Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
AsenHristov написа:Здравейте колеги интересувам се от малко информация за това бмв ако може (км,година) https://m.mobile.bg/details/11519390141782786
Ето и ВИН: WBAVD91030A081726 Благодаря предварително.
Разпорен от каране седан. Големия дизелов двигател и това, че е седан допринасят още от самото начало. Най-изтърканите бутони на волана, които съм виждал досега, а и волана доооста ми изглежда на претапициран. Капачето на OBD буксата го няма?! Пластмасата около буксата е счупена?! И, ДА! Разбира се, че това са важните детайли, на които трябва да се обръща внимание при закупуване на автомобил втора ръка. Щом на тях не е обърнато внимание и не са "замаскирани", представям си какви други изненади се крият под капака и не само. Колата или е на минимум 400к километра или е карана от мондари. Наистина ли ви се дават 13к лева заради единия Мпакет и кожен салон?! Успех!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колеги, с търсачката намерих 3-4 темички, ама първо са стари и второ доволно объркващи..
Та ако може някой да подшушне сервиз за цялостен преглед на Е90 В Плевен (от предната страница 330хи-то)
, ще съм благодарен. Естествено първата мисъл е в официалния, но много разнопосочни мнения..
Та ако може някой да подшушне сервиз за цялостен преглед на Е90 В Плевен (от предната страница 330хи-то)
, ще съм благодарен. Естествено първата мисъл е в официалния, но много разнопосочни мнения..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Bogat-Beden написа:Колеги, с търсачката намерих 3-4 темички, ама първо са стари и второ доволно объркващи..
Аз точно там бих я закарал.
Ще прочетат ключа(ще ти изкарат история), ще прочетат колата за грешки.
Ще влезеш с приемчика на подемника да я огледате.
Ще видиш има ли отворени акции.
Какво повече ти трябва?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BaDxBoY написа:За по-сигурно 10к, че може и нещо дребно да излезне
колегата нали каза, че има 2к коментар поне... така че има светлина в тунела (от идващия влак)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Bogat-Beden, в официалния сервиз, ще ти свършат добра работа. Аз съм доволен от там. Ще ти кажат кое е належащо и кое може да чака. Накрая ти дават една проформа фактура, припадаш свестяват те и си тръгваш
Относно 330хд-то, според мен в багажника са сложени едни 3-4 000 лева допълнителен бонус. На мен ми харесва, но тези покъртителни интериорни забележки разбира се, няма как да се преглътнат
Предусещам че скоро и премиум селекшън на 1-2 години и 40-50 000км, няма да отговаря на стандартите на търсещите.
Последен
за гумите: не се подлъгвайте за Кайен с фабрични китайски гуми
Nexen Tire Supplies Original Equipment Tires for the Porsche Cayenne .
https://www.prnewswire.com/news-release ... 22435.html

Относно 330хд-то, според мен в багажника са сложени едни 3-4 000 лева допълнителен бонус. На мен ми харесва, но тези покъртителни интериорни забележки разбира се, няма как да се преглътнат

Последен

Nexen Tire Supplies Original Equipment Tires for the Porsche Cayenne .
https://www.prnewswire.com/news-release ... 22435.html
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Nexen, както Hankook i Kumho са южнокорейски, не китайски.
Предупредиха ви за гумите вече...
Предупредиха ви за гумите вече...

- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
До като чешим езиците за гумите отидах и купих коментираната кола. Не всеки си има идея от марки гуми и каквото му продадат това за него е перфектно . Така, че няма как да се съди по това.
apexs, честито със здраве да си я караш. Така се прави так так като мъж 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
apexs написа:До като чешим езиците за гумите отидах и купих коментираната кола. Не всеки си има идея от марки гуми и каквото му продадат това за него е перфектно . Така, че няма как да се съди по това.
Ако не е тайна, каква беше крайната цена на сделката?
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Честито
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Отидох доста негативно настроен , но все пак без да се види не става. Колата на живо беше 100 пъти по-добре от снимките. Оригинална боя без пребоядисвани елементи и без липсващи детайли. Всяка пластмастка си е на мястото дори и под колата. Интериор без протрито скъсано или наранено. Кожата на седалки изпъната все едно никой не е сядал. На компа 2 записани грешки след изтриване изчезнаха и не записваше повече. Окачването бетон, адски готина за каране. Няма течове и омасляване . Всичко вътре работи . Предни дискове и накладки сменени АТЕ . Забележки - задни дискове за смяна, задното стъкло на багажника не се отваря и лека вибрация между 80 - 90 . Друго не хванах . Със 145 до 160 за 400 км разход 6.5 до Стара Загора после вдигна на 7 до Бургас. Зимните и летните наистина са нови и марки странни за мен, но нови . Странното е, че струват по 140лв на гума в БГ колкото други известни марки . 12 месец 2009 е първа регистрация. Общо взето още ми се вижда прекално хубаво и имам съмнения . Минах и 500 км за момента е ок. Тези дни ще има смяна на масла и т.н. Като цяло доста повече ме кефи от Е60то.
Да не хваля повече, че ...
да не отиде на обява пак хаха

