Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Re: Женска психика и пикъп
Очаквах проблемът да е, че те не те харесват

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
И това също
Все пак първо трябва да ги намирам, та да могат да не ме харесат
Затова споменах само първата част от проблема 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
c04 написа:Ще ползвам тази тема та да се оплача, значи...много харесвам блондинки, с дълга коса, красиви, добра форма.Проблема, е че такива много рядко виждам
Виждал съм ама няма

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
horhef написа:c04 написа:Ще ползвам тази тема та да се оплача, значи...много харесвам блондинки, с дълга коса, красиви, добра форма.Проблема, е че такива много рядко виждам
Виждал съм ама няма
Някой ги е изпикАпил и сега си ги крие вкъщи!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
alx написа:
заеби. не е работа. аз не искам. само проблеми после и трябва да ги мисля а не ща.
Това може да го каже само някой, който се е сблъсквал с такива проблеми

Докато говориш с номер 1 да ти звънне номер 2, примерно.. съвсем териотично.
https://www.facebook.com/TheWallOfComed ... 775583725/ @firstduo93 ти ли си?

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:alx написа:
заеби. не е работа. аз не искам. само проблеми после и трябва да ги мисля а не ща.
Това може да го каже само някой, който се е сблъсквал с такива проблеми
Докато говориш с номер 1 да ти звънне номер 2, примерно.. съвсем териотично.
https://www.facebook.com/TheWallOfComed ... 775583725/ @firstduo93 ти ли си?
НЕ !

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има ли я безплатно тази книга некаде? (няма да съм българин, ако не попитам този въпрос..
)
Гледах няколко клипчета на автора в тубата, много добри неща казва, особено като си ги изпитал на собствен гръб и сериозно резонираш с казаното..
Лошото е, че се е появило сега някакво МGTOW (мъже, "отказващи" жените) движение в Хамериката, като контрапункт на феминизъма и кучките и според мен чисто и просто се залита в другата крайност..

Гледах няколко клипчета на автора в тубата, много добри неща казва, особено като си ги изпитал на собствен гръб и сериозно резонираш с казаното..

Лошото е, че се е появило сега някакво МGTOW (мъже, "отказващи" жените) движение в Хамериката, като контрапункт на феминизъма и кучките и според мен чисто и просто се залита в другата крайност..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Май тая тема не е за този форум.
Тук е отбран каймакът на пикъпърите и коцкарите в България. Едва ли някой може да научи някого на нещо, защото всички са експерти по женска психика. Все пак качиш ли ги в Беенвето, вече са готови, а като отвориш портфейла, очите им грейват. Колегата, който пусна темата сподели за тактиките, с които да се уредим за една нощ(даже ги доказа опитно), но има много хора, които искат нещо по-сериозно, но не се получава.
Аз пък си викам дай да се пробвам да придам сериозност и смисъл на темата, че освен подигравки, съдържание липсва. Напълно сериозно - преди години бях попаднал в тубата на една "дейтинг" (не пикъп) преподавателка Kezia Noble (признавам, че в началото ме заинтригува предимно външността на преподавателката
). Смея да кажа с риск да бъда сериозно осмиван, че има доста ценно съдържание в семинарите. Има два, които си струва да се гледат - "The 10 hook system" и най-вече "Deep connection" (имената ги пиша по спомен). Като цяло се набляга на това какво да се приказва, след привличането на вниманието на жената, за да се получи връзката. Най-важното - как да се избегне неловкото мълчание, когато не можеш да се сетиш какво да питаш или кажеш. Семинарите като цяло са насочени за сериозни хора, които търсят сериозна връзка и действията изискват малко повече мозък и бързичко мислене. "Deep connection" разкрива доста тайни от женската психика, които споделени от жена звучат доста правдоподобно. Дори и човек да реши да не я приема много на сериозно, си струва да се замисли над някои от нещата.
Няма да говоря повече, тъй като усещам, че почвам да звуча като колегата трол.
Разбира се, знам, че никой БМВ форумец няма нужда от такива уроци или познания, тъй като всичко им е вродено(naturals). Но все пак знам, че има хора от други форуми, четящи тук и викам на тях да помогна - все пак хора сме.

Аз пък си викам дай да се пробвам да придам сериозност и смисъл на темата, че освен подигравки, съдържание липсва. Напълно сериозно - преди години бях попаднал в тубата на една "дейтинг" (не пикъп) преподавателка Kezia Noble (признавам, че в началото ме заинтригува предимно външността на преподавателката

Няма да говоря повече, тъй като усещам, че почвам да звуча като колегата трол.

Разбира се, знам, че никой БМВ форумец няма нужда от такива уроци или познания, тъй като всичко им е вродено(naturals). Но все пак знам, че има хора от други форуми, четящи тук и викам на тях да помогна - все пак хора сме.

- Bogat-Beden
-
-
NGneer4eto написа: една "дейтинг" (не пикъп) преподавателка Kezia Noble (признавам, че в началото ме заинтригува предимно външността на преподавателката)

Малей, какъв акцент има

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
Знаех си, че ще привлече внимание.
Но жената си е напълно сериозна в това, което преподава.

Но жената си е напълно сериозна в това, което преподава.
- Bogat-Beden
-
-
NGneer4eto написа:Знаех си, че ще привлече внимание.![]()
Аз това в една жена не гледам, за мен е важно най-вече душевността и характера

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Който иска да научи пикъпа теглите http://m.thepiratebay.org/torrent/15609 ... he+natural Това е най—добрият продукт и учител който съм срещал.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
firstduo93 написа:Който иска да научи пикъпа теглите http://m.thepiratebay.org/torrent/15609 ... he+natural Това е най—добрият продукт и учител който съм срещал.
Човече, този е толкова истински, колкото и мач от световната кеч федерация. Даже говори като типичен американски клоун. Не виждам как нормално мислещ човек може да го вземе на сериозно. По скоро може да участва в оскарите с по-голям успех. Даже Vitalyzd изглежда по-реален от него. Но за всичко си има публика.
Bogat-Beden написа:NGneer4eto написа:Знаех си, че ще привлече внимание.![]()
Аз това в една жена не гледам, за мен е важно най-вече душевността и характера![]()
![]()
![]()
И аз съм така. Аз лично бях привлечен от акцента и най-вече "о"-то и "с"-то.
е така изглежда типичният представител от mgtow 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Безплатни книги (на английски), всичко от тук си свалям http://gen.lib.rus.ec/
Иначе в природата на мъжа е да отрича и показва слабости и за това темата се обърна на гъбаркане
истината е обаче че има не малко успешни мъже, които с жените не им се получава.. И такива които са неуспешни, но им пускат. На американски лафа е "Beta bucs, alpha fucks"
Имаше го някъде научно обяснено, накратко https://www.pdf-archive.com/2015/08/02/ ... ew/page/1/
Иначе в природата на мъжа е да отрича и показва слабости и за това темата се обърна на гъбаркане