Т'ва беше рейсинг-а:))))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Т'ва беше рейсинг-а:))))
е тая вечер мисля, че стана добра разходка:РРР за тези които не присъстваха, ще поясня, че ходихме до Бухово или както там се казваше да видим въпросната писта:))) по вина на неориентирания водач или на набедения Явор ( че не бил завил където трябва ) минахме за понапряко през Хасково, едва ли не:)))) но това беше щаст от чара на разходката:РРР полу4и се добра гонка из София и извън нея, абе всичко си беше точно:РРР
)))) какво мисли обичайния тим по въпроса!?:)

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Доста добра сбирка се получи 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Малко им поразорахме там.....ама нема нищо
абе велико беше.....каде са снимките бе господа

Последна промяна quixzole на 09 Ное 2003, 21:19, променена общо 1 път
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Всеки момент ще ги качиме топли топли 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Aз позакъснях малко, но не изпуснах основното шоу и останах доста доволен. Мисля пак да го направим това упражнение, но този път малко по-рано, че в тъмното не се виждат добре завоите 

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Sorry за объркването но не бях виновен само аз,този десен завои на карулката ме обърка доста но все пак стигнахме нали???А и още повече гледах в AND Route 2003 Europe там за най кратък дават марщрута по който минахме но аз не бях добре запознат с него за което съжалявам!!!Моля да ме извините!Надявам се в неделя да е хубаво времето и да се разходиме пак до там да направиме неколко ръчки с карта!!!Иначе се получи невероятно!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
quixzole написа:Оставям на АтИнас да разкаже с повече пордробности, че по му върви писането![]()
=====================================
here it comes

Всичко започан като една "обикновена" неделан сбирка. Само района около Еко-то беше отцепен,заради нас,никой не предполагаше,че се заформя такъв мащабен заговор и че по софийските улици ще се развиленят с такъв бяс 14 звяра

Както си седяхме някой предложи да отидем все пак до пистата на Бухово.Естествено всички скочиха на момента и докато се наложи да чакаме един от вълците,другите нервно се ражхождаха по паркинга,току припалвах двигателите си или поиха верните си другари с гориво.Всичко беше като затишието преди буря-тихо и спокойно,но прекалено тихо и спокойно

Пристигането на чакания от нас ентусиаст беше стартовия сигнал и всичките БМВ се втурнаха с вратите напред към бул България.Всичко беше като на филма Такси-останалите участници от движението(наричани по-нататък за по-кратко и достоверно "жертви") биваха изядени от ляво,от дясно,още по-близко от ляво и невероятно плътно от дясно.На моменти се събирахме по 5

На следващия светофар с улица черковна направихме едно малко нарушение-минахме всичките згъчкани по един или двама на червено,но наистина нямаше как-нямаше абсолютно никакъв начин да убедим другите шофьори да минат пред глутницата на тяхно зелено.
По нататък се изпъна Ботевградкосто шосе пред нас-почти празно с направо девствен непокътнат асфалт.Гладните за скорост и ускорение вълци се втурнаха по булеварда,рисувайки красиви ивици при потегляне и смяна на предавки-Пикасо имаше немалко помощници този следобяд

Не знайно защо по едно време всички намалиха и започнаха да се редят един след друг

Доста бързо стигнахме караулката,където вече намалихме до пешеходните 40км/ч.В момента,в който минахме покрай нищо неподозиращия чичко поуицай дадохме здравата газ,което предизвика моменталното му обръщане,а в погледа му се четеше:М**ка,му

Но ние вече бяхме далеч.........
По нататък се поразкъса малко колоната,което не ни попречи да продължим да се забавляваме на малки групички в купчини пясък и кал,като малките деца на море

Пристигнахме първи,като в колата бяхме моя милост,Неопринт с шофьор Боби Вайпъра.Като видя тази ми ти картинг писта,като светнаха по детски тези му очи,като се втурна десния му крак към газта-докато се усетихме вече бяхме направили две обиколки

още на първата първо бясно задминахме един упражняващ се мерцедес,а на стартфиналната права се тътреше някаква малка френска кола,с женица вътре.Със скорорсот от около 80-90кмч ние се приближавахме към нея и аз се чудех няма ли вече да спираме,но.....минахме през пит-стопа и с горе долу същата скорост прелетяхме през тревата и се клюпнахме пред, чудещата се къде е заминала току-що видяната от ляво кола, жена,което е принуди да прекрати по-нататъшни опити в шофирането,и я амбицира в опитите да се спаси,защото в далечината се задаваха светлините и рева,предхождаща големия баварски ураган

Имаше много шоу,бърн-аути,засичания на време и най-вече сърдечен смях

След много,много,но явно недостатъчно много обиколки решихме все пка да си тръгнем и да дойдем другата неделя по-отрано..........

За Вас малко прибързано и от мястото на събитието: Медия Костенурка(независима)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ех тии АТИиии

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
АУУУУУУУУУУУУУ КРАЙ не трябваше да ходя да работа точно този уикенд!!!! МИЛИ ЕНТУСИАСТИ КАЖЕТЕ МИ ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ СБЕРЕМ И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ПРОПУСНА ТОВА ЗРЕЛИЩЕ!!!
Дано да е хубаво времето в неделя и да не вали сняг
Дано да е хубаво времето в неделя и да не вали сняг

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Беше ме яд, че не можах да дойда, но като прочетох разказа на Ати вече не мога да си намеря място
Ати, ти си ми любимия авто-разказвач, ще записвам приказките за децата, които ще имам може би някой ден
Пък като присъствам и аз на такова приключение, можем да седнем да поработим заедно 

Ати, ти си ми любимия авто-разказвач, ще записвам приказките за децата, които ще имам може би някой ден

Never mistake motion for action...
14 мнения
• Страница 1 от 1