НЕ ПАЛИ, ГАДИНАТА
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
НЕ ПАЛИ, ГАДИНАТА
Да и го туря в генерацията, дано! Писна ми! Нови кабели, капачка, палец, свещи. Нова горивна помпа. Нови, нови и още нови...
Е не ще да пали и това е. Явно делкото се ебава, обаче има и един електронен блок на левия калник до прозореца, дето май и той е сдал багажа.
Сега малко по - спокойно: значи, когато и скимне, пали без проблем, форсира се - красота. Като не е на кеф - не пали. Или припали за секунда - две и сама гасне. Да се вдигнат оборотите е абсурд. Мерена е за токове и се оказва, че проблемът е в тях.
Та да попитам дали имате някакви идеи или някое излишно делко да се продава? А, да. Дайте малко инфо и за този комутатор ( мисля че е точно комутатор ), за който писах - на левия калник, горе, до стъклото. Ако е сдал багажа - откъде може да се намери, някой от Вас има ли за продан, знаете ли как се поправя или с какъв да се замести.
Щото в Дару кар пише следното
Справка за част
Номенклатурен номер : 12141267459
Описание : Rmfd unit
Ед.цена (с ДДС) : 1807.19 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Е няма нужда.
Помогнете, че почна да ми писва и да мисля за БМВ с външно запалване - две туби бензин и запалка Зипо!
Колата е Е21 320/6 М20Б20 карбуратор 04/1978 ВИН6632199
Е не ще да пали и това е. Явно делкото се ебава, обаче има и един електронен блок на левия калник до прозореца, дето май и той е сдал багажа.
Сега малко по - спокойно: значи, когато и скимне, пали без проблем, форсира се - красота. Като не е на кеф - не пали. Или припали за секунда - две и сама гасне. Да се вдигнат оборотите е абсурд. Мерена е за токове и се оказва, че проблемът е в тях.
Та да попитам дали имате някакви идеи или някое излишно делко да се продава? А, да. Дайте малко инфо и за този комутатор ( мисля че е точно комутатор ), за който писах - на левия калник, горе, до стъклото. Ако е сдал багажа - откъде може да се намери, някой от Вас има ли за продан, знаете ли как се поправя или с какъв да се замести.
Щото в Дару кар пише следното
Справка за част
Номенклатурен номер : 12141267459
Описание : Rmfd unit
Ед.цена (с ДДС) : 1807.19 BGL
Няма наличност
Е няма нужда.
Помогнете, че почна да ми писва и да мисля за БМВ с външно запалване - две туби бензин и запалка Зипо!
Колата е Е21 320/6 М20Б20 карбуратор 04/1978 ВИН6632199
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Лечението е просто - откачаш куплунга, зачистваш контактите, пръсваш малко контактен спрей, сглобяваш и караш
П.П. Ако ти е по-удобно може да свалиш комутатора - държи се на 2 болтчета

П.П. Ако ти е по-удобно може да свалиш комутатора - държи се на 2 болтчета

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
Може ли да е само това. А ако тирисорчетата и другите джаджи вътре са заминали 

Досега гледах в Realoem, че има два варианта на това нещо-тази цена,дето ти я искат е за RMFD-remanifactured. Гледам,че номер 4 от картинката е същото нещо май
Аз иначе имам ето това в наличност у нас
Излиза,че става за твойта кола:
Номенклатурен номер : 12141273217
Описание : ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК
Ед.цена (с ДДС) : 233.02 BGL
Има наличност
http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=12141273217&showus=on&showeur=on&series=E21

Аз иначе имам ето това в наличност у нас

Номенклатурен номер : 12141273217
Описание : ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК
Ед.цена (с ДДС) : 233.02 BGL
Има наличност
http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=12141273217&showus=on&showeur=on&series=E21
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
BigMUZZY написа:Може ли да е само това. А ако тирисорчетата и другите джаджи вътре са заминали
E, aко бяха заминали едва ли щеше да работи читаво, макар и когато си иска

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
GRE
Благодаря за инфото. Утре ще ходя да я гледам пак. Колкото до ел.блока, който имаш ти, пише, че е за моделите след 08,1980. Не знам дали ще стане, защото тогава сменят и палеца - от съпротивление 5ома става 1 ом. Нямам представа дали това е от значение.
Благодаря за инфото. Утре ще ходя да я гледам пак. Колкото до ел.блока, който имаш ти, пише, че е за моделите след 08,1980. Не знам дали ще стане, защото тогава сменят и палеца - от съпротивление 5ома става 1 ом. Нямам представа дали това е от значение.
6 мнения
• Страница 1 от 1