Въпрос относно корите на вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Въпрос относно корите на вратите
Значи питането ми е как точно се свалят ЗАДНИТЕ кори на Е-36 купе.
Предстои ми претапициране и ми е чудно как точно се свалят задните кори-за тия на вратите е ясно, но задните не виждам никъде някакви щифтове или нещо такова...
Та затова-помагайте

Предстои ми претапициране и ми е чудно как точно се свалят задните кори-за тия на вратите е ясно, но задните не виждам никъде някакви щифтове или нещо такова...

Та затова-помагайте

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
значи след кат оси свалиш праговете и задните облегалки сваляш и тези двете странии които седят до облегалките издръпваш ги от горния край те са вкарани в една щопка която е стегната доста дърпаш здраво докато се освободят отгоре след това ги наклоняваш надоло и ги изваждаш и от долния край там са вкарани водача който стърчи от самите механизми за сваляне на седалките (абе все едно пантата на седалката) и ти се освобождава пряк достъп до корите на страниците те са захванати с щипки такива като на вратите най отгоре на една дървена лайсна кавато е при предните кори най отгоре и леко полеко ще ги освободиш и си готов
надявам се да съм ти помогнал
надявам се да съм ти помогнал

- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Има едни специялни клещи за тази цел, който като ги стискаш се разтварят отпред. Бих те саветвал да не ги сваляш често, защото аз моята кора на предната лява врата я свалях два пъти и сега много кофти дрънка и мисля да я кепя с нещо.
B M W и всички останали!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
относно горния пост няма проблем да ги свалиш е вчрно не е хубаво да ги сваляш всеки ден защото амлко или много щипките се поохлабват и започва да трака затова направо се приготви да си вземеш нови щипки значи продават ги в дару май и са към 50ст има ги и в лада за по 30ст абсолютно същите и вършат същата работа само ралзиката им е че оригиналните са зелени а другите са кафеви но нали се сещаш цвят от по 30 ст ги продават точно на симеонвско шосо в магазина на Лада там има веднага като влезеш в ляво на стената успех. Вземи си ще е хубаво дасемниш тези които се счупят а и тези които са поохлабили
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
mirmidon написа:Има едни специялни клещи за тази цел, който като ги стискаш се разтварят отпред. Бих те саветвал да не ги сваляш често, защото аз моята кора на предната лява врата я свалях два пъти и сега много кофти дрънка и мисля да я кепя с нещо.
тя дрънка кората най вероятно щото повечето щипки си ги счупил при махането и сега се държи само на няколко. Не е фиксирана като хората демек.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Всички щипки са ми здрави. В София ми разбиха ключалката и се наложи да я сменям веднага при ключари и там видях, как ги свалят с тези специялните клещи. след това като застудя една вечер ми се откачи прозореца от лапите които го дьржът от долу и се наложи пак да свалям кората на ватата, за да ги оправя. Не сьм с^упил нито една щипка. Явно съм се изразил неправилно с тракането, защото кората не трака, а скърца (като кожена кайшка на марков часовник когато е нов). Тоо Cool мога да ти напиша подробно как се свалят предните кори, а за задните незнам понеже нямам задни врати 

B M W и всички останали!
- KickingKing
- ентусиаст
-
щипките са по 20стинки к'во се стискате. Аз си купих 30

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
...видяхте ли цената на щипките..
..в Русе ,в "Ауто-Минуса
" ми искаха 1 лев на бройка...
,умната колеги от къде купувате...

- KickingKing
- ентусиаст
-
Thorn-Ka!
Е добре де излъгъл съм малко
Номенклатурен номер : 51411973500
Описание : ЩИПКА КОРА ВРАТА
Ед.цена (с ДДС) : .31 BGL
Има наличност
Le Transporteur написа:...видяхте ли цената на щипките....в Русе ,в "Ауто-Минуса
" ми искаха 1 лев на бройка...
![]()
,умната колеги от къде купувате...
Е добре де излъгъл съм малко

Номенклатурен номер : 51411973500
Описание : ЩИПКА КОРА ВРАТА
Ед.цена (с ДДС) : .31 BGL
Има наличност

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
10 мнения
• Страница 1 от 1