Черна 8-ца в Казанлък Оо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Черна 8-ца в Казанлък Оо

Мнение от GTS » 04 Яну 2007, 22:03

Вчера както си се разхождах из града, пред Х-л Казанлък забелязах един черен красавец от 8-а серия (точен модел не мога да определя)
регистрацията беше
ПВ ХХХХ ХХ (не успях да запиша :uups: )

искам да питам някой от форума ли е
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Яну 2007, 22:37

да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Черна 8-ца в Казанлък Оо

Мнение от bmwfena » 04 Яну 2007, 23:07

GTS написа:Вчера както си се разхождах из града, пред Х-л Казанлък забелязах един черен красавец от 8-а серия (точен модел не мога да определя)
регистрацията беше
ПВ ХХХХ ХХ (не успях да запиша :uups: )

искам да питам някой от форума ли е

тия с 8миците в тоя форум не ги търси :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Яну 2007, 23:07

много е лъскава, нали? :)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2007, 23:30

bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови :mhihi:

всъщност ще се изненадаш колко притежатели на скъпи бмв-та четат (че и някои пишат) по форумите... не подценявай аудиторията :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Яну 2007, 9:15

alx написа:
bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови :mhihi:

всъщност ще се изненадаш колко притежатели на скъпи бмв-та четат (че и някои пишат) по форумите... не подценявай аудиторията :)

А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.

По темата аз пък вчера видях една черна и една червена осмица в Пловдив. На едната отзад пишеше 850CSI, ама на коя беше...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Яну 2007, 9:29

MaXimal написа:
alx написа:

А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.[quote]
А има и такива, който не могат да четат, но за сметка на това доста са пораснали :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Яну 2007, 11:03

MaXimal написа:
alx написа:

А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.

По темата аз пък вчера видях една черна и една червена осмица в Пловдив. На едната отзад пишеше 850CSI, ама на коя беше...

850ЦСИ - черна
продават я ванката и брат му от прослав =)
до скоро я имаше в мобилето
4 8 15 16 23 42

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Яну 2007, 11:27

alx написа:

Алекс е много прав, аз от раз се сещам за няколко човека с 8-ци, още няколко с Е24, трима с М5, няколко с М3-ки.......

;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Яну 2007, 14:33

ati написа:
alx написа:

Алекс е много прав, аз от раз се сещам за няколко човека с 8-ци, още няколко с Е24, трима с М5, няколко с М3-ки.......

;)
Ати

чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста :lol:
много гронтофили има тука :mhihi:
а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил ;)
или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам :winky:
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 05 Яну 2007, 14:54

bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста :lol:
много гронтофили има тука :mhihi:
а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил ;)
или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам :winky:

Еййй ма ми липсваше твоят хумор :mhihi: ся кат имам време ша ти са радвам секи ден :lol:
А колкото до посетителите с по 100 к Еуро коли верно ще се изненадаш колко са тук ;)
May the BMW force be with you!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Яну 2007, 16:19

bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста

да, за тези от по 100к еуро говориме... форума не е чак толкова кух че да няма какво да прочетат.. или напишат във някои случаи... ;) аз лично се сещам за двама със е60 м5 (единия пише другия повече си пада по четенето), един със м6 и един дето е във процес на взимане на м6 кабрио.... също се сещам и за 2ма от камионджийската фирма със в12 битурбо коли :) .. ма те само четат инкогнито щото са ми добри приятели и знаят че няма отърване кат ги почна по темата :mhihi:

а "гронтофил" предполагам е някакъв фен/разбирач на праисторически чудовища? :mhihi: (не че има "гронтозавър" но такива асоциации извиква у мене така както си го написал :winky: )

но сериозно- не е като да няма притежатели на скъпи коли тука... просто повечето предпочитат да не са във лъча на прожектора :) :winky:
Последна промяна alx на 05 Яну 2007, 16:31, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Яну 2007, 16:24

alx написа:а "гронтофил" предполагам е някакъв фен/разбирач на праисторически чудовища? :mhihi:

Примерно на Е36 318tds :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Яну 2007, 17:07

Бамзе,
точно за такива люде говорим:)
И...герантофилите (правилно ли съм го написал?) сме малко тук;)

alx написа:но сериозно- не е като да няма притежатели на скъпи коли тука... просто повечето предпочитат да не са във лъча на прожектора :) :winky:

;)

Но предлагам да преустановим темата, разбра се чия е колата (демек на хора от форума;)), който е решил да показва каква кола кара го е направил, с другото мисля, че правим лоша услуга на хората, желаещи да останат "в сянка" и да се наслаждават на форума както досега.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 05 Яну 2007, 19:25

тая осмица беше на едно момче от пловдив е сега е собственост на футболяк от левски
850 цси :twisted:
карах я
брутална е

Следваща

Назад към Извън Темата