Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от Knoxville_ » 12 Мар 2018, 16:39

Очаквах проблемът да е, че те не те харесват :lol: :ok:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 12 Мар 2018, 17:02

И това също :mhihi: Все пак първо трябва да ги намирам, та да могат да не ме харесат :mhihi: Затова споменах само първата част от проблема :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 12 Мар 2018, 17:22

c04 написа:Ще ползвам тази тема та да се оплача, значи :mhihi: ...много харесвам блондинки, с дълга коса, красиви, добра форма.Проблема, е че такива много рядко виждам :conf:

Виждал съм ама няма :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Мар 2018, 19:03

horhef написа:
c04 написа:Ще ползвам тази тема та да се оплача, значи :mhihi: ...много харесвам блондинки, с дълга коса, красиви, добра форма.Проблема, е че такива много рядко виждам :conf:

Виждал съм ама няма :mhihi:

Някой ги е изпикАпил и сега си ги крие вкъщи! ;)
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Мар 2018, 20:29

alx написа:
заеби. не е работа. аз не искам. само проблеми после и трябва да ги мисля а не ща.

Това може да го каже само някой, който се е сблъсквал с такива проблеми :mhihi:

Докато говориш с номер 1 да ти звънне номер 2, примерно.. съвсем териотично.

https://www.facebook.com/TheWallOfComed ... 775583725/ @firstduo93 ти ли си? :ok:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 12 Мар 2018, 21:21

acer написа:
alx написа:
заеби. не е работа. аз не искам. само проблеми после и трябва да ги мисля а не ща.

Това може да го каже само някой, който се е сблъсквал с такива проблеми :mhihi:

Докато говориш с номер 1 да ти звънне номер 2, примерно.. съвсем териотично.

https://www.facebook.com/TheWallOfComed ... 775583725/ @firstduo93 ти ли си? :ok:

НЕ ! :mhihi: . Иначе започнах да чета рационалният мъж който някой беше ме съветвал може и ти да си бил . След това ще чекна и пърпос книгата . Засега не научих нищо което не съм знаел от пикъпа но още съм много в началото на книгата по-напред може да има интересни идеи .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2018, 21:33

Има ли я безплатно тази книга некаде? (няма да съм българин, ако не попитам този въпрос.. :mhihi: )
Гледах няколко клипчета на автора в тубата, много добри неща казва, особено като си ги изпитал на собствен гръб и сериозно резонираш с казаното.. :|
Лошото е, че се е появило сега някакво МGTOW (мъже, "отказващи" жените) движение в Хамериката, като контрапункт на феминизъма и кучките и според мен чисто и просто се залита в другата крайност.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 12 Мар 2018, 21:34

Май тая тема не е за този форум. :mhihi: Тук е отбран каймакът на пикъпърите и коцкарите в България. Едва ли някой може да научи някого на нещо, защото всички са експерти по женска психика. Все пак качиш ли ги в Беенвето, вече са готови, а като отвориш портфейла, очите им грейват. Колегата, който пусна темата сподели за тактиките, с които да се уредим за една нощ(даже ги доказа опитно), но има много хора, които искат нещо по-сериозно, но не се получава.
Аз пък си викам дай да се пробвам да придам сериозност и смисъл на темата, че освен подигравки, съдържание липсва. Напълно сериозно - преди години бях попаднал в тубата на една "дейтинг" (не пикъп) преподавателка Kezia Noble (признавам, че в началото ме заинтригува предимно външността на преподавателката :mhihi: ). Смея да кажа с риск да бъда сериозно осмиван, че има доста ценно съдържание в семинарите. Има два, които си струва да се гледат - "The 10 hook system" и най-вече "Deep connection" (имената ги пиша по спомен). Като цяло се набляга на това какво да се приказва, след привличането на вниманието на жената, за да се получи връзката. Най-важното - как да се избегне неловкото мълчание, когато не можеш да се сетиш какво да питаш или кажеш. Семинарите като цяло са насочени за сериозни хора, които търсят сериозна връзка и действията изискват малко повече мозък и бързичко мислене. "Deep connection" разкрива доста тайни от женската психика, които споделени от жена звучат доста правдоподобно. Дори и човек да реши да не я приема много на сериозно, си струва да се замисли над някои от нещата.
Няма да говоря повече, тъй като усещам, че почвам да звуча като колегата трол. :mhihi:
Разбира се, знам, че никой БМВ форумец няма нужда от такива уроци или познания, тъй като всичко им е вродено(naturals). Но все пак знам, че има хора от други форуми, четящи тук и викам на тях да помогна - все пак хора сме. :D :driving:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2018, 21:39

NGneer4eto написа: една "дейтинг" (не пикъп) преподавателка Kezia Noble (признавам, че в началото ме заинтригува предимно външността на преподавателката :mhihi: )
ИзображениеДоста сериозно изглежда :shock: :mhihi:

Малей, какъв акцент има Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от NGneer4eto » 12 Мар 2018, 21:54

Знаех си, че ще привлече внимание. :mhihi:
Но жената си е напълно сериозна в това, което преподава.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 12 Мар 2018, 21:57

NGneer4eto написа:Знаех си, че ще привлече внимание. :mhihi:

Аз това в една жена не гледам, за мен е важно най-вече душевността и характера :idea: :!:

:mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 12 Мар 2018, 22:10

Който иска да научи пикъпа теглите http://m.thepiratebay.org/torrent/15609 ... he+natural Това е най—добрият продукт и учител който съм срещал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от NGneer4eto » 12 Мар 2018, 22:34

firstduo93 написа:Който иска да научи пикъпа теглите http://m.thepiratebay.org/torrent/15609 ... he+natural Това е най—добрият продукт и учител който съм срещал.

Човече, този е толкова истински, колкото и мач от световната кеч федерация. Даже говори като типичен американски клоун. Не виждам как нормално мислещ човек може да го вземе на сериозно. По скоро може да участва в оскарите с по-голям успех. Даже Vitalyzd изглежда по-реален от него. Но за всичко си има публика.

Bogat-Beden написа:
NGneer4eto написа:Знаех си, че ще привлече внимание. :mhihi:

Аз това в една жена не гледам, за мен е важно най-вече душевността и характера :idea: :!:
:mhihi: :mhihi:

И аз съм така. Аз лично бях привлечен от акцента и най-вече "о"-то и "с"-то.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 12 Мар 2018, 23:36

е така изглежда типичният представител от mgtow :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 13 Мар 2018, 0:53

Безплатни книги (на английски), всичко от тук си свалям http://gen.lib.rus.ec/

Иначе в природата на мъжа е да отрича и показва слабости и за това темата се обърна на гъбаркане :ok: истината е обаче че има не малко успешни мъже, които с жените не им се получава.. И такива които са неуспешни, но им пускат. На американски лафа е "Beta bucs, alpha fucks" :mrgreen: Имаше го някъде научно обяснено, накратко https://www.pdf-archive.com/2015/08/02/ ... ew/page/1/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата