Т'ва беше рейсинг-а:))))

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Т'ва беше рейсинг-а:))))

Мнение от Engi » 09 Ное 2003, 21:07

е тая вечер мисля, че стана добра разходка:РРР за тези които не присъстваха, ще поясня, че ходихме до Бухово или както там се казваше да видим въпросната писта:))) по вина на неориентирания водач или на набедения Явор ( че не бил завил където трябва ) минахме за понапряко през Хасково, едва ли не:)))) но това беше щаст от чара на разходката:РРР полу4и се добра гонка из София и извън нея, абе всичко си беше точно:РРР :))))) какво мисли обичайния тим по въпроса!?:)
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Ное 2003, 21:11

Доста добра сбирка се получи :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 09 Ное 2003, 21:18

Малко им поразорахме там.....ама нема нищо :lol: абе велико беше.....каде са снимките бе господа :lol: :lol: :lol: :?:
Последна промяна quixzole на 09 Ное 2003, 21:19, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Ное 2003, 21:19

Всеки момент ще ги качиме топли топли :lol:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 09 Ное 2003, 22:43

БЕШЕ НЕШТО УНИКАЛНО!!! ТЕЗИ КОИТО НЕ ДОИДОХА МОГАТ САМО ДА САЖАЛИЯВАТ!!! 8)

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 09 Ное 2003, 22:48

позабавлявахме се да! ;-)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Ное 2003, 0:33

Aз позакъснях малко, но не изпуснах основното шоу и останах доста доволен. Мисля пак да го направим това упражнение, но този път малко по-рано, че в тъмното не се виждат добре завоите :wink:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 10 Ное 2003, 9:29

Да, добре беше, ама малко си одрах джантата :(
Иначе е забавно. :)

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 10 Ное 2003, 17:48

Sorry за объркването но не бях виновен само аз,този десен завои на карулката ме обърка доста но все пак стигнахме нали???А и още повече гледах в AND Route 2003 Europe там за най кратък дават марщрута по който минахме но аз не бях добре запознат с него за което съжалявам!!!Моля да ме извините!Надявам се в неделя да е хубаво времето и да се разходиме пак до там да направиме неколко ръчки с карта!!!Иначе се получи невероятно!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Ное 2003, 18:37

quixzole написа:Оставям на АтИнас да разкаже с повече пордробности, че по му върви писането :idea: :lol:
=====================================

