Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от Витанов » 07 Мар 2018, 15:39

С парата за 60ката колко цица ше обара само един дявол знае, но нека си купи шейсе и да продължава глухото развитие на личността в пикъпването. Само да внимава да не писне антивирусната, че и там са едни разходи и мъки. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Мар 2018, 15:47

firstduo93 написа:Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда. ...

Викаш - в училище, в института или на работа всеки може, майсторлъка е в кръчмата да забиеш... :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 07 Мар 2018, 15:55

Borymeckata написа:
firstduo93 написа:Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира . Иначе всеки може да си намери приятелка от социалната среда. ...

Викаш - в училище, в института или на работа всеки може, майсторлъка е в кръчмата да забиеш... :yes: :yes:

Аз имам едно наблюдение,може и да не е вярно. Тези които си заслужават при редките им появи в кръчми и дискотеки, не са там за да си намерят някого, а за да "разпуснат" с няколко питиета в компанията на приятелки.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Мар 2018, 15:58

20 страници вайна и все още не е заключена :mhihi: А новогодишната не можахте да ни оставите да полафим :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 07 Мар 2018, 16:08

madafaka_donkele написа:20 страници вайна и все още не е заключена :mhihi: А новогодишната не можахте да ни оставите да полафим :mhihi:

Тя тая има потенциал да се задържи доста време, все пак автора има да вдига левели в пикъп-а и да споделя.

п.с. преименувай я на ЦЕЛОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2018 :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 07 Мар 2018, 16:13

Що ми се струва, че някой от вас зевзеци за пореден път си е направил втора регистрация във форума и ни пуска кукичката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 07 Мар 2018, 16:21

kikko написа:
Borymeckata написа:

Аз имам едно наблюдение,може и да не е вярно. Тези които си заслужават при редките им появи в кръчми и дискотеки, не са там за да си намерят някого, а за да "разпуснат" с няколко питиета в компанията на приятелки.

Точно така е... в дискотеката е много трудно да я забършеш, работата е да я отделиш от стадото по някакъв начин и тогава да действаш. Бай дъ уеи ако успееш да забършеш някоя от кръчма/диско 100% ще е парцалана!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Мар 2018, 16:42

Номера е мацката да е от твоята компания в дискотеката :mhihi:
madafaka_donkele написа:20 страници вайна и все още не е заключена :mhihi: А новогодишната не можахте да ни оставите да полафим :mhihi:

А де, модераторите трябва да си вземат бележка :mhihi: Ама пък тая тема си е образователна.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 07 Мар 2018, 16:46

c04 написа:Номера е мацката да е от твоята компания в дискотеката :mhihi:

А де, модераторите трябва да си вземат бележка :mhihi: Ама пък тая тема си е образователна.

Може да пикъпват или са ги пикъпнали тях,затова да ги няма тук... :D
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 07 Мар 2018, 16:47

https://conquistaperfeita.com/wp-conten ... to-Bed.pdf Сега се зачетох по тази книга още съм в началото , има интересни съвети и тактики . :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Мар 2018, 16:47

firstduo93 написа:Не то пуси колко искаш . Проблемът е че аз искам да се подобрявам като личност и затова тренирам върху това да отида при напълно непознато момиче и да я накарам да ме хареса , тоест това е скил който се тренира...

Пич, много ти се моля айде ме вземи с теб някой път на диско! Моля ти се! Имам чувството, че тва ше е страшен експириънс. Малко съм по-дърт ма ше викаш "С вуйчо съм!" на охраната, ако се налага. Голяма забава ще падне!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 07 Мар 2018, 17:13

+1 за БМВ дискотека :ok:

Обещавам, че ще си намеря анцуг, на който пише БМВ, за да се сливам с тълпата :ok:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Мар 2018, 17:20

Няма ли някой накрая да предложи да я изпереш с един винкел и товариш в пикАпа, да стане като хората тоз пикЪп. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 07 Мар 2018, 17:29

Grozdanoff написа:
Точно така е... в дискотеката е много трудно да я забършеш, работата е да я отделиш от стадото по някакъв начин и тогава да действаш. Бай дъ уеи ако успееш да забършеш някоя от кръчма/диско 100% ще е парцалана!

Абе една приятелка се запозна така с мъжа си в БИАД .... както казват и двамата - "на най-тъпото място" :mhihi: :mhihi: та има некви изключения :lol: :lol:

TheDriver написа:Що ми се струва, че някой от вас зевзеци за пореден път си е направил втора регистрация във форума и ни пуска кукичката :mhihi:

нали :mhihi: :mhihi:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 07 Мар 2018, 17:50

Изображение
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата