и жени :mhihi:

п.с. ако има някой с идеи за задната седалка при Е36 купе .... целия съм уши :mhihi: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 17 Яну 2007, 23:35

Tvrrr написа:.....................

:mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 17 Яну 2007, 23:35

Айде даваите,който има опит...ше стане интересно. :P :mhihi: :mhihi:
P.S. Tvrrr позите си ги бива,само че се напиках от смях докато ги четях :mhihi: :mhihi: имаш чувство за хумор.
Последна промяна BMWACSCHNITZER на 17 Яну 2007, 23:40, променена общо 1 път

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Яну 2007, 23:36

Fking написа:presley

къф е проблема ако имаш шибидах???
:mhihi: :mhihi:
на мен лично е36 седан ми е тясна дори отзад... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Яну 2007, 23:39

///MapTo написа:
Fking написа:presley

къф е проблема ако имаш шибидах???

:D :D :D :D :D :D :D

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 17 Яну 2007, 23:49

Tvrr, брат за задната седалка на купето е пефектно твойто предложение, само че там е доста по-удобно! Буташ максимално напред седалките, буташ облегалките напред и отзад става цяла спалня! Е, това е при положение, че не си некой мазен 140кг. левент и че девойката е до 53 кг. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пак си седиш, а тя върху тебе, друг вариант е т.нар задна прашка :lol: :lol: :lol: -също се практикува напълно успешно на задната седалка на купето...., а като е топло времето предния капак върши страхотна работа (тук отново напомям, че девойката трябва да е до 53кг..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 18 Яну 2007, 0:08

че и под 53, капака ми е 500лв+ все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не знам за задната седалка съм новобранец ама па на предни седалки съм олимпийски шампион и нема кой да ме бутне :mhihi: . Задна прашка на задна седалка звучи арно, искам снимков марериал :mhihi:

Аз имам на въпросното всирене преди възкачване (за което споменах по-горе) прясна фото сесия ама нали съм Жентълмен няма да я споделям (преди да се напия :mhihi: )

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 18 Яну 2007, 0:42

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 18 Яну 2007, 2:06

Е34 Предните седалки максимално напред Мацката на колене с лице или към задното стъкло или към някой страничен джам,а момъка изодзад-демек на задна прашка. УХААААА кеф!!! Може и пича да е седнал,а пичката отгоре да го язди( еи за това е предимство шибидаха,щот девойчето може да се нарани иначе :angel: ) А поза 69 е най-интересна на задната седалка(само че аз съм миньонче и ми е лесно ама баткото беше дълъг и сменях задно дясно стъкло после щот единия му крак щръкна навънка) -това за задните седалки :D
За предните ми е малко непонятно как? Имам опити ама то много опасно бре(там стават и доста контузии) При опит да извършвам едни движения с глава-после имах комбал от волана :uups: Мърдаш на сам мърдаш на там ама то или ша включиш чистачките(съвсем сериозно говоря) или ще ти обива ръчната спирачка,а пък недай си боже да се ощасливиш и на скоростния лост по погрешка( еГати след всички тия смешни случки колата се тресеше не щот нали....... ами щот се хилихме кат зелки и убихме цялата романтика на момента)
А аз девствен капак нямам :mhihi: -и двата съм ги минала ! ма задния ми идва малко високичък та затова огъвам само предния :uups: (е не злоупотребявам естествено)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

Следваща

Назад към Извън Темата