Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320d
Мечтае да кара: Ferrari
Детайли за колата: M47D20 6MT

Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от NeRoX » 28 Авг 2018, 18:06

AsenHristov написа:Здравейте колеги интересувам се от малко информация за това бмв ако може (км,година) https://m.mobile.bg/details/11519390141782786
Ето и ВИН: WBAVD91030A081726 Благодаря предварително.

Разпорен от каране седан. Големия дизелов двигател и това, че е седан допринасят още от самото начало. Най-изтърканите бутони на волана, които съм виждал досега, а и волана доооста ми изглежда на претапициран. Капачето на OBD буксата го няма?! Пластмасата около буксата е счупена?! И, ДА! Разбира се, че това са важните детайли, на които трябва да се обръща внимание при закупуване на автомобил втора ръка. Щом на тях не е обърнато внимание и не са "замаскирани", представям си какви други изненади се крият под капака и не само. Колата или е на минимум 400к километра или е карана от мондари. Наистина ли ви се дават 13к лева заради единия Мпакет и кожен салон?! Успех! :bchug:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Авг 2018, 18:24

Колеги, с търсачката намерих 3-4 темички, ама първо са стари и второ доволно объркващи..
Та ако може някой да подшушне сервиз за цялостен преглед на Е90 В Плевен (от предната страница 330хи-то)
, ще съм благодарен. Естествено първата мисъл е в официалния, но много разнопосочни мнения.. :paranoid:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 28 Авг 2018, 18:59

Bogat-Beden написа:Колеги, с търсачката намерих 3-4 темички, ама първо са стари и второ доволно объркващи..
Та ако може някой да подшушне сервиз за цялостен преглед на Е90 В Плевен (от предната страница 330хи-то)
, ще съм благодарен. Естествено първата мисъл е в официалния, но много разнопосочни мнения.. :paranoid:

Аз точно там бих я закарал.
Ще прочетат ключа(ще ти изкарат история), ще прочетат колата за грешки.
Ще влезеш с приемчика на подемника да я огледате.
Ще видиш има ли отворени акции.
Какво повече ти трябва?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2018, 19:47

BaDxBoY написа:За по-сигурно 10к, че може и нещо дребно да излезне :lol:

колегата нали каза, че има 2к коментар поне... така че има светлина в тунела (от идващия влак) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 29 Авг 2018, 0:17

Bogat-Beden, в официалния сервиз, ще ти свършат добра работа. Аз съм доволен от там. Ще ти кажат кое е належащо и кое може да чака. Накрая ти дават една проформа фактура, припадаш свестяват те и си тръгваш :lol:

Относно 330хд-то, според мен в багажника са сложени едни 3-4 000 лева допълнителен бонус. На мен ми харесва, но тези покъртителни интериорни забележки разбира се, няма как да се преглътнат :mhihi: Предусещам че скоро и премиум селекшън на 1-2 години и 40-50 000км, няма да отговаря на стандартите на търсещите.

Последен :OT: за гумите: не се подлъгвайте за Кайен с фабрични китайски гуми :mrgreen:
Nexen Tire Supplies Original Equipment Tires for the Porsche Cayenne .
https://www.prnewswire.com/news-release ... 22435.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 29 Авг 2018, 7:46

Nexen, както Hankook i Kumho са южнокорейски, не китайски.

Предупредиха ви за гумите вече...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 29 Авг 2018, 8:10

До като чешим езиците за гумите отидах и купих коментираната кола. Не всеки си има идея от марки гуми и каквото му продадат това за него е перфектно . Така, че няма как да се съди по това.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 29 Авг 2018, 18:28

apexs, честито със здраве да си я караш. Така се прави так так като мъж :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Авг 2018, 18:32

apexs написа:До като чешим езиците за гумите отидах и купих коментираната кола. Не всеки си има идея от марки гуми и каквото му продадат това за него е перфектно . Така, че няма как да се съди по това.