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
разгеле някой да си купи обсъждана тук кола.. за тези моменти живея... евала и със здраве да си я връткаш
лично в моя мироглед колата беше скъпа, но пък за сметка на това явно е имало за какво (по-добър вид на живо отколкото на снимки, а на снимки си изглеждаше супер)
още веднъж - честито!
п.с. веднага да сложиш рънфлати, че иначе изглеждаш, като бедняк с бенве

лично в моя мироглед колата беше скъпа, но пък за сметка на това явно е имало за какво (по-добър вид на живо отколкото на снимки, а на снимки си изглеждаше супер)
още веднъж - честито!
п.с. веднага да сложиш рънфлати, че иначе изглеждаш, като бедняк с бенве

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Бахти обсъжданата кола! Май най-вече заради тия "отвратителни" гуми Sava.
Чак ми стана любопитно да я видя, а обявата вече е изтрита. @apexs, честито! Да се похвалиш в темата за нови придобивки със снимки и впечатления! Тоя разход дето го сподели по борд ли е или по колонка? Иначе и аз купих кола обсъждана тук. Просто не беше с гуми Sava.
@vicho, ще живееш дълго!

- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
apexs написа:Отидох доста негативно настроен , но все пак без да се види не става. Колата на живо беше 100 пъти по-добре от снимките. Оригинална боя без пребоядисвани елементи и без липсващи детайли. Всяка пластмастка си е на мястото дори и под колата. Интериор без протрито скъсано или наранено. Кожата на седалки изпъната все едно никой не е сядал. На компа 2 записани грешки след изтриване изчезнаха и не записваше повече. Окачването бетон, адски готина за каране. Няма течове и омасляване . Всичко вътре работи . Предни дискове и накладки сменени АТЕ . Забележки - задни дискове за смяна, задното стъкло на багажника не се отваря и лека вибрация между 80 - 90 . Друго не хванах . Със 145 до 160 за 400 км разход 6.5 до Стара Загора после вдигна на 7 до Бургас. Зимните и летните наистина са нови и марки странни за мен, но нови . Странното е, че струват по 140лв на гума в БГ колкото други известни марки . 12 месец 2009 е първа регистрация. Общо взето още ми се вижда прекално хубаво и имам съмнения . Минах и 500 км за момента е ок. Тези дни ще има смяна на масла и т.н. Като цяло доста повече ме кефи от Е60то.Да не хваля повече, че ...
![]()
да не отиде на обява пак хаха
Браво колега,
Много да те радва и естествено безаварийно.
Та някъде тук тези дни, взех че купих и аз Е91 от обсъжданите и вече съм член на 2 подфорума

Ето и обявата, която реално е от частно лице.
https://m.mobile.bg/details/11534540460388684
$ anotha day anotha dollar $
- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
shitizreal написа:NeRoX написа:Бахти обсъжданата кола! Май най-вече заради тия "отвратителни" гуми Sava.Чак ми стана любопитно да я видя, а обявата вече е изтрита. @apexs, честито! Да се похвалиш в темата за нови придобивки със снимки и впечатления! Тоя разход дето го сподели по борд ли е или по колонка? Иначе и аз купих кола обсъждана тук. Просто не беше с гуми Sava.
@vicho, ще живееш дълго!
Колата изглеждаше много добре и с тази подробна история беше рядкост, още повече 320i, каквито почти няма.Гумите много ги приехме насърце, всеки си има мнение.Похвали се и ти колега какво взе

$ anotha day anotha dollar $