318 ТДС вижте моля ви и си кажете мнението !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
318 ТДС вижте моля ви и си кажете мнението !!!
Момци помагаите !!! преди 2 месеца си взех 318 ТДС като циало не е това което очаквах но се тая вече си сложих главата в торбата
Имам следния проблем при всиако палене независимо от температурата +4 -4 колата или пали от раз или ти каса нервите , след като запали прекасва .По точно под шофиора се осештат вибрацй , от ауспуха излиза димна завеса на тласаци . Предполагам че е риадак проблем при мен е от 2 дни ако ниакой го е срештал ште съм благодарен за съвет ?

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
ако след като запалиш ти прекъсва и пуши,предполагам че като порабори малко колата тя се оправя(спира да ти прекъсва),ако е така значи имаш проблем с подгревателните свещи,първо се започва от тях!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
след като си запалил сфещите едва ли играят някаква роля
наи вероятно имаш наи често срещаниа проблем при ДТС-те за топлия старт и тея прекъсвания ме навеждат на мисълта че можеби имаш проблем и с помпата.(имаш ли някакви колебания в оборотите на мотора?) надявам се да несъм прав.

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
значи аз имах същия проблем ,сваляш релето на свещите има една пластина тя играе ролята на бушон сваляш я почистваш я с шкурка и я стягаш яко ....ако направиш всичко това значи си отстранил проблема 100% 

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
Колега свещите играят роля,защото ако не ти работи една или повече свещи,съответно температурата на цилиндрите там където свещите работят се нагрява и е топло а там където свеща не грее е студено.Оттам колата прекъсва и изпушва тъи като температурата в цилиндрите е различна,когато колата поработи малко температурата се изравнява навсякъде и спира да пуши и прекъсва 

мерси братлета
мерси за саветите ште пиша за развитието ! ако ви хрумне нешто пишете приемам савети с две раце !
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
Според мен дърпа въздух от някъде.Или пада нивото на горивото
Ама ти си гледаи свищи релета
Ама ти си гледаи свищи релета

GTI Не Мерси! M Power
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А според мен щом притриса след като запали ,значи някой разпръскваш не прави мъгла като хората и от там изгарането в съответния цилиндър не е както трябва.А самото палене ако го прави само на топъл мотор е едно на ръка ,а друго е когато го прави винаги
Ще помоля колегата да опише подробно топъл - студен старт.
И да каже прекъсването за което говори в какво се състои
дали не е едно притрисане на мотора съпроводено с излизане на по-бял пушек от ауспуха
Ако има изгорели свещи на таблото ще има съответната индикация.
Ако има проблем със дюзата на трети цилиндър също ще свети една лампа на таблото и колата няма да върви като хората.
Може да се окаже,че колегата е сипал кофти нафта или му е запушен горивния филтър

Ще помоля колегата да опише подробно топъл - студен старт.
И да каже прекъсването за което говори в какво се състои
дали не е едно притрисане на мотора съпроводено с излизане на по-бял пушек от ауспуха

Ако има изгорели свещи на таблото ще има съответната индикация.
Ако има проблем със дюзата на трети цилиндър също ще свети една лампа на таблото и колата няма да върви като хората.
Може да се окаже,че колегата е сипал кофти нафта или му е запушен горивния филтър

кофти ситуациа
!!!! дали не е едно притрисане на мотора съпроводено с излизане на по-бял пушек от ауспуха !!!! да точно пуши като трактор !!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: кофти ситуациа
p3psi написа:!!!! дали не е едно притрисане на мотора съпроводено с излизане на по-бял пушек от ауспуха !!!! да точно пуши като трактор !!
Закарай я на диагностика най лесно ще се установи!
Супер Дизел Бош или Юве Бош

10 мнения
• Страница 1 от 1