here it comes :D
Всичко започан като една "обикновена" неделан сбирка. Само района около Еко-то беше отцепен,заради нас,никой не предполагаше,че се заформя такъв мащабен заговор и че по софийските улици ще се развиленят с такъв бяс 14 звяра :twisted:
Както си седяхме някой предложи да отидем все пак до пистата на Бухово.Естествено всички скочиха на момента и докато се наложи да чакаме един от вълците,другите нервно се ражхождаха по паркинга,току припалвах двигателите си или поиха верните си другари с гориво.Всичко беше като затишието преди буря-тихо и спокойно,но прекалено тихо и спокойно :twisted:
Пристигането на чакания от нас ентусиаст беше стартовия сигнал и всичките БМВ се втурнаха с вратите напред към бул България.Всичко беше като на филма Такси-останалите участници от движението(наричани по-нататък за по-кратко и достоверно "жертви") биваха изядени от ляво,от дясно,още по-близко от ляво и невероятно плътно от дясно.На моменти се събирахме по 5 :shock: коли в една посока,при наличието на три платна.Още на светофара под НДК един новоприсъединил се благодарение на Вайпъра ентусиаст,каращ бившата кола на Жоро с автоморгата(мистичната червена е30-ска с надписи ни клуба,за която по-добре драйвера да си даде инфо :wink: ) направи един невероятен бърн-оут,който задуши немалко чакащите коли на светофара.Всички бяхме в голям възторг и кой се показал през прозореца,кой като мен направо слезе от колата,въобще лудница в чистия си вид.Хората гледаха ей така :shock: ,а едни момчета с Е34 до нас ме попитаха,дали въпросния бърн-аутаджия няма магазин за гуми :D При светването на зелен светофар не знам защо тръгнахме само БМВ-тата и нашите гости,чак сега осъзнавам,че мяй нямаше други коли по трасето0явно не са тръгнали заедно с нас :D Някак успяхме да се промушим през тесните улици на Евлоги георгиев,принуждавайки доста от участниците панически да се завърнат обратно на местата си и да не мърдат,докато ги заобиколоим.Колкото и пъти да поглеждах назада виждах все хижни муцуни на Е30-ски или Е36-ци със светнати фарове,които гладно следваха нашата постоянно меняща се траектория. Ние все дно бяхме снимачна кола на екшън филм,а каскадиорите блеснаха с безупречна акробатика на движенията.Много е готино да гледаш как злобно БМВ те преследва от крайно ляво до крайно дясно платно,покрай вас прехвърчат все дно са в насрещното някакви коли,а БМВ-то зад теб все едно е залепено с дъвка.Малко след като минахме орлов мост явно се беше разчуло за нашето идване,защото нямаше никакви коли.Още по-добре-това ни позволяваше да се нареджаме до 4 човека на старт и на всеки светофар имаше бърн-аут от различни хора.Всеки път когато светнеше зелено 14 БМВ-та,наредени вколона по 3-ма с пищящи гуми се изтрелваха в идеален синхрон напред,устремени към следващаат си цел.Преди всеки светофар можеха да се наблюдават пързалящи се леко в страни задници,заради вкараната преждевременно втора.Всичко това оставяше неописуемо красиви за ентусиаста черни дири по асфалта :twisted: Но кулминацията беше на кръстовището на Евлоги Георгиев и Мадрид-както се оказа сме били наляво,но Лудия и много други бяха се наредили за направо.В момента в който светна зелено Лудия направи страхотен ляв завой с огледалата напред,последван от още една Е36-ца-НО-точно след завоя имаше трамвай........Лудия избегна върху релсите за насрещната мотриса,а сивата Е36-ца отиде направо на друфия край на Мадрид,баш в насрещното.Ние задминахме трамвая отдясно и когато излязохме от неговата сянка погледнах назад-едно след едно БМВ-та излизаха от насрещното,от релсите,от ляво на трамвая,отвсякъде с рев към нас се носеха расови вълци с остри муцуни и блестящи с звета на безумието очи.Повярвайте-нямаше по-щастлив човек от мен в този момент :D
На следващия светофар с улица черковна направихме едно малко нарушение-минахме всичките згъчкани по един или двама на червено,но наистина нямаше как-нямаше абсолютно никакъв начин да убедим другите шофьори да минат пред глутницата на тяхно зелено.
По нататък се изпъна Ботевградкосто шосе пред нас-почти празно с направо девствен непокътнат асфалт.Гладните за скорост и ускорение вълци се втурнаха по булеварда,рисувайки красиви ивици при потегляне и смяна на предавки-Пикасо имаше немалко помощници този следобяд :wink:
Не знайно защо по едно време всички намалиха и започнаха да се редят един след друг :?: :idea: Куки ще кажете вие и сигурно сте прави,но какъв смисъл има да намаляваш и да караш с 120 зад другия,при ограничение 50 :?: :twisted: :arrow: НИКАКВО,затова след кратък размисъл се стурнахме с 160-170 напред-като ще е вълк,да е расов(преведено-като ще е гарга,да е рошава).
Доста бързо стигнахме караулката,където вече намалихме до пешеходните 40км/ч.В момента,в който минахме покрай нищо неподозиращия чичко поуицай дадохме здравата газ,което предизвика моменталното му обръщане,а в погледа му се четеше:М**ка,му :evil:
Но ние вече бяхме далеч.........
По нататък се поразкъса малко колоната,което не ни попречи да продължим да се забавляваме на малки групички в купчини пясък и кал,като малките деца на море :D
Пристигнахме първи,като в колата бяхме моя милост,Неопринт с шофьор Боби Вайпъра.Като видя тази ми ти картинг писта,като светнаха по детски тези му очи,като се втурна десния му крак към газта-докато се усетихме вече бяхме направили две обиколки :!:
още на първата първо бясно задминахме един упражняващ се мерцедес,а на стартфиналната права се тътреше някаква малка френска кола,с женица вътре.Със скорорсот от около 80-90кмч ние се приближавахме към нея и аз се чудех няма ли вече да спираме,но.....минахме през пит-стопа и с горе долу същата скорост прелетяхме през тревата и се клюпнахме пред, чудещата се къде е заминала току-що видяната от ляво кола, жена,което е принуди да прекрати по-нататъшни опити в шофирането,и я амбицира в опитите да се спаси,защото в далечината се задаваха светлините и рева,предхождаща големия баварски ураган :twisted:
Имаше много шоу,бърн-аути,засичания на време и най-вече сърдечен смях :D
След много,много,но явно недостатъчно много обиколки решихме все пка да си тръгнем и да дойдем другата неделя по-отрано.......... :D
За Вас малко прибързано и от мястото на събитието: Медия Костенурка(независима)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 10 Ное 2003, 18:52

Ех тии АТИиии :lol: :lol: :lol:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 10 Ное 2003, 19:36

ati написа:...
Е те тая приказка ше разкажа на щерката довечера за лека нощ :)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Ное 2003, 11:22

АУУУУУУУУУУУУУ КРАЙ не трябваше да ходя да работа точно този уикенд!!!! МИЛИ ЕНТУСИАСТИ КАЖЕТЕ МИ ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ СБЕРЕМ И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ПРОПУСНА ТОВА ЗРЕЛИЩЕ!!!
Дано да е хубаво времето в неделя и да не вали сняг :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Ное 2003, 17:29

Беше ме яд, че не можах да дойда, но като прочетох разказа на Ати вече не мога да си намеря място :cry:
Ати, ти си ми любимия авто-разказвач, ще записвам приказките за децата, които ще имам може би някой ден :wink: Пък като присъствам и аз на такова приключение, можем да седнем да поработим заедно :wink:
Never mistake motion for action...

Назад към Събори/Мероприятия