Ако не е тайна, каква беше крайната цена на сделката?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 29 Авг 2018, 18:34

Честито

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 29 Авг 2018, 21:38

Отидох доста негативно настроен , но все пак без да се види не става. Колата на живо беше 100 пъти по-добре от снимките. Оригинална боя без пребоядисвани елементи и без липсващи детайли. Всяка пластмастка си е на мястото дори и под колата. Интериор без протрито скъсано или наранено. Кожата на седалки изпъната все едно никой не е сядал. На компа 2 записани грешки след изтриване изчезнаха и не записваше повече. Окачването бетон, адски готина за каране. Няма течове и омасляване . Всичко вътре работи . Предни дискове и накладки сменени АТЕ . Забележки - задни дискове за смяна, задното стъкло на багажника не се отваря и лека вибрация между 80 - 90 . Друго не хванах . Със 145 до 160 за 400 км разход 6.5 до Стара Загора после вдигна на 7 до Бургас. Зимните и летните наистина са нови и марки странни за мен, но нови . Странното е, че струват по 140лв на гума в БГ колкото други известни марки . 12 месец 2009 е първа регистрация. Общо взето още ми се вижда прекално хубаво и имам съмнения . Минах и 500 км за момента е ок. Тези дни ще има смяна на масла и т.н. Като цяло доста повече ме кефи от Е60то. :bchug: Да не хваля повече, че ... :ok: :driving: да не отиде на обява пак хаха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Авг 2018, 22:37

разгеле някой да си купи обсъждана тук кола.. за тези моменти живея... евала и със здраве да си я връткаш :yes:

лично в моя мироглед колата беше скъпа, но пък за сметка на това явно е имало за какво (по-добър вид на живо отколкото на снимки, а на снимки си изглеждаше супер)

още веднъж - честито!

п.с. веднага да сложиш рънфлати, че иначе изглеждаш, като бедняк с бенве :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320d
Мечтае да кара: Ferrari
Детайли за колата: M47D20 6MT

Мнение от NeRoX » 30 Авг 2018, 17:06

Бахти обсъжданата кола! Май най-вече заради тия "отвратителни" гуми Sava. :mhihi: Чак ми стана любопитно да я видя, а обявата вече е изтрита. @apexs, честито! Да се похвалиш в темата за нови придобивки със снимки и впечатления! Тоя разход дето го сподели по борд ли е или по колонка? Иначе и аз купих кола обсъждана тук. Просто не беше с гуми Sava. :mhihi: @vicho, ще живееш дълго!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е91
Детайли за колата: 325i Automatic

Мнение от shitizreal » 31 Авг 2018, 0:11

apexs написа:Отидох доста негативно настроен , но все пак без да се види не става. Колата на живо беше 100 пъти по-добре от снимките. Оригинална боя без пребоядисвани елементи и без липсващи детайли. Всяка пластмастка си е на мястото дори и под колата. Интериор без протрито скъсано или наранено. Кожата на седалки изпъната все едно никой не е сядал. На компа 2 записани грешки след изтриване изчезнаха и не записваше повече. Окачването бетон, адски готина за каране. Няма течове и омасляване . Всичко вътре работи . Предни дискове и накладки сменени АТЕ . Забележки - задни дискове за смяна, задното стъкло на багажника не се отваря и лека вибрация между 80 - 90 . Друго не хванах . Със 145 до 160 за 400 км разход 6.5 до Стара Загора после вдигна на 7 до Бургас. Зимните и летните наистина са нови и марки странни за мен, но нови . Странното е, че струват по 140лв на гума в БГ колкото други известни марки . 12 месец 2009 е първа регистрация. Общо взето още ми се вижда прекално хубаво и имам съмнения . Минах и 500 км за момента е ок. Тези дни ще има смяна на масла и т.н. Като цяло доста повече ме кефи от Е60то. :bchug: Да не хваля повече, че ... :ok: :driving: да не отиде на обява пак хаха

Браво колега,
Много да те радва и естествено безаварийно.
Та някъде тук тези дни, взех че купих и аз Е91 от обсъжданите и вече съм член на 2 подфорума :mhihi:
Ето и обявата, която реално е от частно лице.
https://m.mobile.bg/details/11534540460388684
$ anotha day anotha dollar $

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е91
Детайли за колата: 325i Automatic

Мнение от shitizreal » 31 Авг 2018, 0:27

shitizreal написа:
NeRoX написа:Бахти обсъжданата кола! Май най-вече заради тия "отвратителни" гуми Sava. :mhihi: Чак ми стана любопитно да я видя, а обявата вече е изтрита. @apexs, честито! Да се похвалиш в темата за нови придобивки със снимки и впечатления! Тоя разход дето го сподели по борд ли е или по колонка? Иначе и аз купих кола обсъждана тук. Просто не беше с гуми Sava. :mhihi: @vicho, ще живееш дълго!

Колата изглеждаше много добре и с тази подробна история беше рядкост, още повече 320i, каквито почти няма.Гумите много ги приехме насърце, всеки си има мнение.Похвали се и ти колега какво взе :driving:
$ anotha day anotha dollar $

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93