Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
Re: Женска психика и пикъп
С парата за 60ката колко цица ше обара само един дявол знае, но нека си купи шейсе и да продължава глухото развитие на личността в пикъпването. Само да внимава да не писне антивирусната, че и там са едни разходи и мъки. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
firstduo93 написа:Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда. ...
Викаш - в училище, в института или на работа всеки може, майсторлъка е в кръчмата да забиеш...

Excellent! Steven is my name!
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Borymeckata написа:firstduo93 написа:Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда. ...
Викаш - в училище, в института или на работа всеки може, майсторлъка е в кръчмата да забиеш...![]()
Аз имам едно наблюдение,може и да не е вярно. Тези които си заслужават при редките им появи в кръчми и дискотеки, не са там за да си намерят някого, а за да "разпуснат" с няколко питиета в компанията на приятелки.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
20 страници вайна и все още не е заключена
А новогодишната не можахте да ни оставите да полафим 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
madafaka_donkele написа:20 страници вайна и все още не е заключенаА новогодишната не можахте да ни оставите да полафим
Тя тая има потенциал да се задържи доста време, все пак автора има да вдига левели в пикъп-а и да споделя.
п.с. преименувай я на ЦЕЛОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2018

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Що ми се струва, че някой от вас зевзеци за пореден път си е направил втора регистрация във форума и ни пуска кукичката 

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
kikko написа:Borymeckata написа:firstduo93 написа:Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда. ...
Викаш - в училище, в института или на работа всеки може, майсторлъка е в кръчмата да забиеш...![]()
Аз имам едно наблюдение,може и да не е вярно. Тези които си заслужават при редките им появи в кръчми и дискотеки, не са там за да си намерят някого, а за да "разпуснат" с няколко питиета в компанията на приятелки.
Точно така е... в дискотеката е много трудно да я забършеш, работата е да я отделиш от стадото по някакъв начин и тогава да действаш. Бай дъ уеи ако успееш да забършеш някоя от кръчма/диско 100% ще е парцалана!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Номера е мацката да е от твоята компания в дискотеката
А де, модераторите трябва да си вземат бележка
Ама пък тая тема си е образователна.

madafaka_donkele написа:20 страници вайна и все още не е заключенаА новогодишната не можахте да ни оставите да полафим
А де, модераторите трябва да си вземат бележка

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
c04 написа:Номера е мацката да е от твоята компания в дискотеката
А де, модераторите трябва да си вземат бележкаАма пък тая тема си е образователна.
Може да пикъпват или са ги пикъпнали тях,затова да ги няма тук...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
https://conquistaperfeita.com/wp-conten ... to-Bed.pdf Сега се зачетох по тази книга още съм в началото , има интересни съвети и тактики . 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
firstduo93 написа:Не то пуси колко искаш . Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира...
Пич, много ти се моля айде ме вземи с теб някой път на диско! Моля ти се! Имам чувството, че тва ше е страшен експириънс. Малко съм по-дърт ма ше викаш "С вуйчо съм!" на охраната, ако се налага. Голяма забава ще падне!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
+1 за БМВ дискотека
Обещавам, че ще си намеря анцуг, на който пише БМВ, за да се сливам с тълпата

Обещавам, че ще си намеря анцуг, на който пише БМВ, за да се сливам с тълпата

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Няма ли някой накрая да предложи да я изпереш с един винкел и товариш в пикАпа, да стане като хората тоз пикЪп. 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Grozdanoff написа:
Точно така е... в дискотеката е много трудно да я забършеш, работата е да я отделиш от стадото по някакъв начин и тогава да действаш. Бай дъ уеи ако успееш да забършеш някоя от кръчма/диско 100% ще е парцалана!
Абе една приятелка се запозна така с мъжа си в БИАД .... както казват и двамата - "на най-тъпото място"

TheDriver написа:Що ми се струва, че някой от вас зевзеци за пореден път си е направил втора регистрация във форума и ни пуска кукичката
нали

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки