Черна 8-ца в Казанлък Оо
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Черна 8-ца в Казанлък Оо
Вчера както си се разхождах из града, пред Х-л Казанлък забелязах един черен красавец от 8-а серия (точен модел не мога да определя)
регистрацията беше
ПВ ХХХХ ХХ (не успях да запиша
)
искам да питам някой от форума ли е
регистрацията беше
ПВ ХХХХ ХХ (не успях да запиша

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Черна 8-ца в Казанлък Оо
GTS написа:Вчера както си се разхождах из града, пред Х-л Казанлък забелязах един черен красавец от 8-а серия (точен модел не мога да определя)
регистрацията беше
ПВ ХХХХ ХХ (не успях да запиша)
тия с 8миците в тоя форум не ги търси

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
alx написа:bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови
всъщност ще се изненадаш колко притежатели на скъпи бмв-та четат (че и някои пишат) по форумите... не подценявай аудиторията
А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.
По темата аз пък вчера видях една черна и една червена осмица в Пловдив. На едната отзад пишеше 850CSI, ама на коя беше...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
MaXimal написа:alx написа:bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови
всъщност ще се изненадаш колко притежатели на скъпи бмв-та четат (че и някои пишат) по форумите... не подценявай аудиторията
А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.[quote]
А има и такива, който не могат да четат, но за сметка на това доста са пораснали

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
MaXimal написа:alx написа:bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови
А има и такива дето не четат, защото просто няма какво да прочетат тук.
По темата аз пък вчера видях една черна и една червена осмица в Пловдив. На едната отзад пишеше 850CSI, ама на коя беше...
850ЦСИ - черна
продават я ванката и брат му от прослав =)
до скоро я имаше в мобилето
4 8 15 16 23 42
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
alx написа:bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови
Алекс е много прав, аз от раз се сещам за няколко човека с 8-ци, още няколко с Е24, трима с М5, няколко с М3-ки.......

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ati написа:alx написа:bam-bam написа:да знайш тука само едни 8ци 9ки 6ци има .... само подфорум нямат треа да питаме някои що така а са най масови
Алекс е много прав, аз от раз се сещам за няколко човека с 8-ци, още няколко с Е24, трима с М5, няколко с М3-ки.......
Ати
чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста

много гронтофили има тука

а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил

или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста![]()
много гронтофили има тука![]()
а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил
или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам
Еййй ма ми липсваше твоят хумор

А колкото до посетителите с по 100 к Еуро коли верно ще се изненадаш колко са тук

May the BMW force be with you!
bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста
да, за тези от по 100к еуро говориме... форума не е чак толкова кух че да няма какво да прочетат.. или напишат във някои случаи...

а "гронтофил" предполагам е някакъв фен/разбирач на праисторически чудовища?

но сериозно- не е като да няма притежатели на скъпи коли тука... просто повечето предпочитат да не са във лъча на прожектора

Последна промяна alx на 05 Яну 2007, 16:31, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Бамзе,
точно за такива люде говорим:)
И...герантофилите (правилно ли съм го написал?) сме малко тук;)
Но предлагам да преустановим темата, разбра се чия е колата (демек на хора от форума;)), който е решил да показва каква кола кара го е направил, с другото мисля, че правим лоша услуга на хората, желаещи да останат "в сянка" и да се наслаждават на форума както досега.
Ати
точно за такива люде говорим:)
И...герантофилите (правилно ли съм го написал?) сме малко тук;)
alx написа:но сериозно- не е като да няма притежатели на скъпи коли тука... просто повечето предпочитат да не са във лъча на прожектора![]()

Но предлагам да преустановим темата, разбра се чия е колата (демек на хора от форума;)), който е решил да показва каква кола кара го е направил, с другото мисля, че правим лоша услуга на хората, желаещи да останат "в сянка" и да се наслаждават на форума както досега.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2